معروف دوباره حرکت معروفش(
) در بازی ایتالیا رو تکرار کرد که نگرفت...امیدوارم براش درسی شده باشه که تو امتیازای حساس نباید جاخالی انداخت!!
واقعا اعتماد به نفس بالایی میخواد تو اون امتیازها از این کارا کردن و یه ریسکی هست که معروف همیشه می کنه چه تو لیگ چه قبلا تیم ملی و الان کم هم خراب نکرده!ولی نمیشه امیدوار بود که براش درس بشه
برانامه بازی ها که هیچی ژاپنی ها تو ویزا دادن و ساعت بازی و ... هم تمام تلاششونو کردن که بیشترین نفع رو ببرن مرحله اول رو که ما خوب کار کردیم امروز اگه بازی کره صربستان 5 ست بشه یا کره ببره احتمال زیاد همون دوم باقی میمونیم
بازی بعدی کی و چه ساعتی ست ؟ کجا ساعت و زمان بازی ها رو میزنه ؟
سایت ایرانی منظورم هست خارجی خودم بلدم سرچ کنم
و چند تیم مجوز رو میتونند کسب کنند ؟
* ايران ـ استراليا، سهشنبه 16 خرداد، ساعت 11:30
ايران ـ پورتوريكو،چهارشنبه 17 خرداد 1391 ، ساعت 6:30
ايران ـ ونزوئلا، پنجشنبه 18 خرداد 1391، ساعت 6:30
ايران ـ صربستان، شنبه 20 خرداد 1391، ساعت 6:30
* ايران ـ ژاپن، يكشنبه 21 خرداد 1391، ساعت 14:35
بهترین بازیکن امروز هم حمزه زرینی شد نسبت به جام جهانی همه دارن بهتر سوریس میزنن قائمی هم که عالی میزنه :
آبشار:* حمزه زريني از مجموع 37 اقدام، 24 امتياز* امير غفور از مجموع 31 اقدام، 13 امتياز* فرهاد قائمي از مجموع 24 اقدام، 12 امتيازدفاع:* حمزه زريني از مجموع 9 اقدام ، دو امتياز* عليرضا نادي از مجموع 11 اقدام، دو امتيازسرويس:* سيد محمد موسوي از مجموع 24 اقدام، سه امتياز* فرهاد قائمي از مجموع 19 اقدام ، سه امتياز* امير غفور از مجموع 14 امتياز، سه امتياز
یه نکته جالب دیگه هم کلا بازی های 5 ست بیشتر آمادگی روحی و روانی میخواد برای ست پنجم چه اینجا چه جام جهانی ما نشون دادیم که میتونیم بازی های 2-1 عقب افتاده رو 2-2 کنیم و تو ست پنجم پیروز بشیم و این ثابت می کنه تیم بعد از حضور ولاسکو از نظر شخصیت تیمی و روحی پیشرفت چشمگیری داشته سالهای قبل ما همین بازی ها رو راحت میباختیم ...
ولاسكو: هیچگاه ذهنیت رسیدن به پیروزی را از دست ندادیم

به گزارش ایرنا، 'خولیو ولاسكو' در نشست خبری پس از مسابقه تیم های ایران و چین گفت:من از این پیروزی بسیار خوشحالم زیرا ما می دانستیم كه چین یكی از بهترین تیم های این رقابت ها است. به علاوه ما در جام جهانی از این تیم شكست خورده بودیم بنابراین پیروزی بر این تیم دشوار بود.وی ادامه داد: من همچنین به این دلیل خوشحالم كه ما ست های اول و سوم را از این تیم شكست خورده بودیم اما هیچگاه ذهنیت رسیدن به پیروزی را از دست ندادیم و بر ست بعدی تمركز كردیم به جای فكر كردن به اشتباهات قبلی.سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: كلید پیروزی ما در این مسابقه سرویس های خوب ما بود و ما با این كار توانستیم جلوی كارهای تركیبی چینی ها را بگیریم زیرا وقتی آنها كارهای تركیبی را انجام دهند بسیار عملكرد خوبی دارند.وی خاطرنشان كرد: ما در دریافت ها هم خوب كار كردیم و در مسابقه امروز و دیروز واقعا در این زمینه موفق ظاهر شدیم.ولاسكو در پایان گفت: حالا ما به دو روز استراحت نیاز داریم زیرا مسابقه امروز با چین خیلی طولانی و خسته كننده بود.
.gif)