تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 15 از 34 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13 گریه نکن آقا مهدی خودت تو همه انجمن ها اظهار فضل می کنی!!!! بی جنبه

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021

سلام

چه قدر زود خودتو تابلو كردي

بابا آخر سخت افزار .........

خوب اينو همه ميدونن كسي كه چيزي بارشه ادعا نميكنه و بحث به حاشيه نمي بره ولي شما كه.......

البته من ادعايي در هيچ جايي نكردم و هيچ وقت هم نگفتم حرف همه غلطه و حرف من درست(مثل شما)

در ضمن شما كه تحمل شنيدن حرف مخالفو نداري و همونطوري كه توي چت گفتي بقيه يه مشت ((( الاق ))) هستند بهتر توي فوروم نياي

اولا همونطور كه گفتم مثل شما آخر ادعا نيستم و با همه مشورت ميكنم هيچ فرقي هم برام نمي كنه با كي باشه

ومشورت كردن هم كسر شان برام نداره

در ضمن ميشه چند تا از قطعاتي كه به دستور شما خريدم بفرماييد

اصولا جواب منطقي اينه كه هر چي ايشون دوست دارن بشنون بگين

نه عزيزم من مثل شما چشمامو روي حقيقت نمي بندم تجارت در جهان همش بر اساس كيفيت نيست مگر اينكه ما بگيم اونا حاضرن از سود بيشتر بگذرن تا مشتري بهترين كيفيت داشته باشه

من بهتر ميدونم ديگه جواب شمارو ندم چون با افرادي كه فقط ادعا دارن بحث بي فايدس

به عمل كار برايد
    به سخن داني نيست

از كل مطالب بالا چند كلمه مربوط به تاپيك بود ؟

علاوه بر فرق GPU با CPU ایشان فرق فروم رو با آفلاین چت هم نمیدونند!!!!

البنه همه میدونن پست های شما کمتر ربط یه تاپیک داره. عزیزم شما بیشتر عاشق کنتور انداختن هستی.

از تمام بچه ها و مدیر انجمن به خاطر این پست معذرت میخام . مجبور بودم

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيزي كه زحمت جنگ آوري را كشيديد سپاس !
    راستش اولين ساعتي كه اين تاپيك زده شد يك بار بستم ولي دوباره بازش كردم تا دلخوري پيش نياد . عزيزاني كه از قبل با انجمن همراه بودن يادشون مياد كه چنين مبحثي يكبار ديگر انجام شد ولي باز بي نتيجه به پايان رسيد !
    هر چند در قوانين انجمن و يا موردي از دوستان خواهش كرديم كه مطالب سخت افزار را نه به صورت سليقه اي بلكه به صورت فني به بحث بگذاريد وليكن باز اين تاپيك به جاي اينكه به موضوع اصلي بپردازد به ميدان نبرد سليقه ها مبدل شد . واقعا متاسفم . البته عزيزاني كه زحمت نوشتن مطالب را داشته اند سپاس ميگوييم .
    باز هم تكرار ميكنم اگر مايل هستيد كه من بي سواد دو كلمه حرف حساب از دانسته ها و تحقيقات علمي و تجربي شما ياد بگيرم درست بنويسيد . نه جدل كنيد . اين تاپيك بسته ميشود . اگر علاقه به بحث علمي و فني و نوشتن ترجمه ها و حتي کپي مقالات داريد در تاپيک جدا و خارج از جدل انرا انجام دهيد .
    با سپاس

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    به تقاضاي دوستان طالب علم و نه جنگ و جدل باز شد .... !
    مطلب بي ربط ننويسيد خواهشا

تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

آقا نويد سلام

عزيزم مخاطب سولات من ايمان جان بود ولي از زحمتي كه كشيدي ممنونم شما اولين كسي هستي كه منطقي با

اين موضوع بر خورد كردي

حالا اشكالات جوابهات رو ميگم

شرکت دل هم به تازگی قرار هست کامپیوتر با cpu amd به بازار بده .
    عزيزم دل نزديك به يه سال ونيم پيش اين خبر رو داده بو د ولي تا به حال هيچ اقدامي به خاطر افزايش فروش نكرده

درثاني حا لا ما بي خيال دل مي شيم شما اچ پي رو بعد و قبل از بر كنار كردن فيورينا (مدير عامل قبلي اچ پي )

درنظر بگير

براي گل روي شما ما اچ پي هم بي خيال ميشيم شما Gateway , Micro Express ,fujitsu رو که هم تو

لب تاب وهم تو دسکتاب تولید فراوون دارند رو توضیح بده( منبع مطالب بالا هفته نامه ارتباط

قسمت دهکده جهانی هست که در آبان یا آذر پارسال منتشرکرد . تو سایتشون آرشیو ندارن وگرنه لینک میدادم)

چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده

منظور من تمام تکنوزی ها نبود که شما تعجب کردی من نزدیک به بیشتر شون گفتم جواب آقا ایمان هم

همین جا میدم که گفته بود

اگر اين جوري هست من هم مي تونم بگم چرا هر چي فن اوري تو دنيا است نظير power now و quantispeed و 3DNOW و ... را amd توليد كرده است؟
    عزیزان تکنولوژی های انحصاری زیاد مهم نیستند چون مربوط به همون شرکت هستند ومشابه اونا تو شرکت های

دیگه وجود داره فقط اسم هاش فرق می کنه مثل quantispeed که مال AMD هست با SpeedStep که intel داره

هردو دقیقا یکار انجام میدن و کلاک سی پی یو رو موقع بیکاری پایین میارن.

ولی تکنولوژی های مادر خیلی مهم تر هستند چون باید تمام شرکت ها از اون استفاده بکنند مثل BTX یا

Wi max و یا مهم تر از همه کاری که IBM تو سی سال پیش کرد و99 درصدPC ها رو تو دنیا از آن خودش کرد و عملا

اپل رو با وجود اینکه زود تر اولین PC رو بانام اپل وان زد متحصر به خود کرد و نگذاشت فراگیر بشه.

در ضمن بين فن اوري هايي كه نام بردي فقط dual channel مهم است و pci express ((كه ان هم توضيح دادم به صورت شراكتي ساخته شد و amd نيز در ساخت ان شريك بود).
    درضمن من نفهمیدم چرا ایمان جان بقیه رو بی اهمیت میدانند همه اونها جز تکنولوژی ها مادر به حساب میان

در ثانی کار اصلی اختراع pci express رو مثل PSI های قدیمی تر ,اینتل کرده و اوشرکت ها فقط هم پیمان با اینتل

هستند و ضمانت میدن که از اون تکنولوژی حمایت کنند . دقیقا مثل بلو ری که سونی اختراع کرد وبقیه اونو در مقابل

HD DVD توشیبا حمایت کردن

amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه

amd با تلنولوژی که در cpu خودش داره از ddr معمولی مثل یه ddr2 بهره می بره ولی به زودی ( کمتر از چند ماه ) amd از ddr2 هم پشتیبانی می کنه .

دقیقا نکته همین جاست amd بخاطر استفاده از کنترلر رم در داخل خو سی پی یو و حذف پل شمالی

قادر به ساپورت کردن باس های بالای DDR2 مثل 533 667 و800 نیست (احتمالا آقا ایمان که تو درساشون معماری

سی پی یو رو پاس کردن علت رو می دونن )ولی باعث شده FSB 1600 و 2000 به وجود بیاد فکر کنم شما هم به

همین خاطر گفتید از DDR مثل DDR2 بهره میبره و لی آقا ایمان گفتند

هنوز ddr2 در بازار جا نيفتاده و ممكن است به سرنوشت RDRAM دچار بشه كه هرگز در بازار جا نيفتاد.
    که کاملا در اشتباه هستند

عزیزان

رم باس دارای سرعت فوق العاده بود ولی تنها بخاطر قیمت سرسام آور از بازارجهانی حذف شد اگه از

بازار مخصوصا بازار ایران که عقب افتاده هست خبر داشته باشید متوجه میشید که قیمت خیلی بالا که باعث

از بین رفتن رم باس شد در DDR2 جود ندارد (512MB چیزی حدود 40 تا 50 هزار تومان در بهترین مارک ) و روز به روز

پایین تر میاد (در سال پیش قیمتMB 256 حدود 60 تا 70 هزار تومان بود ) این قیمت درحالی است که باس های

800 وبالا تر در ایران نیامده اند علاوه بر آن DDR3 ,DDR4 اختراع شدن که کم کم از روی برد گرافیک بر روی

ماژول ها انتقال پیدا می کنند پس بنا براین هرگز از بازار جهانی حذف نمی شن بازار ایران هم که متاثر از بازار دبی و

کل جهان هست با اختلاف 10 15 ماه تحت تاثیر قرار میگیره پس مشکل شما باید ازاین نظر حل بشه

چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد

تراشه های ibm در ایکس باکس استفاده شده .

اینم که کامل تو پست قبلی توضیحح دادم

چرا اپل از اینتل میخواد استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)

چرا بیشتر سرور ها به سوی amd داره پیش می ره ؟ چرا گوگل از amd استفاده می کنه ؟
    شما که همان جواب آقا امیرو به ما دادی

AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چرا تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)

amd در دسکتاب سی پی یو کم مصرف و کم حرارت می ده . اگر توجه کرده باشی اینتل در نوت بوک تراشه هایی به نام سنترینو می ده که مصرفشون کمتره ولی قدرت دسکتاپ رو ندارن . پس اصلا بحث نوت بوک و دسکتاپ کاملا جداست و مخلوتش نکنید .

قبول دارم زیاد بحث نوت بوک ربطی به تاپیک نداره ولی باید در جواب شما بگم پردازنده های سنترنو دست کمی

از دسکتاپ ندارن . بستگی به شرکت سازنده نوت بوک داره که چه جوری بخواد طراحی کنه ولی منظور من این بود

که فکر نکنید چون سی پی یو های دسک تاپ اینتل در بعضی ازمواقع مصرف بالا دارن دلیل بر ناتوانی در تولید

سی پی یو دسک تاپ با مصرف کم هست چون اگه بخواد همانطور که خودتون گفتید تو لب تاپ ها اینتل

از نظر مصرف برق ترکونده .

AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره

اینو که ما نمی تونیم جواب بدیم . شاید شرکت ها می دونند آینده amd بهتره می رن روی این برند سرمایه گذاری می کنند مثل شرکت آواژنگ .
    عزیزان باز هم منظور من رو متوجه نشدید

من می خواستم بگم اینتل با توجه به قدرت ی که داره می تونست مثل آب خوردن بجای یکی ده تا

نماینده برای خودش تو ایران ردیف کنه که در این صورت گارانتی 3 سالی که در تمام دنیا میده در ایران هم بده

و مثل ای ام دی که تبلیغ میکنه اونم تبلیغ کنه و فروشش از اینم بالا تر بره

نتیجه اخلاقی که میشه گرفت اینه که ندادن گارانتی تو ایران (همین حالا چند تا شرکت وارد کننده هستند که

خودشون یک سال گارانتی میکنند)دلیل بر بی کیفیت بودن اینتل نیست

شما هم ثابت كن كه به AMD تعصب نداری وشرکت معظم شما که از قرار معلوم دارای لابراتوار های فوق پیشترفته است

(در شهرستان!) تعداد زیادی سی پی یو AMD خریداری نکرده

تعصب داشتن چیزه بدی نیست ولی تعصب کورکورانه چیزه خیلی بدیه . اگه تهصب داری دلایلش رو بگو مدرک بیار حرفت رو اثبات کن ، در کنار اینها تعصب هم می خوای داشته باشی داشته باش . این نظر منه !
    هزار بار هم که گفتم تعصب من رو شرکتی فراتر از این حرفا ست که زندگی تک تک ما به اون یستگی داره

ولی نمی دونم که چه جوری برای شما ثابت کنم که به اینتل تعصب ندارم

همه این حرفها هم برای اینه که شما بخاطر چند تا بنچمارک و آزمایش های غلط

که مساوی بودن تمام شرایط رو در نظر نمیگیرن اینتل رو زیر سوال نبرید

درضمن AMD هم آمریکایی است پس موضوع فشار دولت آمریکا بر محروم کردن ایران از نمایندگی اینتل تو ایران

منتفی است

همان طور که قبلا گفتم آمار فروش و استفاده تو دنیا بیان گر همه چیز هست اگه اینو قبول نداشته باشید به شعور میلیون ها

کابر کامپیوتر توهین کردید

به نظر من همه دنیا تبلیغات هست . اینجا شعور کاربر ملاک نیست . شاید 3% اونایی که کامپیوتر می خرن می دونن چی می خرن و چی کار دارن می کنن . مثل قضیه اینترنت اکسپلورر ماکروسافت می مونه ! در مقایسه با بقیه هیچ چیز خاصی نداره ولی آمار یه چیزای جالبی نشون می ده !
    پس فروش در دنیا ملاک اصلی نیست . به هیچ وجه !

قابل توجه اقا ایمان و اقا امیر

شما به هیچ وجه نمیتونی شعور و فهم یک کار بر آمریکایی ویا اروپایی رو با کاربر ایرانی ای که تازه چند ساله

دیده کامپیوتر چه شکلی هست مقایسه کنی

بله در ایران کسی که می خواهد سیستم بخره مثل لباس خریدنش فقط دوستداره ظاهر خوبی داشته باشه

و به قول شماها سلرون با ال سی دی میبنده ولی آیا اون آمریکایی که از بچگی هر جا رفته با بهترین سیستم ها

رو برو بوده همین کارو میکنه اطلاعاتی رو که ما داریم با اون یکیه ؟این کاملا بی انصافی هست که اونا رو با خودمون

یکی بدونیم. من نمیگم بین اونا آدم اوشگول وجود نداره ولی قبول کنید که خیلی کمتر از ما آدم بوق دارن.

تازه فروش سیستم تو اونجا به صورت اسمبل شده است خیلی کم کسایی هستند که سیستم Hight End

می خوان فروش قطعه تو اونجا به صورت ایران نیست بیشتر جنبه قطعات یدکی رو داره

اون مثالی رو هم زدی مثل قضیه ویندوز و با لینوکس می مونه که چون برای ویندوز ویروس فقط نوشته می شه

پس نتیجه بگیریم لینوکس امن تره ؟ که خیلی ها هم این فکرو میکردن بعد معلوم شد لینوکس خیلی بد بخت تر از

این حر فاست وحق با اکثریت بوده که از ویندوز استفاده کردن

امید وارم تونسته باشم حد اقل شما رو قانع کرده باشم

من رو هم همان IBM خطاب کنید

مهدی هم دیگه در مورد پست های من اظهار نظر نکنه مارو کلا بی خیال شه

درضمن درمورد پر ادعا بودن من هم نظر بدین

باز هم اگر باعث ناراحتی کسی شدم از مدیر انجمن وشما دوستان عذ ر خواهی می کنم

سال نو هم مبا رک

به ساعت هم توجه کنید
    Last edited by IBM is GOD; 20-03-2006 at 04:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيز ديشب به علت كسالتي كه داشتم نتونستم خدمت برسم.
    چه قدر جاي تاسف داره!!!! اين همه من مطلب نوشتم كه بابا منطقي فكر كنيد. علمي نگاه كنيد.به هم توهين نكنيد.باز همون اش و همون كاسه.مهدي جان و IBM خان ادم وقتي به كسي توهين مي كنه شخصيت خودش را پايين مي اره خودش را كوچك مي كند. خودش را خورد مي كند. اين همه ادم دارن حرف هاي شما را مي خوانند. نتيجه اينكه جفت تان را مسخره مي كنند.شايد الان اگر رو به روي هم بوديم كتك كاري مي شد.بابا يه بحث علمي ارزش ندارد كه رابطه هاي دوستانه به هم بخورد.بياين پشت اينترنت هم ديگر رو ببوسين!!!!! از هم ديگر معذرت بخواين.مطمئن باشيد نه تنها كوچك نمي شين بلكه ارزش تون هم نزد ما ها بالاتر ميره. خب ببينيم كي زودتر عذر خواهي مي كنه و شخصيت بالا و با جنبه خودش را به همه ثابت مي كند.
    ساقي جان من از طرف اقايان از شما عذر خواهي مي كنم. به بزرگواري خودتون ما را ببخشيد. ما جوانيم و زود از كوره در مي ريم. شما چرا اينقدر زود اقدام به بستن تاپيك مي كنيد.اگر 4 نفر عصباني شدند و حركتي كردند چرا ديگران را از ياد گرفتن محروم مي كنيم.من خودم خيلي در اين تاپيك به اطلاعاتم اضافه شد.داريم از محضر اساتيدي مانند نويد خان IBM جان امير عزيز و ديگر اساتيد استفاده مي كنيم. كار شما مثل اين را مي ماند كه در ليگ برتر دو تيم وسط بازي با هم دعوا بيفتند و ما كل ليگ را تعطيل كنيم. اخه بقيه تيم ها چه گناهي كردند. به نظر من يك كم ازادي بيان لازم است. من سعي مي كنم با دوباره علمي كردن بحث و بيان موضوعات جديدتر تاپيك را از جنجال دور كنم.
    اما چون كوفتگي بدن دارم اصلا نمي تونم رو صندلي بشينم. با حال بدم اومدم پشت كامپيوتر يك دقيقه سر بزنم ببينم چه حرف هايي زديد.چه قدر بده كه ادم دم سال نو حالش بد باشه. جواب جناب اي بي ام و اريا خان را دارم.به محض اينكه حالم بهتر شد هم جواب شما ها را مي دهم و هم مطالب تازه تري را براي شما بازگو مي كنم. درضمن دي دي ار تو جا مي افته.مادر بورد شهريار خان هم خيلي خوبه.مادر بورد من هم همينه. بعدا بادليل براتون ثابت مي كنم. سال خوبي داشته باشيد. فكر كنيد كه تو اين سال كه گذشت با كي ها همين طور الكي الكي دعوا افتاديد.بريد از اونها عذر خواهي كنيد تا دم سال نو از همديگر كدورتي نداشته باشين. اها داشت يادم مي رفت.مجله تخصصي در زمينه سخت افزار سراغ نداريد.مي خواهم مطالبش فقط در زمينه سخت افزار باشه.سايتي چيز ديگري هم بود اگر زحمتي نمي شود به من معرفي كنيد. ادرس ميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.ممنون.سالي خوش همراه با تندرستي و شادماني را براي همه عزيزان ارزو مندم. خداحافظ همگي.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من كه قبلا گفتم كه اگه كاري كردم كه باعث ناراحتي كسي شده ازش معذرت ميخوام

در ضمن در مورد پر ادايي من حتما نظر بدين برام خيلي مهم است كه بفهمم همه شما هم همين نظر رو داريد يا نه؟

من وقتي بفهمم نبودنم باعث ميشه شما را حت باشين با همين 4 و5 تا پستم از شما خدا حافظي ميكنم

ايمان جان من نشريه فارسي سراغ ندارم ولي اگه انگليسي بخواهي مي تونم برات تيه كنم

تو عيد كه بي كار شديد حتما جواب منو بدين
    Last edited by IBM is GOD; 20-03-2006 at 12:21.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض نتيجه نهايي

من عذر مي خواهم مادربورد من ga-k8nf-9 است ibm جون pci e هم داره جيگر.
    اما امروز كه روز عيده نتيجه نهايي از نظر من: اكثر آقايون با احساس و تعصب جواب دادن مثل آقايي كه مي گه :
    اينتل بهترينه بدون دليل و آقايي كه اول تاپيك گفت اي ام دي فقط. من خودم به شخصه از اينتل بسيار راضي بودم و
    ولي الان كه اي ام دي هم دارم از اي ام دي هم راضيم .ولي با پولي كه دادم راضي ام چون 64 بيتي اينتل
    184 تومنه. ضمنا اكثر آقايون شواليه كه اين طور مي گن به اندازه نيازشون را مثلا هم 3000 اي ام دي و اينتل مي ده.
    و بقيه اونا هم به درد نخورن تقريبا !! اما از نظر سنجي كه اين طور معلومه اي ام دي پيروز شد ولي با اندكي
    اختلاف مه اون هم مال تعصبياست.خيلي از آقايون اينتلي مثل پسر خاله من هستند. كه همين طور به تجربه
    به آنها ثابت شده كه اي ام دي به درد نمي خوره.دليلش هم اين هست كه واقعا اي ام دي هاي قبل زود مي سوخت
    و كيفيت خوبي نداشت. چون براي سرد شدن از فضاي كمتري استفاده مي كرد.
    كلام آخر: اگه تعصبي نيستيد و حرفهاي من را قبول داريد اگه مي خواهيد مثل من مشكلي نداشته باشيد و
    از تكنولوژي روز بهره مند باشيد با قيمت مناسب اي ام دي بخر چون به نظر من براي اكثر كارها مثلا 3000 اينتل و
    اي ام دي كافيه براي اينتل lga و براي اي ام دي 939 خوبه ولي من كه نمي گم اينتل بده ولي مي گم اي ام دي
    هم كيفيت خوبي داره و هم فناوري و هم قيمت مناسب در نتيجه = اي ام دي.
    اميد وارم بدون توهين و تعصب فكر كنيد و قبول كنيد.
    سال نو را به تمام بچه هاي p30world مثلا اقا ي ibm ,iman,saghy,... تبريك مي گم .تمام.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اكثر آقايون با احساس و تعصب جواب دادن مثل آقايي كه مي گه :
    اينتل بهترينه بدون دليل و آقايي كه اول تاپيك گفت اي ام دي فقط.
    تعصب چيز بدي مخصوصا در مسائل فني.

فقط 2 موضوع:

1- اين نظر سنجي نه در مورد اينتل بود نه amd . اين نظر سنجي در مورد پردازنده هاي x86-based ساخت اين دو شركت بود و به ساير مسائل و شركتها ربطي نداشت(بگزريم بعضي ها بحث منحرف كردن)

2- براي اينكه يه وقت ظن تعصب به من نداشته باشين من 2 ساله پيش با مشورت و .... پردازنده 2.8 اينتل خريدم و ازش هم راضيم
    ولي در اين موضوع كه amd بهتره شكي ندارم و در صورت ادامه همين وضع cpu بعديم مسلما اينتل خواهد بود

سلام
    به تقاضاي دوستان طالب علم و نه جنگ و جدل باز شد .... !
    مطلب بي ربط ننويسيد خواهشا
    سلام ساقي جان
    از شما ممنونم

من چيزي نميگم چون همه چيز معلومه!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

در درجه اول از ساقی عزیز تشکر می کنم و در درجه دوم از بقیه دوستان مخصوصا ibm عزیز . خب این درست شد . جواب در ازای جواب .

اینجا یه مسئله ای هست و اون اینه که ما نمی گیم اینتل بده یا خدای نکرده ما بردیمش زیر سوال . ما حرفمون اینه که الان amd بهتر از اینتل هست . همین !

در مورد اینکه می گی دل یا شرکت های دیگه فقط از اینتل استفاده می کنن . دل که چند وقته قرار از amd استفاده کنه و تا چند وقت دیگه محصولاتش میاد بیرون . اصلی ترین دلیل این کار هم چند وقت پیش معلوم شد : اینتل پول داده و تحدید کرده که از محصولات amd استفاده نکنن !
    بعدش استفاده از سی پی یو برای یه همچین شرکت هایی اصلا دلیل خوبی برای بهتر بودن نیست ! اصلا دلیل نیست .

در مورد تکنولوژی . اینتل هم یه شرکت مثل بقیه شرکت ها . در این ضمینه خوب کار کرده . چیزای مفیدی داده . ولی amd هم بیکار نشسته . اینم خیلی چیزا داده بیرون و خیلی چیزاش زودتر از اینتل بود و به نظر من اینتل از روی این تکنولوژی ها از روی دست amd تقلب کرده ! ولی بازم نمی شه اینجا منکر اینتل شد . با این حال این بحث هم ربطی به بحث ما نداره . بحث ما اینه : کی در حال حاضر cpu بهتری برای کامپیوتر های رومیزی می زنه

شما که همان جواب آقا امیرو به ما دادی
    ما چه جوابی باید به شما بدیم ؟ من استیو جابز رو خیلی دوست دارم از امضام هم معلومه ولی نه من نه کسی دیگه نمی دونه چی سیاست هایی پشت این موضوع خوابیده ! پس ما نمی تونیم جواب بدیم .
    یه بارم گفتم اگه شما بتونی یکی از این سیاست ها رو برا ما توجیه کنی و تشریح کنی ما هم جواب این سوالت رو میدیم !
    قبول دارم زیاد بحث نوت بوک ربطی به تاپیک نداره ولی باید در جواب شما بگم پردازنده های سنترنو دست کمی

از دسکتاپ ندارن . بستگی به شرکت سازنده نوت بوک داره که چه جوری بخواد طراحی کنه ولی منظور من این بود

که فکر نکنید چون سی پی یو های دسک تاپ اینتل در بعضی ازمواقع مصرف بالا دارن دلیل بر ناتوانی در تولید

سی پی یو دسک تاپ با مصرف کم هست چون اگه بخواد همانطور که خودتون گفتید تو لب تاپ ها اینتل

از نظر مصرف برق ترکونده .
    ببین الان آمار نشون می ده مصرف برق amd در دسکتاب از اینتل کمتره ! خب این از این .
    پس حتما مشکلاتی هست که اینتل سی پی یو نوت بوک رو نمی یاره بزاره تو کامپیوتر رو میزی ! وگرنه تا الان این کارو می کرد ... در ضمن amd هم همونطور که امیر توضیح داد سی پی یو نوت بوک داره می زنه به طوری که مصرف برقش از نوت بوک اینتل هم کمتره !

من می خواستم بگم اینتل با توجه به قدرت ی که داره می تونست مثل آب خوردن بجای یکی ده تا

نماینده برای خودش تو ایران ردیف کنه که در این صورت گارانتی 3 سالی که در تمام دنیا میده در ایران هم بده

و مثل ای ام دی که تبلیغ میکنه اونم تبلیغ کنه و فروشش از اینم بالا تر بره

نتیجه اخلاقی که میشه گرفت اینه که ندادن گارانتی تو ایران (همین حالا چند تا شرکت وارد کننده هستند که

خودشون یک سال گارانتی میکنند)دلیل بر بی کیفیت بودن اینتل نیست
    درسته دلیل بر بی کیفیت بودن نیست ولی دلیل این ممکنه باشه که کیفیت amd بالاتر از اینتل هست .

الان سرم خیلی شلوغه . ایشاا.. یه وقت بهتر برای جواب دادن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

سلامت سعادت سربلندي سخاوت سيادت سروري و سرور را براي هفت سين زندگي تان ارزومندم.
    سال نو همگي تان مبارك باد.سال پر از بهروزي را برايتان ارزو مندم.ايمان صديقي 0 / 1 / 1385
    Last edited by iman 1365; 21-03-2006 at 01:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •