تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 72 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

13

نقل قول نوشته شده توسط sAsAn.K
    shahriar9876 جان فهمیدم !.
    ببین کارت رو که انجام دادی تو آموزشی بعد میری بیرون از آموزشی تویه یکی از اتاق ها یه دختره ای هست میری پهلوش وای میستی و بعد میای بیرون اتاق صبر می کنی بره تو یه اتاق دیگه و در رو قفل کنه!.
    در رو که قفل کردم باز می کنی و یواشکل میری سر کامپیوتر و کمدش!.
    حالا سر کامپیوتر هم نرفتی نرفتی! کد در 6278 !
    این کد رو باید به یه در بزنی که طبقه ی هم کفه.
    بعد اون دررو که باز کردی میری و یه کامپیوتر که توی اون اتاق هست تروجان رو بهش آپلود می کنی!.
    سمت پچ اون دره هم یه در دیگه هست که دو نفر هم دارن کار می کنن اونجا!
    البته دیگه بیشتر نرفتم ولی احتمالا این دررو باز می کنی و میی روی سقف اونجا و یه Bug روی آنتن کار میزاری! البته فکر کنم.
    ایول آقا درس شد!خیلی ممنون. اگه بازم سوالی بود ازت کمک می گیرم.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

خواهش می کنم.
    حتما اگه اونجا رو رفته بودم و خودم گیر نکرده بودم کمک می کنم.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه ها من تو مرحله اول بازي اونجايي كه يه موشك بزرگ هستش و 7 دقيقه وقت داري چيكار بايد بكنيم كسي ميدونه در ضمن كسي ميدونه كه كليدهاي بازي رو كامل بگه كه كدوماست و هر كدوم برايه چه كاريه ممنون ميشم اگه جوابم رو بدين

ميدونستم كه اين بازي و جاست كاس اجرا نميشن ولي جفتشوش رو خريدم و با نا اميدي نصب كردم وقتي نصب كردم اصلا امتحانشون هم نكردم چون تو گفته بودي سيستمت كم مياره دو سه روز گذشت و روز سوم رسيد كامپيوتر رو روشن كردم آيكون بازيها رو دكستاپ بود كليك كردم خيلي ناراحت بودم آرزو ميكردم كه اي كاش ميشد بازي كنم ولي بهرحال دموي بازي اومد قسمت پلي گيم رو زدم بعد در كمال نا باوري وارد بازي شده خيلي حيرت زده شدم واقعا كف كردم تبريك ميگم بله بازي بسيار روان اجرا شد تبريك ميگم
    بازي جاست كاس هم همينطور اجرا شد اما يه سوال اين وسط برام پيش اومده اونم اينكه بر خلاف گفته همگان كه ميگفتند بازي تو زندان شروع ميشه اينطور نبود و بازي از پريدن توي هواپيما به بيرون توي آب و رفتن به يه پايگاه نظامي كه يه موشك هست و 7 دقيقه زمان لازم دارد و نميدونم چيكار بايد كرد پس زندان چي شد هان؟؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقاي jak_1300 شما 11 تا پست پشت سر هم تو اين تاپيك داديد
    اينجا كه زورگيري نيست !!!! اگه كسي بلد باشه خب جواب شما رو ميده ....
    تكرار بشه دسترسيتون به انجمن محدود ميشه

پيشاپيش ممنون از توجهتون

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

خوب تا اونجايي كه من ميدونم اگه كسي جواب سوالشو در تاپيكي نگرفت عقل حكم ميكنه قيد سوال كردن دوباره رو بزنه...البته اگه دوستان همون دفعه اول جواب ايشون رو ميدادن ديگه اينطوري هم نميشد....

من خودم درباره اين بازي كلي سوال دارم ولي سعي ميكنم كمتر بپرسم و از جوابهاي بقيه استفاده كنم يا اينكه اگه در بازي گير افتادم خودم راه حلشو پيدا كنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

13

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام بچه ها من تو مرحله اول بازي اونجايي كه يه موشك بزرگ هستش و 7 دقيقه وقت داري چيكار بايد بكنيم كسي ميدونه در ضمن كسي ميدونه كه كليدهاي بازي رو كامل بگه كه كدوماست و هر كدوم برايه چه كاريه ممنون ميشم اگه جوابم رو بدين

ميدونستم كه اين بازي و جاست كاس اجرا نميشن ولي جفتشوش رو خريدم و با نا اميدي نصب كردم وقتي نصب كردم اصلا امتحانشون هم نكردم چون تو گفته بودي سيستمت كم مياره دو سه روز گذشت و روز سوم رسيد كامپيوتر رو روشن كردم آيكون بازيها رو دكستاپ بود كليك كردم خيلي ناراحت بودم آرزو ميكردم كه اي كاش ميشد بازي كنم ولي بهرحال دموي بازي اومد قسمت پلي گيم رو زدم بعد در كمال نا باوري وارد بازي شده خيلي حيرت زده شدم واقعا كف كردم تبريك ميگم بله بازي بسيار روان اجرا شد تبريك ميگم
    بازي جاست كاس هم همينطور اجرا شد اما يه سوال اين وسط برام پيش اومده اونم اينكه بر خلاف گفته همگان كه ميگفتند بازي تو زندان شروع ميشه اينطور نبود و بازي از پريدن توي هواپيما به بيرون توي آب و رفتن به يه پايگاه نظامي كه يه موشك هست و 7 دقيقه زمان لازم دارد و نميدونم چيكار بايد كرد پس زندان چي شد هان؟؟
    با اجازه اساتید.من نمی دونم موشک کجاس!ولی باید بری بالای آب یارو رو بکشی! بعدش بری ته اون اتاقه برق و قطع کنی بعد از اون فنسه بری بالا....(خیلی خلاصه!!!)

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahriar9876
    با اجازه اساتید.من نمی دونم موشک کجاس!ولی باید بری بالای آب یارو رو بکشی! بعدش بری ته اون اتاقه برق و قطع کنی بعد از اون فنسه بری بالا....(خیلی خلاصه!!!)
    خيلي خوبه خوب بعدش چي خوب ادامه بده رفيق ادامه بده من ابنجا ها رو رد كردم بگو ديگه ادامه بده من منتظرم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Evolution37
    خوب تا اونجايي كه من ميدونم اگه كسي جواب سوالشو در تاپيكي نگرفت عقل حكم ميكنه قيد سوال كردن دوباره رو بزنه...البته اگه دوستان همون دفعه اول جواب ايشون رو ميدادن ديگه اينطوري هم نميشد....

من خودم درباره اين بازي كلي سوال دارم ولي سعي ميكنم كمتر بپرسم و از جوابهاي بقيه استفاده كنم يا اينكه اگه در بازي گير افتادم خودم راه حلشو پيدا كنم...
    منم همين كار رو كردم رفيق ولي شما هم اگه اين 15 صفحه رو بگردين خودتون متوجه ميشين تو اين 15 صفحه فقط از هم تعريف كردن و مشكله خاصي مطرح نشده در مورد بازي

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقاي Jack1300 لطف کنین در مورد پست دادنتون دقت کنین. اینجا هیچکس وظیفه نداره که به شما کمک کنه و کسی پول نمی گیره که جواب سوال شما رو بده. مطمئن باشین اگه شما به جای 11 پست 200 تا پست هم میدادین مشکلتون حل نمیشد. به قول امین اینجا زورگیری نیست.

حالا جواب سوال شما:
    باید اول از لبه آویزون بشین و برین روی راهرو. از پله ها میرین پایین و اونجا به اتاقی که آخر راهرو هست میرین. یک نفر اونجا هست. اون رو خفه می کنین. اگه قبلا سربازی که اونجا بوده رو از بین نبرده باشین اینجا باید اون رو هم از بین ببرین. توی اتاق دستگاه رو به کار میندازین. از اتاق میاین بیرون و از روی پل کوچیک میرین و اهرمی که روی موشک باز شده رو می چرخونین. اگه اشتباه نکنم اینجا سوار آسانسور میشین و میرین طبقه بالا. اونجا کامپیوتری که هست رو هک می کنین. بعد از اون ماموریت تموم میشه و زمان هم متوقف میشه. از پله ها میرین بالا و از طناب آویزون میشین و میرین بالا تا مرحله اول تموم بشه. زندان هم همین مرحله هست.

در صورت تکرار پستهای پشت سر هم و ... دسترسی شما محدود میشه!!!

موفق باشید!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

مرسي مهدي جان دستت درد نكنه كجا بودي تا حالا دهنم سرويس شد 1000 بار اين مرحله رو رفتم دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •