شما باید اول اول وارد تنظیمات bios سیستم بشی (اگر اشتباه نکنم با زدن f2 موقع بالا اومدن ویندوز) بعد تنظیمات بوت سیستم رو 1 روی cd rom و گزینه 2 روی hdd قرار بگیره و بعد مشکل حل میشه
شما باید اول اول وارد تنظیمات bios سیستم بشی (اگر اشتباه نکنم با زدن f2 موقع بالا اومدن ویندوز) بعد تنظیمات بوت سیستم رو 1 روی cd rom و گزینه 2 روی hdd قرار بگیره و بعد مشکل حل میشه
این چندانی یعنی چی !؟
دقیقا چه چیزش فرق داره ؟
اين تاپيك چرا اينطوريه ؟
من وارد انجمن شدم با يوزر خودم ولي توو پست اول لينكها رو نميتونم ببينم و ميگه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
!!!
برا من هم اینطوریه.
من تازگی ها یک لب تاپ دل گرفتم.وقتی winxp رو روش نصب می کنم چند تا موردش رو نمی خونه مثل گرافیک و شبکه و ... باید چی کار کنم یه راه ساده؟؟؟؟
ای بابا منم نمی تونم ببینم
فکر کنم سرکاریه![]()
سلام
من یک لپ تاپ با مارک medion دارم که ویندوز 7 با زبان آلمانی روش نصبه (از آلمان برام آوردن).
میشه توضیح بدین چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم.در ضمن cd درایو هم نداره.
با تشکر
د.ستان بهترین ویرایش ویندوز7 چی هست بدون دست کاری باشه؟
سلام،سلام
من یک لپ تاپ با مارک medion دارم که ویندوز 7 با زبان آلمانی روش نصبه (از آلمان برام آوردن).
میشه توضیح بدین چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم.در ضمن cd درایو هم نداره.
با تشکر
جاي مطرح كردن سوالتون اينجا نيست؛
+
از اون جايي كه يكي از دوستام اتفاقا همين مشكل شما رو داشت (لپ تاپشو كه زيمنس بود، از آلمان اورده بودن كه روش ويندوزِ آلماني نصب شده بود...)، شما نمي تونين زبانِ ويندوز رو عوض كنيد.
بايد يه ويندوزِ جديد نصب كنيد.
كه تو همين تاپيك راجع به نحوه ي نصب ويندوز 7 صحبت شده)
+
البته ايني كه ميگين چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم، شما مي تونين به فارسي يا انگليسي يا هر زبونِ ديگه اي تايپ كنين، ولي زبانِ سيستمتون آلمانيه و عوض نميشه...
(مثلا كلماتي مثل: my computer, my documents, file, edit, copy, paste, delete و ... همشون به آلماني هستن.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)