منظورت از "این رده های متوسط" سری 5000 بود یا gf100؟
در ضمن تاخیر هم میتونه به نوعی خودش یک نوع شکست به حساب بیاد (در صورتی که بیش از اندازه باشه) .
وقتی میدون رو برای رقیبت خالی بزاری خودش نوعی اعلام شکست هست .
منظورت از "این رده های متوسط" سری 5000 بود یا gf100؟
در ضمن تاخیر هم میتونه به نوعی خودش یک نوع شکست به حساب بیاد (در صورتی که بیش از اندازه باشه) .
وقتی میدون رو برای رقیبت خالی بزاری خودش نوعی اعلام شکست هست .
خدایی یکی از دلایل اصلی که من Nvidia رو ترجیح میدم همون Physx هست این Batman رو ببنید چقدر جالبه، البته برای دوستداران ATI هم بگم که در آینده بازیهای بیشتری از Physx پشتیبانی جامع میکنن.
DX11 که فعلاً حرفه، بازیشو نشونم بده.
میشه یک 9600GT (یا GT 220) گذاشت برای PhysX کنار HD 5000 ها ... و خوب هم کار می کنه. ما هم فعلا داریم همین کار رو می کنیم![]()
colin mcrae dirt2
فکر می کردم nVidia جلوی این کار رو گرفته. ولی مثل اینکه اینطور نیست!میشه یک 9600GT (یا GT 220) گذاشت برای PhysX کنار HD 5000 ها ... و خوب هم کار می کنه. ما هم فعلا داریم همین کار رو می کنیم
استفاده از physx رایگانه؟ اگه رایگانه چرا ازش خیلی کم استفاده میشه؟خدایی یکی از دلایل اصلی که من Nvidia رو ترجیح میدم همون Physx هست این Batman رو ببنید چقدر جالبه، البته برای دوستداران ATI هم بگم که در آینده بازیهای بیشتری از Physx پشتیبانی جامع میکنن.
DX11 که فعلاً حرفه، بازیشو نشونم بده.
بازی ایرانی "گرشاسپ" هم مثل اینکه از physx بهره می بره. چرا که Engine اصلی بازی توانایی خلق افکت های فیزیکی رو نداره.
Last edited by Yi Yi; 29-12-2009 at 17:45.
بابا شما مایه داری، پول داری بده ما هم یکی بخریم، ما یدونشم به زور میخریم، حالا دو تا کارت! دوتا.
تقریباً همه موتورهای جدید از Physx پشتیبانی میکنن ولی نه در یک سطح Batman اصلاً با یک Patch برای Physx اختصاصی میشد، و تأثیرش رو به روشنی میشد در بازی دید ولی در بازهای دیگه شاید نشه اوقدر وجود Physx رو حس کرد.
من لیست بازی های را که physx استفاده میکننو دیدم خیلی کم بودن.حدود 16 تا.غیر ازینه؟
Physix هم مشکلات مربوط به خودش رو داره .. وقتی Physx فعال میشه 100 درصد بازی افت فریم شدیدی خواهد داشت ....این Physx هم یکی دیگه از تبلیغات Nvidia برای فروش بیشتر است ... پول میده به شرکت ها تا بازی ها رو با پشتیبانی Physx بسازند ... و در عمل هم زیاد موثر نیست ...!!!
دوستان این بحث های بیهوده که کی بهتره و کی شکست میخوره رو خاتمه بدید چند صفحه این تاپیک فقط شده کلکل در صورتی که nvidia و ati دارن سود میکنن توی این تاپیک در مورد سری 300 باید بحث بشه و اطلاعاتی رو که منتشر میشه در اینجا بذاریم
بله گرفته ... ولی کماکان راه هایی هست برای انجامش که البته راه اندازیش خیلی سخت تر شده و نمیشه ازش به عنوان یک شیوه کلی برای همه کاربرها یاد کرد. فعلا که حتی AGEIA PhysX Card های قدیمی هم با درایورهای جدید NVIDIA دیگه کار نمی کننفکر می کردم nVidia جلوی این کار رو گرفته. ولی مثل اینکه اینطور نیست!
PhysX SDK رایگان هست ولی مثل اینکه استفاده از PhysX در بازیها نیاز به گرفتن License داره [مطمئن نیستم]استفاده از physx رایگانه؟ اگه رایگانه چرا ازش خیلی کم استفاده میشه؟
شما که می خوای Fermi بگیری مایه داری دیگهبابا شما مایه داری، پول داری بده ما هم یکی بخریم، ما یدونشم به زور میخریم، حالا دو تا کارت! دوتا.ما اگه مایه دار بودیم 5770 نمی گرفتیم
البته CryEngine 3 کماکان قراره از موتور فیزیک خودش استفاده کنه (مثل نسخه های قبل) ولی خب با کنسل شدن Havok FX الان PhysX به عنوان تنها موتور فیزیک همراه با Hardware Acceleration به حساب میاد و طبیعتا بقیه موتورها بیشتر سمتش کشیده میشن.تقریباً همه موتورهای جدید از Physx پشتیبانی میکنن ولی نه در یک سطح Batman اصلاً با یک Patch برای Physx اختصاصی میشد، و تأثیرش رو به روشنی میشد در بازی دید ولی در بازهای دیگه شاید نشه اوقدر وجود Physx رو حس کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)