باحاله
ما که همش داریم گل میخوریم
قطع کردم دوباره از اول میرم
اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم،همش ازم میگیرن
باحاله
ما که همش داریم گل میخوریم
قطع کردم دوباره از اول میرم
اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم،همش ازم میگیرن
آره مال منم اونطوریه اونجاش باید استارت بزنی بره اونجارو
اوکی پست دوم هم خوبه اگه استفاده کنی و خوب دقت کنی می تونی بهترین خروجی رو داشته باشی
با دسته بازی می کنی؟ وقتی تک به تک میشی برای دوذئل باید دکمه ها رو درست توی لحظه معین فشار بدی وقتی اون هاله دور اون دایره میاد باید یک دکمه رو فشار بدی از تجربیات بچه ها استفاده کن
با کیبورد بازی میکنم
خیلی سخته
من نزدیک 7-8بار بازی کردم ولی همش میبازم ازین اتومو
گل اول رو هم همیشه من میزنم،پاس هوایی از عقب میدن به سوبا و اونم چه خوب بزنی چه خوب نزنی توپ رو گل میکنه تو این موقعیت
ولی آخرای بازی که میشه 2تا گل میخورم و میبازم
یه بارم تو پنالتی باختم،توی حالت اتو دارم بازی میکنم چون هنوز به همین سوبا هم وارد نشدم توی درگیری ها
شوتا رو هم اون دروازبان بی شرف میگیره،طی این مدت هم فقط 1دونه هایپر تونستم بزنم که اونم مشتش کرد
هنوز قلق شوت زدن دستم نیومده،بعضی وقتا کلیدا رو به موقع میزنم ولی بعضی وقتا نه
با دسته باید بازی کنی با کیبورد نمی تونی حرفه ای بشه
حاجی دستت درست
با دسته راه افتادم
تیم رو هم دیگه با راه افتادنم دراختیار گرفتم
به کمک برگردونای سوبا 3تا بازی اولو بردم
البته بازی سوم رو تو پنالتی بردم
کدای هایپری که گذاشتی باید کریتیکال بزنم تا هایپر بشه؟
چون وقتی به جای شوت معمولی هایپر رو انتخاب میکنم و میزنم فقط در حد 300 تا پاور اضافی میگیره نسبت به شوتای معمولی
ولی بعضی وقتا هم وقتی شوت معمولی انتخاب کردم که بزنم(وقتی علامت سوال میداد)هایپر شدش
کلا سیستمش اینجوریه که باید کریتیکال بزنیم؟
کی میشه که مثلا با همکاری بازیکنا(2تایی باهم)گل زد
راستی شماره 8 تارو میساکی هستش؟
پی نوشت:نمیشه تایم بازی اصلی رو کمتر کردش؟
Last edited by بردیا; 22-09-2009 at 01:03.
ميدوني مشكل دوميت به خاطر چي بوده؟ من حدس ميزنم فايل ايميجت رو هم داخل درايو مجازي (به قول خودت كجازي) گذاشتي و همزمان با اين كار از روش ب استفاده كردي. فقط اينجوري ميشه كه ارور ميده.
این توهو رو نمیشه برد
دست اول 5-2 بهشون باختم
بقیه دستارم لامصب اون کاکرو شوت ببری میزنه بعدش دیگه کل بازی دست منه ولی نمیشه گل زد به اون واکاشیزومای لامصب![]()
داداش دست درد نكنه
فقط اگه بازي Get in the Tomorrow رو هم كه گفتي
رو بذار
آقا ما این توهو رو 6-1 خوردش کردیم
رفتیم بازیهای ملی
تیم سبز آلمان هستن؟
عجب دروازبان خری دارن
باید همه اینارو هم ببرم تا بتونم اون تیم رویایی رو بازش کنم با ترکیب واکی بایاشی و ...؟
والا من این تاپیک رو با هماهنگی Havas_1980 که مدیر انجمن هست ایجاد کردم اولش می خواستم توی تاپیک به همه بازی های موجود بپردازم ولی هومان عزیز فرمود که همین آخری رو بذارم. اون get in the Tomorow مال PS1 هست می تونی خیلی راحت با یه امولاتور خوب بازی کنی روی کامپیوتر لینک های دانلودش هم توی تورنت و رپیدشیر هست یا هم از یه فروشگاه سونی باید بخری سی بازی رو
بازی بعد از توهو ایتالیا هست دروازبانشون جینو هرناندز هست که بعد از آوردن event ها می تونی گل بزنی بهش
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)