خوب منم بازی رو تموم کردم.گرافیک بازی که خوب بود داستانش هم بدک نبود ولی من اخرش نفهمیدم که علت زامبی شدن اون مردم چی بود ویروس یا مواد هسته ای؟ اگه ویروس بوده چه جوری شیوع پیدا کرده بود و مقصر اصلی کی بود؟
خوب منم بازی رو تموم کردم.گرافیک بازی که خوب بود داستانش هم بدک نبود ولی من اخرش نفهمیدم که علت زامبی شدن اون مردم چی بود ویروس یا مواد هسته ای؟ اگه ویروس بوده چه جوری شیوع پیدا کرده بود و مقصر اصلی کی بود؟
این بازی واقعا open worldه؟
دوستم اصرار میکنه بازیو دانلود کنم
آخه قدیمی هم شده دیگه لینک مستقیمش نیست
ارزش داره دانلود کنم؟
ویرایش:
اینکه لینک مستقیمش هست برای شهریوره ! مگه تاریخ انتشارش 2009 نبود؟ چجوریاس
Last edited by SevenCity; 18-10-2011 at 19:53.
open world هست اما نه تا اون حدمیتونید همه جا برید و ماشین و ... سوار شید ... ( البته جای زیادی برای رفتن نداره و ماشین هم فقط تو نقاط مشخصی هست
)
بازیه خوبیه و مخصوصا اگه علاقه به بازی های زامبی و زامبی کشی داشته باشید کلی لذت میبرید
+
2009 چیه عزیزاین بازی تو همین تابستون 90 منتشر شد
![]()
منم دقیق نمیدونم ولی مثل اینکه داشتن روی یه ویروسی تحقیق میکردن که بعدا خود اون دکترها هم بهش مبتلا میشن و کم کم به بیرون از اون آزمایشگاه انتقال پیدا میکنه
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
ولی جالب اینه که چه جوری این زامبیها به زندان میرسن، اونم وسط دریا
تازه اول بازی هم خیلی بد شروع میشه، انگار نه انگار که همین دیشبش زامبی ها حمله کردن، بعضی هاشون همچین عادت کرده بودن که انگار همه چی عادی شده و غمی جز عروسک و سیگار و... اینجور چیزا نداشتن و خیال فرار هم ندارن![]()
سلام من این بازی رو گرفتم ولی مشکل save کردن دارم اصلا checkpoint نمیشه اگه نیاز به نصب patch هست لطفا لینک رو هم واسم بزارین ممنون.
فروش جهانی بازی Dead Island از زمان عرضه تا به امروز به ۳ میلیون نسخه رسیده استناشر بازی قبل از فروش چشمگیر DI پیش بینی کرده بود که این بازی به فروشی معادل ۲ میلیون نسخه دست خواهد یافت.
Aubrey Norris مدیر بازاریابی و روابط عمومی برای Deep Silver گفت:” Dead Island در فصول تعطیلات نیز فروشی پایدار و قدرتمند دارد که این امر ما را بسیار بسیار شگفت زده می کند در حالی که عرضه بازی از ماه سپتامبر بوده است. “
محتوای مخفی: منبع :
Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 17:21.
سلام کسی اینجا این بازی رو به صورت co-op و آنلاین بازی میکنه؟اگه کسی هست من رو تو استیم ادد کنه تا با هم بریم:
vampyre313
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)