به خدا یادم نیست .من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم .الان یادم نیست.گزینه های اپشنش زیاد نیست.تو شون یه سرکی بکش ....دستکاریشون کن.ضرر نداره.فوقش یه دکمه میزنی همه برمیگرده به حالت اولش.نوشته شده توسط mohammadagha
به خدا یادم نیست .من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم .الان یادم نیست.گزینه های اپشنش زیاد نیست.تو شون یه سرکی بکش ....دستکاریشون کن.ضرر نداره.فوقش یه دکمه میزنی همه برمیگرده به حالت اولش.نوشته شده توسط mohammadagha
سلام
کمک در مرحله سوم بازی هستم در یه متطقه ی برفی که داره برف شدیدی میاد
به یه جای در یه کوه برفی رسیدم که یه پایگاه هلی کوپتر هست
و یه مکانی هست که توش دو نفر هستند که لباس دکتر پوشیده اند
طبق نقشه من باید اونجا یه کاری کنم
درضمن یه ماموریت دیگه ام هست در حوالی همون جا که یه میله هست که به بالا رفته و بلاش یه توپ سفید نصب شده که اونجا هم باید یه کاری کنم ولی هر کاری مکینم کاری روی میله انجام نمیده
کمک کمک کمک
شما باید تو همون اتاقی که 2 نفر به قول شما لباس دکتری دارند یه درو با ابزار پیچ باز کن باز کنی و یه چیزی رو بدزذی.نوشته شده توسط h @ M I D
بعد باید یه دستگیره رو که کنار همون میله هست رو بچرخونی بعد بری کنار میله تا یه هواپیما بیاد شما رو ببره.
ابزار و پيچ ؟؟؟؟؟
اين ها رو از كجا بيارم ؟؟؟
ميشه بگيد مرحله بعد از منفجر كردن پل يعني مرحله اي كه نفر بر رو منفجر ميكني بايد چكار كنيم ممنون
این ها رو لازم نیست پیدا کنید.خود David jones (شخصیت بازی ) داره.فقط کافیه برید تو اتاقی که اون دوتا دانشمنده هستند.بعد یه در فلزی اونجاست که مثل گاو صندوقه.وقتی نزدیکش برید یه تصویر کوچولو ظاهر میشه که بهتون میگه چیکار کنید.نوشته شده توسط H @ M I D
منظورتون دقیقا کدوم مرحله است؟من خیلی وقت پیش بازی کردم درست یادم نیست.بعد از اینکه پل رو منفجر میکنیم فکر کنم مرحله ی مرز هست ...درسته؟که از هلی کوپتر پرت میشه؟نوشته شده توسط mahdi39099
بابا پس ما چي شديم؟
كسي جواب ما رو نميده؟
چيجوري ميتونم نشونه رو بيارم؟
سلام.
وسط بازي دكمه Esc روبزن تا بازي Pause بشه.
بعد از منو گزينه Graphics رو انتخاب كن تا شكل زير ظاهر بشه.
حالا علامت نشانه گيري رو دستكاري كن تا مرئي بشه.
![]()
سلام من در مرحله سوم كه همه جاش پره برف هست گير كردم
من اونجا كه مي رسم چند نفر كه اون پايين هستن ميكشم بعدش دفترچه رو بر ميدارم ميرم بالا ميرسه به يه خونه كه باز چند نفر هم اونجان اونا رو ميكشم ميرم بالاتر كه يه خوابگاه ديگه هم اونجاست ولي اين دفعه خيلي زيادند با اينحال اونا رو هم ميكشم و ميرم تو خونه كه يك گاو صندوق اونجاست ديگه بعد از اون نميدونم كجا بايد برم
كسي نميدونه كجا بايد برم؟
ميشه كمكم كنيد؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خي تو بهتره اول بازي توي صفحه مين منو اين دكمه ها رو بزني تا تمام مرحله ها بازي شه
alt shift ctrl f9 رو بايد با هم بزني
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)