این قضیه کاملا به شانسه. کرک Reloded هم یه مورد بیشتر نیست. خود من هم کمپین GDI رو تا اخر رفتم. بعدش که کمپین NOD رو هم تموم کردم دیدم که دو ماموریت اخری GDI از لیست کمپینش پرید (To Kill a Prophet و For All Humanity)
این قضیه کاملا به شانسه. کرک Reloded هم یه مورد بیشتر نیست. خود من هم کمپین GDI رو تا اخر رفتم. بعدش که کمپین NOD رو هم تموم کردم دیدم که دو ماموریت اخری GDI از لیست کمپینش پرید (To Kill a Prophet و For All Humanity)
هومان جان بی زحمت جواب مارم بده.دوست عزیز راهی هست که تو قسمت Skirmish بازی اون قسمت که وقتی 2500 میشه بازی تموم میشرو برداشت؟
ممنون
ممنون
سینا جان! اصلا نفهمیدم چی گفتی!
هومن جان این عکسو ببین:
دو تا صفر طرفه راست و چپ هست تو قسمت Skirmish هر کردوم به 2500 میرسه بازی تموم میشه.ولی تو نسخه قبل اینجوری نبود.نمیشه اینو برداشت؟
ممنون .
مد همه نقشه ها تو این بازی Domination هست. کاملا فرق داره با قبلی. کنترل می کنی امتیاز می گیری.
سلام
دوستان مگه شما نگفتيد كه ما از بازياي تخيلي خوشمون نمياد پس چرا اين بازي اينقدر طرفدار پيدا كرده؟
سلام
آخه من که تا آخر رفتم ، همه آپدیتها ی (تجهیزات و تانکها) GDI رو نگرفتم،(تو skirmish هم که بازی آپدیت نمیگیره).بازی که اول برگشت من روی continue کلیک که کردم و یه دموی جدید اومد ، نه اون دموی NOD .ولی من دیگه ادامه ندادم و از بازی اومدم بیرون ، دفعه بعد که اومدم تو اون دو مرحله حذف شده بود، یه کرک دیگه رو هم استفاده کردم(reloaded (نیود، که تو اونم تو ضیح داده بود ، که کرک ما هم همین جوریه باید صبر کنبد ورژن جدیدش بیاد.
Last edited by Buddy; 30-04-2010 at 19:26.
سلام
ميگم راهي نيست كه بشه صدا و افكت اين بازي قوي تر كرد منظورم اينه كاري كنيم كه صدا بازي از 5 اسپيكر + ساب ووفر پخش بشه مثل همه ي بازيا
ممنون
چرا كسي جواب مارو نميده
حالا كه يه درخواست دارم همتون رفتين![]()
شرمنده
ولی خیلی بازی بیخودیه
kane wrath خیلی خیلی بهتر بود
همین الان که دارم پست میدم دارم اینو پاک میکنم و kane wrath میریزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)