تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 24 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 232

نام تاپيک: Metal Gear Rising: Revengeance

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من 2 روز پیش بازی رو روی نرمال تموم کردم،بازی کوتاه بود ولی این بازی از اون دسته بازی هایی هست که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره.
    کل زمانی که داشتم بازی میکردم از بازی خیلی خیلی زیاد لذت بردم مخصوصا از باس فایت های بازی که خیلی خیلی عالی طراحی شدن.
    همونطور هم که قبلا گفتم از این سیستم parrying خیلی خوشم اومد،حتی به نظرم از بازی لذت بردن هم خیلی به این parry کردن بستگی داره!اگه درست parry کردن رو یاد بگیرید از بازی لذت میبرید و اگه با این سیستم کنار نیاید بازی براتون لذت بخش نمیشه.
    در کل نمرم به بازی 9/10 هست......
    علی این باس فایته Monsoon منو خیلی به چالش انداخت ، از بس زد لتو پارم کرد که دیگه می خواستم درجه بازیو یدونه بیارم پایین
    حامد روی Hard این monsoon خیلی منو اذیت کرد.حالا به نظرت چطوری باید هیچی ضربه ازش نخوریم توی مبارزه؟!(برای اچیومنت!)
    من هروقت بازی برام زیادی سخت میشه میرم یکم GeoW بازی میکنم بعد که حالم بهتر شد بر میگردم دوباره اینو بازی میکنم!
    +
    حامد اولین بازی که روی هارد با این monsoon مبارزه کردم،خونش رو تا 50% آوردم پایین بعد همش در حال فرار کردن و دفاع کردن بودم!اصلا به آدم فرصت نمیده حرکتی انجام بدیم!
    از زمانی میترسم که روی درجه سختی Revengeance باید با این باس ها مبارزه کنم و درجه S بگیرم..................

2. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب بالاخره تونستم این اچیومنت رو بگیرم. (Genius Destroyer) البته باعث شد که امروز در مدرسه دائما خواب باشم اما خب الان استاد monsoon شدم

اولا اصلا در ابتدا سعی نکنید parry کنید! چون خیلی خفن از همه جهتا حمله میکنه! اگر دیدید دستاش روی هوا هستش سریع A+X رو بزنید و خوب به سمت چپ مثلا برید و Dodge کنیدش + بعدش شروع میکنه به دودزا بندازه از اینا هم Dodge بدید.
    خب بعدش وقتی به ۷۰درصد برسه خونش، ماشین و این چرت و پرتارو پرت میکنه که خیلی راحت در Blade mode میتونید از شرش خلاص شید. بعدش که ضد ضربه میشه هم باید EMدازید دیگه،‌فقط سریع اینکار رو بکنید تا ضربه نخورید ازش.سریع برید در blade mode و به سرش ضربه بزنید. اگه به سر نزنید پا میشه و سخت تر میشه ضربه زدن بهش + اگر زود نجنبید => باید دوباره بندازید نارنجک رو.
    بعدش تقریبا از استراتژی اول پیش برید تا اینکه به ۳۰ درصد برسه ،‌خب در اینجا یه سری چرت و پرت دیگه میندازه سمتتون که خیلی خطرناکه،‌در این قسمت باید ۲ بار Parry کنید و بعدش برید در blade mode و بزندیشون.
    بعدش که با دستش و پاش میزنه حدود چند ثانیه باهاتون کاری نداره که باید به EMبزندیش باز و برید رو سرش Blade mode رو برید.
    وقتی ۲۰ درصد بشه سخت ترین قسمت هست که ۳-۴ بار بهتون حمله میکنه مثل طوفان و ضد ضربه هستش، نزنیدش و فرار کنید فقط => بعد از ۳-۴ بار حمله اش ۲ ثانیه وقت دارید حدودا تابهش EM بزنید ولی Blade mode نرید چون سریع حمله میکنه، خب حالا تا ۱۰ درصد پیش برید که دوباره ماشین پرت میکنه و کاری نداره.
    خب ببینید اینجا چک پوینت میده دیگه و مشکلی نیست.

میدونم خیلی سخته و با گفته های من مشکلی حل نمیشه ،‌اما یادتون باشه این بازی خب واقعا برای گیمر ها هستش! الکی دست گیمر رو نمیگیره و آسون نیست! یاد Ninja Gaiden افتادم و اچیومنت تاش...خداییش اونم سخت بود!‌البته این بازی از اونم سخت تره...باید در parry کردن با تمرین حرفه ای بشید.... سعی کنید..میشه
    Last edited by gap; 23-02-2013 at 18:49.

4. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

و شما کنسولیان فقط ما پیسیان را با این تعاریف دق دهید!!!باشد که جزا اعمالتان را یک در دنیا و یک ونیم در آخرت یابید!!!
    حداقل پست شماره یک رو ویرایش کنید تا هر کی میبینه بی خودی امیدوار نشه.

6. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مشکل اینجاست که من یدونه سلامتی هم ندارم ازش استفاده کنم با همون یک نوار سلامتی رفتم به جنگش
    این مونسون هم رو هارد انصافا سخته خیلی خیلی سریع عمل می کنه. من انگشتام خسته شد مخصوصا چون رایدن دیوانه شده اساسی ادم رو مجاب میکنه وسط میدان دیوانه بازی در بیاری بعد از 70 درصد که تکه تکه میشه دیگه رسما ادم دیوانه میشه هر جاش میزنی میبینی نیست
    Parry چیزی شبیه عذاب هستش باید درست سر موقع بزنی وگرنه رفتی اون دنیا

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل اینجاست که من یدونه سلامتی هم ندارم ازش استفاده کنم با همون یک نوار سلامتی رفتم به جنگش
    این مونسون هم رو هارد انصافا سخته خیلی خیلی سریع عمل می کنه. من انگشتام خسته شد مخصوصا چون رایدن دیوانه شده اساسی ادم رو مجاب میکنه وسط میدان دیوانه بازی در بیاری بعد از 70 درصد که تکه تکه میشه دیگه رسما ادم دیوانه میشه هر جاش میزنی میبینی نیست
    تو کارت بیسته حامد خب حالا اینکه روی S هم بریم خداییش سخته...باز خوبه S+ نداره :| من یه کنترلر جدید خریده بودم، بیچاره از بس تو این بازی ازش استفاده کردم و از عصبانیت کوبیدمش زمین الان یکی از جوی استیکاش در اومده کلا هنگامی که دارم این بازی و بازی های این سبک رو میکنم ( Ninja gaiden ,... ) ,و مثلا وقتی داشتم Catherine رو ۱۰۰۰ تایی میکردم، بهتره کسی نزدیکم نشه که خطر برخورد اجسام بهشون هست از جمله برخورد کنترلر، شارژر، مودم ، گوشی البته این مشکل مونسون مال کل دنیاست تو گوگل یه سرچ بزنید همه مشکل دارن سرش

و شما کنسولیان فقط ما پیسیان را با این تعاریف دق دهید!!!باشد که جزا اعمالتان را یک در دنیا و یک ونیم در آخرت یابید!!!
    حداقل پست شماره یک رو ویرایش کنید تا هر کی میبینه بی خودی امیدوار نشه.
    خب کم بازی هایی هم نبوده که شما ها بازی کنید و من حسرت...البته حامد و بقیه pc هم دارن، مسئله اینجاست من فقط همین ۲ تا کنسول رو دارم با مک بوکم متاسفانه. الانم واقعا پشیمونم که یه نوت بوک درست حسابی نخریدیم حدقل بشه یه بازی کرد روش :|
    Last edited by gap; 23-02-2013 at 21:03.

10. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به هر حال اگر صحبت در مورد اخبار و خبر یک بازی 20 تا خوب و جذاب باشه صحبت و نقد در مورد بازی ها بعد از انتشار 200 تا جذابیت داره و فوق العاده مفید هستش.
    باور ميكني مني كه عاشق اين سبكم اين بازي رو نيمه كار ول كردم؟؟؟واسه همينم حس نكردم بيام نظر بدم

اصلا خيلي نچسب بعضي نكاتش : اضافه كردن المانهاي متال گيري به بازي به نظرم خوب اضافه نشده (بايد فرم خودشو پيدا مي كرد و ميرفت)....اضافه كردن مخفي كاري نچسب و بازوكا و سلاحهايي كه به كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه

تازه بريدن آدما و متال گيرا اصلا حس يه بريدن واقعي رو به آدم نميده....تو انگار كاغذ مي بري بعد يه ثانيه بعد مردن هم ميتركن.........اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد

+

كلا براي من به جز سرعت وحشتناك و عاليش بقيه موارد مثل حس ضربات و برش و محيط و دشمنا اصلا منتقل نميشه

.
    Last edited by halflife g; 23-02-2013 at 21:41.

12. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باور ميكني مني كه عاشق اين سبكم اين بازي رو نيمه كار ول كردم؟؟؟واسه همينم حس نكردم بيام نظر بدم

اصلا خيلي نچسب بعضي نكاتش : اضافه كردن المانهاي متال گيري به بازي به نظرم خوب اضافه نشده ....اضافه كردن مخفي كاري نچسب و بازوكا و سلاحهايي كه به كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه

تازه بريدن آدما و متال گيرا اصلا حس يه بريدن واقعي رو به آدم نميده....تو انگار كاغذ مي بري بعد يه ثانيه بعد مردن هم ميتركن.........اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد

+

كلا براي من به جز سرعت وحشتناك و عاليش بقيه موارد مثل حس ضربات و برش و محيط و دشمنا اصلا منتقل نميشه

.
    اون حسي كه بعد بريدن دست و پاي دشمنا تو نينجا گايدن به آدم دست ميداد و انيميشن زجر و لابه و غذاب اونها و خوني كه مي پاشيد هوا ضربات رو باور پذير مي كرد
    مراد جان داداش، خداییش از این به بعد میترسم نزدیک پروفایلت بشم O_o
    +
    خب نمیدونم دقیقا چرا معمولا بازی ها پس از اوجی که میگیرن، نسخه های بعدی اسطوره های مارو داغون میکنن :|
    البته این بازی شاید مثل نسخه های قبل عمل نکرده باشه و اصیل نباشه چندان، اما خب تو این اوضاع که تو این سبک بازی خوب کمه...مجبوریم همینم رو چشم بزاریم. بنده شخصا فقط به خاطر اسم بازی و علاقه دیرینم بازی کردمش...
    +
    البته حرف حامد هم درسته...خداییش قبلا خیلی اکتیو تر بودن بچه ها!‌ولی الان.... البته خب قبلا خداییش ما اعضای خفنی داشتیم که متاسفانه به خاطر مسائل سایت و سیاست هاش به فروم های همسایه رفتن.... البته یه موردی هست، که دقیقا حق با تو هست، خب منم مثلا از Dead Space 3 مخصوصا قیافه آیزاک (با اینکه فرداش رفتم موهام رو عین اون موکتی زدم) حال نکردم و هیچ نقد و پقدی نکردم،‌در صورتیکه بنده نوکر سری DeadSapce هستم.... عاشقشم...

14. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

30-40 بار که پشت سر هم بمیری این parry کردن رو خوب یاد میگیری!
    +
    مراد هیچکدوم از اشکالاتی که گرفتی رو قبول ندارم!
    بازی خیلی هم خوبه،مخصوصا توی بخش گیم پلی که واقعا عالی هست.
    تنها موردی که توی بازی منو اذیت میکنه وجود چند تا اچیومنت هست که گرفتنشون واقعا سخته...........

16. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

parry رو که ادم فول میشه بازی میشه براش گل و بلبل (چپ و راست ، بالا پایین ضربه میزنی رو دشمنا بعد یه دفاع بعد اهسته بعد دکمه B ستون فقرات یارو اومد تو دستت Yeahhhhhhhh

حسی که بعد از کشتن موندوس داشتم : دی

محتوای مخفی: چه حسی.: 

بچه ها من رفتم رو اخرین درجه سختی برم برام دعا کنید

30-40 بار که پشت سر هم بمیری این parry کردن رو خوب یاد میگیری!
    نه دیگه یاد گرفتم خیلی حال میده

باور میکنم عزیزم ، ولی خب من برخی اوقات باید یه شوک کلی وارد کنم ملت حرکتی کنن وگرنه که تو منتقد خودمی
    (امروز تو مغازه دوستم پوستر این فریمن رو زده بود بهش گفتم میدونی این کیه میگه اره این فریمنه میگم نه این مراد هستش ، میگه چی میگی مراد کیه فریمنه گفتم نه این مراده )
    ببین صفحه پیش من گفتم بازی سیقه ای هستش برا همین حق میدم بهت حال نکنی اما خب الان اومدی گفتی خوشم نیومد ما یه کاری می کنیم تو خوشت بیاد (به زور )
    کلا نینجا گایدن مبحثش خیلی با این فرق داره اون درجه خشونتش خیلی بالا هستش و رایزینگ جلو اون مثل یک H&S فانتزی محسوب میشه.
    اینجا هم ملت سایبورگ هستن میشه گفت 80 درصد بدنشون متالیه پس میشه اون مورد نصف شدن رو قبول کرد
    تنها ایراد بازی همون مبحث متال گیری هستش که خب دیگه باید بپذیریم این قضیه رو که پول باعث میشه هر اصالتی تغییر پیدا کنه و مجبوریم این سری رو به صورت یک فرانچایز جدید قبول کنیم.

اما خب خود بازی واقعا عالی شد برام برا علی و امیر هم عالی شده ، انصافا رفته رفته اکشن و سرعت و موزیک و گیم پلی مخصوصا کاستومایزر بازی باعث میشه خیلی بهتر لذت ببری واقعا هیجان بازی فوق العاده بالاست خودمونی بگم خیلی حال میده مخصوصا مبارزه با باس فایتهاش

كاركتر ريدن نميخوره و طراحي محيط نچسب باعث ميشه آدم خسته بشه
    جل الخالق ، اقا من حق میدم تلفظ اسم شخصیت بازی میتونه اون مدلی باشه ولی خب اینجا خانواده رد میشه زشته قباحت داره همون رایدن بنویسید

مراد جان داداش، خداییش از این به بعد میترسم نزدیک پروفایلت بشم O_o
    تازه کجاشو دیدی شایعه شده بود رفته خاستگاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ریو فهمیده بود زده بود مرادو از اون به بعد مراد روحیش خشن شده
    Last edited by Layken; 24-02-2013 at 00:35.

18. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حاضرم چند تا چند تا مونسون بیاد مبارزه کنم ولی از این مینی باس های گوریل مدلی نیان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستاشو که قطع می کنم جفت پا میان رو صورت ادم کلافه می کنن
    به خودی خود راحتن مخصوصا توسط سلاح مونسون میشه بهشون شوک الکتریکی وارد کرد ولی وقتی 3 تا میشن و کنار چند تا ادم دیگه میان واقعا نفس ادم رو میگیرن و خیلی سخت میشن

+

در مورد داستان بازی اگه توجه کنید میبینید که به موضوع بچه ها و استفاده از اونها در جنگ و نظامو سیاست هایی که داخل داستان بازی هستش پرداخته
    کوجیما در قسمت های قبلی متال گیر نیز به این موضوع پرداخته بوده ولی خیلی در خفا و کلی نبوده اما وقتی به عمق قضیه نگاه می کنی ادم پی میبره که
    هدف اصلی کوجیما چی هستش ، بر این اساس گفتم این مورد رو چون چند وقت پیش گفته بود که ممکنه روند بازی MGS:GZ رو تغییر بده چون داخل داستان بازی
    به مسائل سیاسی و مخصوصا بچه ها و استفاده از انها در جنگ پرداخت کرده که با توجه به سنگینی کار و این که ممکنه با باز خوردهایی روبرو بشه قصد تغییرتی داره
    که البته هنوز مشخص نیست
    Last edited by Layken; 25-02-2013 at 02:01.

20. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •