سرعتت که کمه!در مورد شرکتها توی 2-3 صفحه قبل به اندازه کافی توضیح داده شده.بخون اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم
سرعتت که کمه!در مورد شرکتها توی 2-3 صفحه قبل به اندازه کافی توضیح داده شده.بخون اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم
قبلآ تو کافی نت تست کردم رفاتک 30 بود
سلام همگی.
کسی هست که از شرکت میکال اکسین اشتراک داشته باشه؟ میخوام بدونم کیفیتش خوبه ؟ قطعی نداره؟
من یه مدتی رفاتک بودم خداییش عالی بود اما اینقدر گرون میده که پدرمون در اومد . منم رفتم قطش کردم.
الان از فناوا(طلوع رایانه لقمان) میگیرم. قیمتش خوبه ولی سرویساش محدوده. مثلا اوندفعه رفتم سویس eco یا همون Pm-g بگیرم بم گفت این سرویس مال تهران. این جا فقط سویس t و s داریم.تازه قطیشم این مدت رفته بالا.
میخواستم بدونم کسی میدونه این میکال اکسین چطوره؟ قیمتاش که از فناوا کمتره. اما میخوام بدونم قطی زیاد نداره؟ یا مثل فناواست..
این تعرفه dsl 6 آلیه. چون ضریبش 6 یهعنی 42 تا resive . تازه با مالیاتو این چیزا هم میشه 40 تا 41 .
در حالی که 256 ضریب 8 که میشه 30 تا resive فناوا میده 44 تا 46.
راهنمایی کنید لطفا که service میکال اکسین چطوره.....
با سلام دوباره
خیلی متشکرم که پاسخگو بودید ولی در مورد افت کیفیت هنوز جوابم رو نگرفتم . با توجه به مطالب گفته شده دوستان نیماد در شروع فعالیتش کارش خیلی عالی بود اما با زیاد شدن مشترک ها افت کیفیت داشته اگر این گفته ها درست باشه پس تا چند وقت دیگه فاتحش خوندس . البته امیدوارم استنباط من نادرست باشه که در اون صورت نیازمند راهنمایی تون هستم .
من رفتم شرکت اکسین .
فقط وایرلس ارائه می دن .
قیمت محدود :
64
8500--------2 گیگ
12000-------5 گیگ
128
14000------2 گیگ
24000------5 گیگ
256
18000-----2 گیگ
28000-----5گیگ
512
22000-----2 گیگ
35000-----5 گیگ
نا محدود :
64-----16000
128------32000
256------68000
512------95000
قیمت ها به تومان هستند.
Last edited by Mohammad_ch; 08-09-2009 at 17:26.
خواهش میکنم
در اینصورت فاتحه ما هم خوندس!!!
عزیزم من ترافیک 1-7 صبح 3 روز اخیر رو برات میزارم.همه اکثرآ مشکلشون توی این ساعاته!
پس مشکلی نیست و تا زمانی که وضعیت همین جوره در مورد وضعیت نیماد از من نپرسید!اگه اختلال بوجود بیاد خودم خبر میدم.موفق باشید
Last edited by fashion_boy; 08-09-2009 at 19:25.
دوستان عزیز اینجوری فایده نداره باید از شاتل بخواییم کیفیت سرویسش رو توی اهواز بیشتر کنه
اگه بخواد میکنه چون اصولا اینا اول همه ی شهرها رو ساپورت میکنن با لوازم و امکانات محدود بعد شروع میکنن به بالا بردن کیفیت که با بقیه ی شرکت ها رقابت کنن
سلام بر همه
دوست گرامی مثل این که با پرسش هام ناراحتتون کردم باید ببخشید . راستش بهتر می دونم کاری رو صد سال دیر انجام بدم ولی وقتی انجامش دادم اعصاب خوردی توش نباشه . و از اونجایی که رابطه اینترنت و اعصاب رابطه کارد و پنیره !! حساسیتم بیشتر شده . بازم ببخشید سرتونو درد آوردم
با تشکر از دوست عزیز.
همه سرویس ها شر هستن 1به 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)