اطلاعات بیشتر
این هدفون هم در همون سطح هدفون قبلی که بهت گفتم هست ولی ممکنه یه ذره گرونتر باشه...ولی 3 دسی بل حساسیتش بیشتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اطلاعات بیشتر
این هدفون هم در همون سطح هدفون قبلی که بهت گفتم هست ولی ممکنه یه ذره گرونتر باشه...ولی 3 دسی بل حساسیتش بیشتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان.
من میخوام یه هدفون از نوع in-ear بخرم و برام کیفیت صداش خیلی مهمه که وقتی باهاش موسیقی گوش میدم کیفیت و باس صداش عالی باشه.
از یه چند نفری که پرسیدم گفتند که Creative و Sony و Philips خوبه.
حالا نظر شما با توجه به معیار های من چیه و از چه مارکی و چه مدلی بگیرم که کیفیت صداش و باس صداش عالی باشه.
قبلا هدفونم مدل Creative EP-630 بود و من ازش راضی بودم ولی متاسفانه خراب شد و الان میخوام دوباره یه هدفون بگیرم حالا نظر شما دوستان چیه و خواهش میکنم که مدلی بگید که کیفیتش و باسش از مدل قبلی هدفونم یعنی Creative EP-630 بیشتر باشه.
با سپاس.
تو کریتیو کار قوی تر میخوای تو همین سبک میتونی
AURVANA IN EAR بگیری که نسخه دومش هم اومده ... من صدای نسخه اولیش رو شنیدم و از نظر تفکیک پذیری و باس خیلی از 630 قوی تر بود ! ...
البته نسخه دومش هنوز کم یاب هست و به قیمت اصلی خودش هم نرسیده ولی نسخه اول حدود 80 تومن هست !
پایتخت هم داره ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم خودم از این مدل دارم و توی خیابون باهاش صفا میکنم....وقتی به گوشت میذاری صدای اطراف محو میشه و وارد دنیای موسیقی میشی![]()
سلام
می خواستم تو خرید هدفون کمکم کنین...تا 200 میتونم خرجش کنم....می خوام از نظر کیفیت بهترین باشه تو این رنج قیمت.....
بازم خودم یه چندتایی پیدا کردم ولی شک دارم که خواستمو برآورده کنه....
AKG k450
sennheiser 518 HD
sennheiser 448 HD
بازم ممنون اگه کمکم کنین!!![]()
سلام
هدفون این-ایر میخواستم تا 50 هزار تومن ، کیفیت و باس
اینجا بپرسی بهتر پاسخ می گیری:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شك نكن اوديو تكنيكا m50 با قيمت 160 بهترين انتخابه چندتا از دوستان همينجا گرفتن.
lمن هدفونی می خوام با کیفیت خوب و البته گوش عرق نکنه... مثل این:
کلا لاجیتک کیبوردشم هم خیلی خوبه چون اورگونومیک استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه هدست میخوام تا 50 تومان که از لحاظ بیس نرم و کیفیت صدا خوب باشه.ممنون میشم بهترین ها رو که تو رنج 50 60 هستن رو معرفی کنین.بیشتر نشه .ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)