شرمنده یه لحظه جو گیر شدم!!اوه اوه !!!
حسام فاطمی خیلی تابلو ای !!!!!
51000 تو یه بازی ؟ آخه تابلو بازی چرا در میاری ؟
بهتر هستش این جور باگ هارو به مدیران سایت بگی تا اینکه استفاده کنی .
شرمنده یه لحظه جو گیر شدم!!اوه اوه !!!
حسام فاطمی خیلی تابلو ای !!!!!
51000 تو یه بازی ؟ آخه تابلو بازی چرا در میاری ؟
بهتر هستش این جور باگ هارو به مدیران سایت بگی تا اینکه استفاده کنی .
باگ هارو به ما هم بگین دیگه بی معرفتا
اگه بگردی خودت پیدا می کنی
خیلی ضایست
خب بگو ببینم بلدی !!![]()
پس تو ریپورت منو دادی ها ؟
بهم زنگ زد !
دیگه میگی من باید حذف بشه کلا یوزرم اره ؟
عزیز دل با Fire Fox سرعت فلش کلی میاد پایین ! سیستم من اینجوری ! ماله دوستم نیست
منم هی رو اینا کلیک میکردم امتیاز میداد !16000 تا دیگه خسته شدم ول کردم
بعد شانس من 300 تا داد فقط !!! بقیه رو نداد !!! 15700 تا رو خورد ! بعد هم که شما ریپورت دادی
بهش گفتم موضوع رو ! قبول کرد![]()
به به !!! اره مشكل من هم همينه ! سيستم من هم وقتي فلش ها رو با فايرفوكس باز مي كنم اين جوري سرعتش مي اد بايين ! فكركنم اكه اشتباه نكنم ورزن فايرفوكس من 3.5 هست !
تست سرعت عمل رو انجام دادم از 62 مربع که نشون داد 810 امتیاز گرفتم!!
بعد بعد که بازی تموم شد وقتی دکمه چک کردن رو زدم نوشت "این مسئله قبلا برای شما حل شده است" !!!!
مال منم Mozilla Fire Fox 3.5
راستی توجه کنین اون بازی 16000 تایی من حذف شد![]()
عزیز من به من هیچی نمی دن ! بهتر نیست باز هاتو بدون باگ اجرا کنی ؟؟ بازی سالم داشته باشی . به خدا منم می تونم تو هر بازی 50000 امتیاز بزنم ! نمی خوام این کارو بکنم چون می دونم حق دیگران ضایع میشه .
قرار شده من بیشتر باگ بازی هارو بهشون بگم تا سایت بدون باگ داشته باشن !!
اعضای تیم که فعلا هیچی ! چون حالا سایت کاملاً فعال نشده . خوب هست ولی نه در حد اینکه مشهور بشه .
من اولش گفتم که خبر نداشتم از پی سی ورد هستش . بعداً فهمیدم .
من که با فایرفاکس کار می کنم چرا واسه من نمیاد پایین ؟؟حتماً Addon نصب کردی ؟
آخه خیلی تابلو بود ! من خودمو کشتم و چند بار بازی کردم تا رکورد بزنم یهو دیدم شما 16000 امتیاز داری !!آخه مگه میشه ؟ کف کرده بودم . بعد با سرعت کم بازی کردم دیدم کل امتیاز بازی میشه 365 !!! فهمیدم که حق منو خوردی !
از اون طرف هم زنگ زدند بهم ! گفتند جایزت رسید ؟ گفتم بله . گفت نظر انتقاد چیزی دارید ؟ منم تو رو گفتم .
البته باور کن نمی دونستم از اعضای پی سی ورد هستی .
نه بابا addon چیه ! باور نداری از bersam بپرسمن اولش گفتم که خبر نداشتم از پی سی ورد هستش . بعداً فهمیدم .
من که با فایرفاکس کار می کنم چرا واسه من نمیاد پایین ؟؟ حتماً Addon نصب کردی ؟
آخه خیلی تابلو بود ! من خودمو کشتم و چند بار بازی کردم تا رکورد بزنم یهو دیدم شما 16000 امتیاز داری !!آخه مگه میشه ؟ کف کرده بودم . بعد با سرعت کم بازی کردم دیدم کل امتیاز بازی میشه 365 !!! فهمیدم که حق منو خوردی ! از اون طرف هم زنگ زدند بهم ! گفتند جایزت رسید ؟ گفتم بله . گفت نظر انتقاد چیزی دارید ؟ منم تو رو گفتم .
البته باور کن نمی دونستم از اعضای پی سی ورد هستی .البته ماله من گیر کرده بود اصلا حرکت نمیکرد
حالا من 300 تا امتیاز گرفتم ! شما 365 تا ! من چه جوری حق شما رو خوردم ؟ 15700 تا دیگه رو که نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)