سلام.یه سونی اریکسونی هستم.
یه سوال.فکر نمیکنید برای اینکه یک سیستم عامل برنامه های زیادی براش نوشته بشه نیاز به پشتیبانی چندین شرکت داره و اینکه باید تعداد گوشی هایی که از این سیستم عامل استفاده میکنن زیاد باشه؟
سلام.یه سونی اریکسونی هستم.
یه سوال.فکر نمیکنید برای اینکه یک سیستم عامل برنامه های زیادی براش نوشته بشه نیاز به پشتیبانی چندین شرکت داره و اینکه باید تعداد گوشی هایی که از این سیستم عامل استفاده میکنن زیاد باشه؟
نه نیازی نیست
الان مک فقط رو یه گوشیه و سیستم عامل بدیم نیست
بعد سامسونگ که میدونی اگه بخاد روزی 2 تا گوشی میتونه بزنه ... پس هیچ مشکلی نیست
نکته : میگم دیدن آخرش ماها اخطار گرفتیممن بیچاره چی گفتم آخه
آقای بهرادم اخطار گرفت واسه رد گم کنی بودا
یه بارکی بگید هر کی طرفدار سامسونگه خره دیگه![]()
سلام.
البته مک و کلهم اپل بحثشون کاملا جداست ...
برای بادا هم سامسونگ خوب برنامه ریزی کرد براش. ماشالله 2 میلیون و 700 هزار دلار جایزه ای که سامسونگ برای برنامه ها و بازی های بادا گذاشته منو هم ترغیب میکنه برم برنامه نویسی یاد بگیرم
اوپن سورس هم هست دیگه؟! میشه مثل آندرویید تقریبا ... حالا اگه سونی اریکسون هم بیاد و اینو با یه اینترفیس از خودش بده بیرون ، جای پیشرفت بیشتر داره
/
پینوشت:
برادر زلفعلی اینجا جای گله و شکایت از اخطارهای گرفته و نگرفته نیست برادر من![]()
اینا شرکت های پشتیبانی کننده bada هستند که توشون capcom وgameloft ,konami و شرکت های بزرگ دیگه به چشم میخوره !
یاهو هم هست
خدا کنه مسنجرم بزاره براش![]()
مسنجر که باقالیه...خدا کنه مسنجرم بزاره براش![]()
دیگه آخرش اینه که یه eBuddy جاوا نصب میکنی میره دیگه!
![]()
s8500 با سیستم عامل بادا به بازار میاد{تو WMC 2010 معرفی میشه}
مشخصات
دوربین ۵ مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p
پردازنده ۱ گیگاهرتز
صفحه نمایش 3.3 AMOLED capacitive touchscreen display
2GB of internal memory,
microSD card slot
Wi-Fi
3G with HSDPA
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
یه خبر دیگه هم هست من که چیزی نفهمیدم
لینک خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by offlineinternet; 13-02-2010 at 21:06.
سلام دوستان. فرازهایی از غیبگویی های الدر :
RT @eldarmurtazin: Today we try next generation UI for Samsung/LG phones. Will be on market in end of the year - 3d animation, video etc. No one mention it
RT @eldarmurtazin: Nokia in trouble for a next few years. for sure. I impressed with Samsung UI and capabilities for next gen of Bada
در سال 2010 , 1000 برنامه برای بادا در فروشگاه apps store سامسونگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)