فقط لنوو مرگ توش نیست
Juniper
Gateway
Packard Bell
خوب Sony هم خوبه و هم کلاس داره ولی قیمت هم بالا
dell خوبه و قیمت مناسب
با سلام خدمت دوستان به نظر من با توجه به تحریم موجود علیه ایران و وضعیت گارانتیها و با توجه به کمترین آمار خرابی و کیفیت بالای قطعات و نیز قیمت مناسب نسبت به برندهای هم رده من asus را پیشنهاد میکنم و خودم نیز تجربه خرید ان را داشته ام و از ان راضی هستم asus n61jq
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
برند فقط asus
اول HP
دوم Sony
فقط سونی چون هم کیفیتش بهتره هم خوشگله
دیگه اینو باید قبول کنین که hp خیلی خوشگلتره.
به نظر من اول سونی و دوم سونی و سوم هم سونی و آخر هم اپل.
چون سونی هم کیفیتش خوبه و هم خوشگله.
من به شخصه با Apple کار نکردم دوست دوران دانشگاهم داشت میگه مرگ نداره...............
.
.
SONY خدایی هم زیباست هم کم صدا هم خوبه با CW کار کردم خدایی خیلی ردیفه
.
.
HP غول دیزاین و کیفیت و قدرت هم پسرخالم داشت هم دوستام از داغیش مینالن که باعث خرابیش میشه اما خدایی لپ تاپ جالبیه
.
.
DELL سال 84 یه دل خریدم VOSTRO1500 خدا شاهده تا امروز دارمش 72 ساعت هم مدام روشن بوده و باهاش بازیم کردمو همه جوره چلوندمش حتی یک بار حتی یک بار هم نه آخ گفت نه خراب شد نه رفت تعمیر ساخت مالزی بود....واقعا محشر بود نه صدا نه داغی هیچی 5 ساله داره کار میکنه بدون چیزی خدایی روزی 5 بار خاموش روشنش میکنم هنوز.........
.
.
ASUS قطعاتش تو بازار محشره از گرافیک و مادربرد و مودم گرفته تا هرچی که فکر کنی......لپ تاپ هاشم کم صدا و کم خراب میشن و عین بچه خوب آرومن......
.
.
ACER هم همکارم داره Aspire خدای باطریه واسه این....اما خوشم نمیاد از لپ تاپش خودشم میگه زیاد مال نیست ناراضیه
.
.
.
غول آخر Kombat به نظر من از طرف دوست دانشگام Only APPLE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)