طراح پروگرمر کیه ؟ میشه باهاش تماس گرفت
خوبه خودشون بپرسید![]()
طراح پروگرمر کیه ؟ میشه باهاش تماس گرفت
خوبه خودشون بپرسید![]()
سلام به همه دوستان
من يه مشكل كوچيك با uart بيسكام دارم چند تا ميكرو رو به هم وصل كردم هر ميكرو 6-8 تا uart نرم افزاري به عنوان ورودي داره و 1 uart نرم افزاري به عنوان خروجي. تمامي ميكرو ها mega8 هستند و با فركانس 8MH و Boad=9600 يه داده وارد ميكرو اول ميشه اين داده بعداز پردازش وارد ميكرو دوم مي شه و الا آخر تا اينجا مشكلي وجود نداره مشكل وقتي بوجود مياد كه مي خوام يه ورودي ديگه از ميكرو آخر به ميكرو اول بدم يعني در واقع خروجي ميكرو آخر رو به عنوان ورودي به ميكرو اول وصل كنم يه مقدار اوليه هم بايد در حركتاول به ميكرو اول داده بشه كه اونم انجام ميشه حالا وقتي اين ورودي رو توي ميكرو اول فعال مي كنم تمامي ميكرو ها هنگ مي كنند يه جورايي همه توي دستور input مي مونند ميكرو اول دنبال ورودي از ميكرو آخر هست در حالي كه ميكرو آخر خودش در انتظار ميكرو هاي قبلي هست هر كاري هم كردم كه از لحاظ زماني اين دوتا با هم تداخل پيدا نكنند باز هم بعد از چند تا حركت توي حلقه ميكرو ها هنگ مي كنند
از دوستان كسي راه حلي به ذهنش ميرسه تورو خدا كمك كني
سلام
چه کار جالبی !
قراره این میکرو ها چکار کنند ؟
ورودی میکروی اول از کجا میاد ؟!
شاید بشه با یک بافر تاخیر درست کرد![]()
سلام عزیزان!
من از AVR هیچی نمیدونم! برای آشنایی با AVR چه کتاب(ها)ی را پیشنهاد میکنید؟!
این کتاب جالبیه .خوب توضیح داده :
البته من کتابای دیگه رو ندیدم .خوبه یک نگاهی هم به اینا بندازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من میخوام 10تا رشته رو داخل حافظه eeprom در atmega32 ذخیره کنم کسی میتونه کمکم کنه چطوری این کارو انجام بدم؟
سلام!!!!!در مورد طراحی سوال دارم,,,,,,موقع طراحی نقشه طراح از کجا میدونه چه جایی باید ترانزیستور باشه ,,,,چه جایی مقاومت ,,,,,,,,منیدونم سوالم رو واضح نوشتم یا نه ,,,,,,,, بیشتر در مورد طراحی توضیح بدبد
خب فرض کن که مثلا" قراره با خروجی یه میکروکنترلر یک رله رو فعال کنیم. خروجی میکرو حداکثر 25 میلی آمپره اما رله نیاز به جریان بیشتری داره بنابرین از یک ترانزیستور برای تقویت جریان استفاده میشه. جاهایی هم که نیاز به محدود کردن ولتاژ یا جریان داشته باشیم از مقاومت استفاده میکنیم یا تو مدارهای صوتی اگه بخایم فرکانسهای کمتر از مثلا" 20 هرتز و بیشتر از 20 کیلوهرتز حذف بشن میشه از خازن استفاده کرد. البته تو خیلی کاربردهای دیگه هم از ترانزیستور و خازن و ... استفاده میشه و اینا رو فقط برای مثال گفتم.
دوست عزیز ,,,شما در این باره منبع خاصی رو میشناسید,,,,اگه ممکنه معرفی کنید
خیلی خیلی ممنونم![]()
شما اول باید طرز کار قطعات الکترونیکی مثل ترانزیستور و دیود و ماسفت و... رو بدونین تا بتونین طراحی کنین. اگه دنبال کتاب هستین میتونین جلد اول کتاب اصول الکترونیک رو بخونید(البته اگه درمورد مقاومت و خازن و سلف زیاد اطلاعات ندارین) و بعدش کتاب قطعات و مدارات الکترونیک نشلسکی رو بخونین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)