سرعت پایین اومدن با قطع و وصل شدن و اختلال تو ارتباط با مرکز فرق داره.اینا نتونستن ارتباط درستی با مرکز ایجاد کنن یعنی هنوز تو یه رانژه ساده موندن
سرعت پایین اومدن با قطع و وصل شدن و اختلال تو ارتباط با مرکز فرق داره.اینا نتونستن ارتباط درستی با مرکز ایجاد کنن یعنی هنوز تو یه رانژه ساده موندن
سلام منم adsl از دابکو گرفتم در ماه چندین روز قطعی داره و پشتیبانی درست و حسابی نداره به زور جوابتو میدن و سرعتی که ارائه میشه هم ظاهرا شیر شده آخی 64 مثلا 3 یا 4 دانلود میکنه و قیمت 64 هم 27 هزار تومان هستش که اصلا با این وضعیت به صرفه نیست و همون مخابرات بهتره یکی از دوستام از مخابرات 128 گرفته و دانلودش در بیشتر مواقع 21 هستش .![]()
مخابرات چه مودمی میده؟
مارکش چیه؟ چند پورته و چند قیمت؟
مخابرات tp-link میده سعی کنید 8811 بگیرید ازشون که بهتره
کسی میدونه رمز مودم رو چی میگذارن ؟
مودم TP-LINK 8841 دادن
میخوام تنظیمات مودم رو داشته باشم شاید یه روز بخوام از یه مودم دیگه استفاده کنم ولی اینها رمز admin- admin مودم رو عوض کردن
در ضمن من 512 دارم بطور متوسط 52 کیلوبایت دانلود میده
اگر رمز مودم عوض شده نشون میده آک نبوده و قبلا استفاده شده. رمز باید همونی باشه که تو راهنماش نوشته. برو علت رو ازشون جویا بشو.
سرعت دانلودت خوبه یه تست از سایت speedtest.net بگیر.
چند روزه وصل میشه؟
برای اتصالش user و pass داره؟
128 روی خط 224 سرعت دانلودش چنده؟
اگر رمز مودم عوض شده نشون میده آک نبوده و قبلا استفاده شده
مودم آکبند رو کانفیگ میکنند بعد رمزش رو هم عوض میکنند و بعد تحویل میدن متوجه شدید !
سلام. من الان 256 از پارس آنلاین دارم. رو شبکه است برای 4 نفر... قبلا 128 داشتیم... باهم فرق چندانی ندارن
من ازش راضیم ولی 3 خانواده ی دیگه + خانواده ی خودم میگن برو رو مخابرات ( به خاطر هزینه اش) و اینکه الان قطع و وصلیش نسبتا زیاده...
چی کار کنم؟ برم از مخابرات بگیرم؟؟؟
( الان 256 با 10 گیگ ترافیک42/000 شبانه نمیدونم از تا کی رایگان)
برم مخابرات یا نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)