تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باحاله
    ما که همش داریم گل میخوریم
    قطع کردم دوباره از اول میرم
    اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم،همش ازم میگیرن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من دقیقا سعی کردم و طبق راهنما رفتم تا جایی که میدونم
    ولی توی دموی بازی اونجایی که سوباسا انگار لنگاشو میبره بالا شوت بزنه گیر میکنه

من cpu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz x 2 (3.00Ghz)l دارم و کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9600 GT (PS3.0/VS3.0) یه گیگ
    آره مال منم اونطوریه اونجاش باید استارت بزنی بره اونجارو

حاجی ردش کردم
    یه بار دیگه ریختم و تنظیمات مربوط به اجرا رو عوض کردم
    البته من از نسخه قدیمی pcsx2 که قبلا گذاشته بودی استفاده میکنم که تنظیمات مربوط به رزولیشن اینا اصلا ندیدم داشته باشه
    الان اون بالا fps حدود 60 هستش و انگار رزولیشن هستش که زده 504 در 440
    درصد استفاده از سی پی یو رو هم زده 30
    اوکی پست دوم هم خوبه اگه استفاده کنی و خوب دقت کنی می تونی بهترین خروجی رو داشته باشی

باحاله
    ما که همش داریم گل میخوریم
    قطع کردم دوباره از اول میرم
    اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم،همش ازم میگیرن
    با دسته بازی می کنی؟ وقتی تک به تک میشی برای دوذئل باید دکمه ها رو درست توی لحظه معین فشار بدی وقتی اون هاله دور اون دایره میاد باید یک دکمه رو فشار بدی از تجربیات بچه ها استفاده کن

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کیبورد بازی میکنم

خیلی سخته
    من نزدیک 7-8بار بازی کردم ولی همش میبازم ازین اتومو
    گل اول رو هم همیشه من میزنم،پاس هوایی از عقب میدن به سوبا و اونم چه خوب بزنی چه خوب نزنی توپ رو گل میکنه تو این موقعیت
    ولی آخرای بازی که میشه 2تا گل میخورم و میبازم
    یه بارم تو پنالتی باختم،توی حالت اتو دارم بازی میکنم چون هنوز به همین سوبا هم وارد نشدم توی درگیری ها
    شوتا رو هم اون دروازبان بی شرف میگیره،طی این مدت هم فقط 1دونه هایپر تونستم بزنم که اونم مشتش کرد
    هنوز قلق شوت زدن دستم نیومده،بعضی وقتا کلیدا رو به موقع میزنم ولی بعضی وقتا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با دسته باید بازی کنی با کیبورد نمی تونی حرفه ای بشه

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی دستت درست
    با دسته راه افتادم

تیم رو هم دیگه با راه افتادنم دراختیار گرفتم
    به کمک برگردونای سوبا 3تا بازی اولو بردم
    البته بازی سوم رو تو پنالتی بردم
    کدای هایپری که گذاشتی باید کریتیکال بزنم تا هایپر بشه؟
    چون وقتی به جای شوت معمولی هایپر رو انتخاب میکنم و میزنم فقط در حد 300 تا پاور اضافی میگیره نسبت به شوتای معمولی
    ولی بعضی وقتا هم وقتی شوت معمولی انتخاب کردم که بزنم(وقتی علامت سوال میداد)هایپر شدش
    کلا سیستمش اینجوریه که باید کریتیکال بزنیم؟

کی میشه که مثلا با همکاری بازیکنا(2تایی باهم)گل زد

راستی شماره 8 تارو میساکی هستش؟

پی نوشت:نمیشه تایم بازی اصلی رو کمتر کردش؟
    Last edited by بردیا; 22-09-2009 at 01:03.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با اجازه آرمین جان. من خودم چند تا مشکل توی اجرا داشتم. شاید بر میگرده به ویستا.
    اینجا راه حل ها رو میذارم که اگه کسه دیگه ای به مشکل برخورد کارش راحت تر بشه.

امروز دانلود این بازی تموم شد.
    اون فایل pcsx2 رو نصب کردم ولی موقع اجرا ارور msvcr100.dll not found رو میداد.
    دیدم دوستمون dashmojtaba هم این مشکل رو داشته بعد به روش عجیبی حلش کرده.
    ولی من از توضیحاتشون چیزی نفهمیدم که کدوم فایل rar رو میگن.
    خلاصه 1 کم توی نت سرچ کردم که فهمیدم این ارور بر میگرده به برنامه ++Microsoft visual c
    ورژن 2008 این برنامه رو گرفتم باز هم کار نکرد وای با نسخه 2010 بتا این برنامه مشکل ارور درست شد.
    اگه کسی توی ویستا خواست بازی کنه از این فایل رو نصب کنه مشکلش حل میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل دومی که داشتم با این قسمت بود

اگه از روش (ب) استفاده میکردم برنامه ارور میداد واسه 1 پلاگین cdvd . بنابرین اگه به ارور برخوردین با 1 برنامه مثل virtual clone drive اون ایمیج رو mount کنین بعد از روش (الف) درایو کجازیتون رو به برنامه بشناسونین. اینجوری دیگه ارور نمیده.

موفق باشید.
    ميدوني مشكل دوميت به خاطر چي بوده؟ من حدس ميزنم فايل ايميجت رو هم داخل درايو مجازي (به قول خودت كجازي) گذاشتي و همزمان با اين كار از روش ب استفاده كردي. فقط اينجوري ميشه كه ارور ميده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این توهو رو نمیشه برد

دست اول 5-2 بهشون باختم

بقیه دستارم لامصب اون کاکرو شوت ببری میزنه بعدش دیگه کل بازی دست منه ولی نمیشه گل زد به اون واکاشیزومای لامصب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض pix

تاريخچه اي بر بازي كاپيتان تسوباسا

اولين بازي كه براي انيميشن محبوب كاپيتان تسوباسا ساخته شد توسط كمپاني تكمو بود بازي كاپيتان تسوباسا Vol I كه داستان بازي از همان جايي شروع مي شود كه تسوباسا وارد دبيرستان نانكاتسو شده و ديگر تارو ميساكي و گنزو واكاباياشي دروازبان موفق ژاپن رو در كنار خود ندارد. گيم پلي بازي به صورت نوشتاري هست و شما براي هر كاري كه مي خواهيد انجام دهيد گزينه مربوط را انتخاب مي كنيد. دو سال بعد از عرضه كاپيتان تسوباسا يك , تكمو بازي كاپيتان تسوباسا Vol II را با نام سوپر استريكر يا همان مهاجم ويژه را در سال 1990 يك بار ديگر بر روي كنسول NES (همون ميكرو خودمون) عرضه كرد كه با استقبال بي نظيري مواجه شد و در همان سال جزو بهترين بازي هاي سال 90 معرفي شد. گيم پلي بهبود يافته داستان و روند بازي منطقي و منظم كه يك سير منطقي از مانگاي World Youth كه هيچ گاه براي آن انيميشني ساخته نشد باعث شد كه محبوبيت خاصي براي خود دست و پا كند. در سال هاي بعدي ورژن هاي سوم و چهارم اين بازي براي پلتفورم هاي نسل قديم ارائه شد اما در سال 1994 بازي كاپيتان تسوباسا VI يعني پنجمين بازي بر روي پلتفورم سوپر نينتندو يك انقلاب در اين سري بود كه بازي به حالت فوتبال قابل بازي در آمد. نسخه هاي متعدد براي پلتفورم هاي نسل قديم منتشر شد تا بالاخره شركت Bandai اولين بازي PS را با عنوان Get in the Tomorrow كه مربوط به مانگا Captain Tsubasa J بود در سال 1995 روانه بازار كرد. مانگاي Captain Tsubasa J مانگايي بود كه براي آن يك انيميشن جذاب نيز ساخته شد و اتفاقا چند سال پيش (حدود 4 سال) ايران ترجمه و از شبكه اول سيما پخش كرد. اين بازي بسيار محبوب بود و عليرغم اينكه اين بازي نيز مثل بازي هاي قبل 100% ژاپني بود و نوشته هاي آْن از دم ژاپني بود باز هم در بين گيمر هاي سراسر جهان شهرتي جاودانه يافت. اين بازي يك اعجوبه بود و با بازيكنان مختلف مي شد كه انواع و اقسام شوت هاي مخصوص زد. يك نسخه سوپر نينتندو هم براي اين بازي ارائه شد. در سال 2002 كونامي دومين بازي براي PS را منتشر كرد كه به دليل عدم زيبايي گيم پلي با شكست مواجه شد. اين بازي نكات ضعف بسيار داشت و هيچ گاه نتوانست پاسخگوي طرفداران كاپيتان تسوباسا شود.

معرفي بازي Captain Tsubasa

آخرين و جديد ترين بازي Captain Tsubasa يك شاهكار از آب در آمد. بازي كه محصول مشترك Bandai و Namco مي باشد. يك سيموليشن تمام از انيميشن Captain Tsubasa TV همان انيميشني كه ايران هم پخش كرده و مي كنه و Shin Captain Tsubasa هست. داستان از جايي شروع مي شود كه تسوباسا هدايت تيم دبيرستان نانكاتسو را بر عهده مي گيرد تا در مسابقات ملي تيم هاي ژاپن شركت كنند بدين منظور با تيم دوم منطقه شيزوكا يعني اوتومو كه هانجي اوراب كاپيتان و شون نيتا بازيكن حمله و مهاجم آن است روبرو مي شوند. دقيقا بازي قسمت Story Mode از بازي اوتومو آغاز مي شود. در اين بازي مود هاي مختلفي وجود دارد كه با انجام به ترتيب آنها مود هاي بعدي آنلاك مي شود. بعد از اينكه با تيم نانكاتسو با برتري مقابل توهو قهرمان ژاپن مي شويم به بازي هاي جام جهاني نوجوانان زير 16 سال جهان كه در فرانسه برگزار مي شود رفته و با تيم منتخب ژاپن بايد با شكست تيم هاي ايتاليا آرژانتين فرانسه و آلمان مود Story را به پايان برسانيم در واقع اين بازي دقيقا داستان قبل تر بازي Get in the Tomorrow است كه در سال 1995 ساخته شد اولين بازي Get in the Tomorrow بازي با آلمان هست كه همان آخرين مرحله بازي كنوني مي باشد.

شناسنامه بازي

عنوان : Captain Tsubasa
    ژانر : فانتزي , Soccer , Anime Simulation
    تاريخ عرضه : 19 اكتبر 2006
    سازنده و ناشر : Bandai & Namco
    پلتفورم : PS2 - Japan Only
    امتياز يوزرها به اين بازي : 9.1

اسكرين شات ها

لينك هاي بزرگ نمايي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مود هاي موجود در بازي

1- Story Mode
    2- My Captain
    3- My Captain Story
    4- Free Match
    5- Vs Mode

داداش دست درد نكنه
    فقط اگه بازي Get in the Tomorrow رو هم كه گفتي
    رو بذار

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما این توهو رو 6-1 خوردش کردیم
    رفتیم بازیهای ملی
    تیم سبز آلمان هستن؟
    عجب دروازبان خری دارن
    باید همه اینارو هم ببرم تا بتونم اون تیم رویایی رو بازش کنم با ترکیب واکی بایاشی و ...؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش دست درد نكنه
    فقط اگه بازي Get in the Tomorrow رو هم كه گفتي
    رو بذار
    والا من این تاپیک رو با هماهنگی Havas_1980 که مدیر انجمن هست ایجاد کردم اولش می خواستم توی تاپیک به همه بازی های موجود بپردازم ولی هومان عزیز فرمود که همین آخری رو بذارم. اون get in the Tomorow مال PS1 هست می تونی خیلی راحت با یه امولاتور خوب بازی کنی روی کامپیوتر لینک های دانلودش هم توی تورنت و رپیدشیر هست یا هم از یه فروشگاه سونی باید بخری سی بازی رو

آقا ما این توهو رو 6-1 خوردش کردیم
    رفتیم بازیهای ملی
    تیم سبز آلمان هستن؟
    عجب دروازبان خری دارن
    باید همه اینارو هم ببرم تا بتونم اون تیم رویایی رو بازش کنم با ترکیب واکی بایاشی و ...؟
    بازی بعد از توهو ایتالیا هست دروازبانشون جینو هرناندز هست که بعد از آوردن event ها می تونی گل بزنی بهش

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •