به این تاپیک رجوع کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این تاپیک رجوع کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری FW اصلاح شده و نسل بعد FZ هست ... دقیقا مثل SZ که الان discontiue شده و الان SR جایگزینش شده
پس کیفیت FW هم بالاتره .. همان قابلیت های FZ که hi colour بود را داره بعلاوه اینکه اگر لوگوی FZ را می دیدید ، زده بود 1080i ولی بعضی مدل های سونی FW 1080p هستند
توی یکی از فروم ها نوشته بود دو تا لوگو وجود داره :
شماره 1 :
شماره 2 :
اگر لپ تاپ شما لوگوی اول رو داشت ، یعنی اینکه full HD واقعی است و بالاترین کیفیت پخش رو داره
و اگر شما لوگوی دوم را داشتید ، یعنی فول اچ دی هست ولی نه 1080p ... احتمالا i هست که تقریبا با 720p مشابه هست
کلا استاندارد اینه که اگر 1080p بود حتما هم باید لوگوی خاص خودش زده بشه ... مثل دوربین های عکاسی و فیلم برداری جدید سونی
مثلا این MP4 ها رو ببینید :
1080 زده ولی نوشته HD !
Last edited by REGISTERED USER; 30-08-2009 at 13:26.
این مقاله جالب را ببینید :
همه چیز تعداد پیکسل نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب فرض میگیریم که شما داری درست میگی من که بازی رو full hd گذاشتم هیچ افت کیفیتی ندیدم
درضمن تو بدترین حالت بازی کیفیت lcd بهتری از 1225 داره
من دارم خود این قضیه 1080 و اینکه فول اچ دی و لوگوش چیه رو باز می کنم والا در حرف شما شکی نیست که !
![]()
به این میگن پسر خوب![]()
دوستان این هفته هم بعیده fw46 بیاد. زنگ زدم گفتن شاید هفته بعد بیاد که باز نمیشه اطمینان کرد به حرفشون .
من احتمالا فردا میرم 1225 رو میخرم و خیال خودمو راحت میکنم. خسته شدم دیگه![]()
_ من زیاد هم اهل بازی نیستم که نگران داغ کردن دستگاه باشم .
_ ال سیدیشو از نزدیک دیدم اونجور هم که میگفتن مزخرف نیستش بابا بیچاره . درسته فول اچ دی نیست ولی کیفیت خوبی داره .
یه سوال
بین 1080i و 1080p فرق چندانی هست؟
منظورم اینه که چشم تفاوت کیفیت بین این دو رو کامل تشخیص میده؟ یعنی از نظر کیفیت خیلی با هم فرق دارن
یا زیاد فرقی نمیکنه؟
باز خوبه بهت میگن هفته ی بعد
این نمایندگی مشهد که همش میگه یه ماهه دیگه![]()
چشم ... نه تا حدودی ... بیشتر در فیلم های بلوری و HD DVD موثره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)