تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 74 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورت از "این رده های متوسط" سری 5000 بود یا gf100؟

در ضمن تاخیر هم میتونه به نوعی خودش یک نوع شکست به حساب بیاد (در صورتی که بیش از اندازه باشه) .

وقتی میدون رو برای رقیبت خالی بزاری خودش نوعی اعلام شکست هست .

2. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لول ... CUDA & PhysX جلوی چشماشو گرفته
    البته بدک نیست آدم فعلا از این رده های متوسط رو بگیره و یکم طعم Dx11 رو مزه مزه کنه تا فرمه بیاد ؟!
    خدایی یکی از دلایل اصلی که من Nvidia رو ترجیح میدم همون Physx هست این Batman رو ببنید چقدر جالبه، البته برای دوستداران ATI هم بگم که در آینده بازی‌های بیشتری از Physx پشتیبانی جامع میکنن.
    DX11 که فعلاً حرفه، بازیشو نشونم بده.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خدایی یکی از دلایل اصلی که من Nvidia رو ترجیح میدم همون Physx هست این Batman رو ببنید چقدر جالبه، البته برای دوستداران ATI هم بگم که در آینده بازی‌های بیشتری از Physx پشتیبانی جامع میکنن.
    میشه یک 9600GT (یا GT 220) گذاشت برای PhysX کنار HD 5000 ها ... و خوب هم کار می کنه. ما هم فعلا داریم همین کار رو می کنیم

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

colin mcrae dirt2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میشه یک 9600GT (یا GT 220) گذاشت برای PhysX کنار HD 5000 ها ... و خوب هم کار می کنه. ما هم فعلا داریم همین کار رو می کنیم
    فکر می کردم nVidia جلوی این کار رو گرفته. ولی مثل اینکه اینطور نیست!
    استفاده از physx رایگانه؟ اگه رایگانه چرا ازش خیلی کم استفاده میشه؟
    بازی ایرانی "گرشاسپ" هم مثل اینکه از physx بهره می بره. چرا که Engine اصلی بازی توانایی خلق افکت های فیزیکی رو نداره.
    Last edited by Yi Yi; 29-12-2009 at 17:45.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا شما مایه داری، پول داری بده ما هم یکی بخریم، ما یدونشم به زور میخریم، حالا دو تا کارت! دوتا.

بازی ایرانی "گرشاسپ" هم مثل اینکه از physx بهره می بره. چرا که Engine اصلی بازی توانایی خلق افکت های فیزیکی رو نداره.
    تقریباً همه موتورهای جدید از Physx پشتیبانی میکنن ولی نه در یک سطح Batman اصلاً با یک Patch برای Physx اختصاصی می‌شد، و تأثیرش رو به روشنی میشد در بازی دید ولی در بازهای دیگه شاید نشه اوقدر وجود Physx رو حس کرد.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بابا شما مایه داری، پول داری بده ما هم یکی بخریم، ما یدونشم به زور میخریم، حالا دو تا کارت! دوتا.

تقریباً همه موتورهای جدید از Physx پشتیبانی میکنن ولی نه در یک سطح Batman اصلاً با یک Patch برای Physx اختصاصی می‌شد، و تأثیرش رو به روشنی میشد در بازی دید ولی در بازهای دیگه شاید نشه اوقدر وجود Physx رو حس کرد.
    من لیست بازی های را که physx استفاده میکننو دیدم خیلی کم بودن.حدود 16 تا.غیر ازینه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Physix هم مشکلات مربوط به خودش رو داره .. وقتی Physx فعال میشه 100 درصد بازی افت فریم شدیدی خواهد داشت ....این Physx هم یکی دیگه از تبلیغات Nvidia برای فروش بیشتر است ... پول میده به شرکت ها تا بازی ها رو با پشتیبانی Physx بسازند ... و در عمل هم زیاد موثر نیست ...!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان این بحث های بیهوده که کی بهتره و کی شکست میخوره رو خاتمه بدید چند صفحه این تاپیک فقط شده کلکل در صورتی که nvidia و ati دارن سود میکنن توی این تاپیک در مورد سری 300 باید بحث بشه و اطلاعاتی رو که منتشر میشه در اینجا بذاریم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله گرفته ... ولی کماکان راه هایی هست برای انجامش که البته راه اندازیش خیلی سخت تر شده و نمیشه ازش به عنوان یک شیوه کلی برای همه کاربرها یاد کرد. فعلا که حتی AGEIA PhysX Card های قدیمی هم با درایورهای جدید NVIDIA دیگه کار نمی کنن

PhysX SDK رایگان هست ولی مثل اینکه استفاده از PhysX در بازیها نیاز به گرفتن License داره [مطمئن نیستم]

شما که می خوای Fermi بگیری مایه داری دیگه ما اگه مایه دار بودیم 5770 نمی گرفتیم

البته CryEngine 3 کماکان قراره از موتور فیزیک خودش استفاده کنه (مثل نسخه های قبل) ولی خب با کنسل شدن Havok FX الان PhysX به عنوان تنها موتور فیزیک همراه با Hardware Acceleration به حساب میاد و طبیعتا بقیه موتورها بیشتر سمتش کشیده میشن.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •