من 2 روز پیش بازی رو روی نرمال تموم کردم،بازی کوتاه بود ولی این بازی از اون دسته بازی هایی هست که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره.
کل زمانی که داشتم بازی میکردم از بازی خیلی خیلی زیاد لذت بردم مخصوصا از باس فایت های بازی که خیلی خیلی عالی طراحی شدن.
همونطور هم که قبلا گفتم از این سیستم parrying خیلی خوشم اومد،حتی به نظرم از بازی لذت بردن هم خیلی به این parry کردن بستگی داره!اگه درست parry کردن رو یاد بگیرید از بازی لذت میبرید و اگه با این سیستم کنار نیاید بازی براتون لذت بخش نمیشه.
در کل نمرم به بازی 9/10 هست......
حامد روی Hard این monsoon خیلی منو اذیت کرد.حالا به نظرت چطوری باید هیچی ضربه ازش نخوریم توی مبارزه؟!(برای اچیومنت!)علی این باس فایته Monsoon منو خیلی به چالش انداخت ، از بس زد لتو پارم کرد که دیگه می خواستم درجه بازیو یدونه بیارم پایین
من هروقت بازی برام زیادی سخت میشه میرم یکم GeoW بازی میکنم بعد که حالم بهتر شد بر میگردم دوباره اینو بازی میکنم!
+
حامد اولین بازی که روی هارد با این monsoon مبارزه کردم،خونش رو تا 50% آوردم پایین بعد همش در حال فرار کردن و دفاع کردن بودم!اصلا به آدم فرصت نمیده حرکتی انجام بدیم!
از زمانی میترسم که روی درجه سختی Revengeance باید با این باس ها مبارزه کنم و درجه S بگیرم..................