fifa08 , cobra 11و بازی wheelman که افتضاح در افتضاح بود.
fifa08 , cobra 11و بازی wheelman که افتضاح در افتضاح بود.
میدونم civil 4 چقدر خوبه و دوستش دارین ولی حال من یکی رو بهم زد.
عزیز من قربونت برم ما که چیزی نگفتیم... فقط می گیم بازی 10 سال پیش و 5 - 4 سال پیش رو نباید با بازی های الان مقایسه کنید... تازه بدبختی اینجاست که ایراد گرافیکی گرفته میشه!
حالا ما هم یک نظر بدیم:
Prince of Persia (2008)
نمیدونم اسمش درسته یا نه. چون یک بازی هم به همین نام 15 سال پیش ساخته شده بود که در نوع خودش معرکه بود. اما این بازی (Prince of Persia (2008)) در عین اینکه بازی قشنگی بود و گرافیکش هم سبک بخصوصی داشت، بسیار تکراری می زد... هی فرتایل گراند، هی الیکا می خورد زمین... هی Concubine اسیرش می کرد، هی مردیکه سنگی رو باید می انداختی زمین... . از نظر داستان که اصلا چرت مطلق بود... بی سرو ته نبود، حرفی برا گفتن داشت... ولی در حد بازی نبود اصلا... . البته در کل از بازی لذت بردم اما:
همین ایراد ها رو به Assassin's Creed هم وارد می دونم... ولی هر دو بازی، ارزش بازی کردن رو داشتند...باب میل و سلیقه شما نیست و راضیتان نکرد
منم از dmc3 اصلا خوشم نیومد نیم ساعت بازی کردم اعصابم ریخت بهم .FEAR Perseus Mandate هم خیلی مزرخف بود هیچی دمو نداشت.با left 4 dead هم حال نکردم چون سیو نداشت.
ياد نگرفتيش پسرم
منم يه سال اولش كه اومده بود همين جوري بودم
بعد كه ياد گرفتم فهميدم كه انده بازيه ... ته حكومترانيه
الان فقط 3 تا بازي رو پي سيسمه
crysis warhead
gta iv
civil 4
آره اگه Civilization IV رو کسی اولین بار بازی کنه واقعا مصخره میاد چون گرافیکش چندان جالب نیست و کمی هم زبان انگلیسی میخواد بدونی و... ولی وقتی که حساب کار دستت اومد مفهمی که واقعا توی بازی ها نو آوری هستش و لنگشم نمیتونی پیدا کنی! البته شاید بعضیهام با این سبک حال نکنن ولی من یکی رو از یادمه وقتی بازی میکردم از ساعت 5عصر نگه داشت پای کامپیوتر تا ساعت 9صبح که خودم از خودم خجالت کشیدم اینقدر بازی کردن رو....
اصلا یه نوع بازیه که وقتی پاش بشینی اصلا خسته و ناامید نمیشی از بازی کردن!
بازی اینجوری زیاده
موندم کدومو بگم!!!
واسه من بعد از اون همه صبر اینا خیلی ضد حال بودن: nfs prostreet , gta san andreas , the latest prince of persia
مخصوصا وقتی اخرین شاهزاده پارسی رو نصب کردمو دیدم Farah شده اسم "خر" پرنس!!! حالم اصلا بد شد!!!
بابا آخر این تاپیک به چی میرسه.ول کننین بابا.
......
این یعنی من از هیچ بازی بدم نمیاد،ممکنه بعضی بازی ها رو بیشتر دوس داشته باشم ولی.من یا بازی نمی گیرم یا اگر خواستم بگیرم اول یه کم در موردش تحقیق می کنم اگه با سلیقم جور در اومد بعد می رم میگیرم بعد هم تمومش می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)