خداییش هیچ چیز آزار دهنده ای وجود نداره .
مال من هم ایراد داره که پسش میدم و یکی دیگشو میگیرم .
هر چقدر از این گوشی تعریف کنی کمه .
سرعت - اینترفیس عالی - راحتی - کیفیت تصویر و ...
حالا بزار آندروید 2.1 براش بیاد ببین چی میشه ...
بلوتوث و ...
خداییش هیچ چیز آزار دهنده ای وجود نداره .
مال من هم ایراد داره که پسش میدم و یکی دیگشو میگیرم .
هر چقدر از این گوشی تعریف کنی کمه .
سرعت - اینترفیس عالی - راحتی - کیفیت تصویر و ...
حالا بزار آندروید 2.1 براش بیاد ببین چی میشه ...
بلوتوث و ...
اومده داداش اندروید 2.1 تا اونجا که خبر داشتم 1 ماهه که اومده....ولی آزار دهنده ترین چیزش تازه کار بودن گوگل تو سیستم عاملشه و اینکه ساپورت نرم افزاریش بالا نیست مثلا DivX پلیر نداره بازی درست حسابی نداره و مشکلاته نرم افزاریش زیاده مخصوصا اینجور که پیش میره برای ایرانیا مشکل بیشتره چون احتمالا مثل اپل براش Store بزنن و نرم افزاراشو بفروشن!!
درباره ی اون مغازه داره نامرد هم من زیاد تو اینجور مسائل سر رشته ندارم ولی فکر کنم بهتره از راهه قانونی ازیتش کنی و از همون طریق صنف پدرشو در بیاری .... راستی شما حتما طرفداره تراختور هم هستین نه؟؟
آره تراختور که بله ...
راستی 2.1 که میگید اومده هنوز رسمی نیست .
فکر کنم نرم افزار برای پخش Divx داره .
در مورد اون نامرد هم باید بگم که بله از طریق اتحادیه و مدیریت پاساژ علاالدین در حال اقدام هستم .
البته راههای قانونی دیگه ای هم هست که میشه شخصا به صورت قانونی به انجام رسوند .![]()
حدس میزدم...فقط کریم باقری !!
در مورد رسمی بودنش مطمئن نیستم ولی باهاش کار کردم و کاملا جالب و روون بود و بنظر نمیرسید که کوک شده باشه ...فکر کنم رسمی بود....خیر پخش DivX نداره چون تو اکثر فروم ها از فروت های کمی که ساپورت میکنه شاکی بودن مخصوصا DivX
بهترین کار رو کردی ....حرف طرف چیه و چرا زیره بار نمیره؟؟
بهترین کار رو کردی ....حرف طرف چیه و چرا زیره بار نمیره؟؟[/QUOTE]
هیچی کلاهبرداری کرده دیگه . از همون لحظه اول که از جعبه بیرون آورد ایراد داشت ولی اصلا پس نمیگیره پولو هم با زرنگی گرفته . کلاهبردار که شاخ و دم نداره .
دوستان احساسي نظر ندن
گوشي سرعتش يه كم كمه
528 مگاهرتز كمه براي اين گوشي
اشكال ديگه اي نداره
همين
اينو يه كم بيشتر ميتونيد براي من هم توضيح بديد بفهمم؟ولی آزار دهنده ترین چیزش تازه کار بودن گوگل تو سیستم عاملشهكجاش دقيقا؟
درست برعكساومده داداش اندروید 2.1 تا اونجا که خبر داشتم 1 ماهه که اومده
رام اصلي 1 ماه ديگه مياد![]()
شما کلا ذوق میکنی منو ضایع کنی!!!چی کجاش !!! من که حرف عجیبی نزدم!! فقط گفتم که سیستم عامل آندروید تازه کاره...نکنه میخواین بگین که نیست!!! و کاملا هم طبیعیه که تا چند سال دیگه طول بکشه تا کلکسیون نرم افزارهای کاربردیش تکمیل بشه....و به نظر من تا اینجا خوب کارکرده و سرعت پیشرفتش سریعه!!! و cpu هیرو هم به نظر من کافیه چون سیستم عامل آندروید خیلی سبک تر از وین مو هستش
![]()
من غلط بكنم ذوق بكنم كه كسي رو ضايع كنم مگر موارد خاص
شما گفتيد :
منظور از تازه كار بودن يعني اين كه سيستم عامل نقص بزرگ داشته باشه كه شما را اذيت كنه ... بعد گفتيد برنامه هاش كمهولی آزار دهنده ترین چیزش تازه کار بودن گوگل تو سیستم عاملشه
اين ربطي به گوگل نداره
سي پي يوي هيرو هم هركي بگه كم نيست واقعا كاري با موبايل نداره و در حد آماتور با گوشي برخورد ميكنه
حرف من هم نيست
اكثر ريويو ها هم ميگن ...
تا یکماه چطور صبر کنیم .
ورژن 2.1 خیلی عالی خواهد بود .
امیدواریم به موقع رلیز بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)