فقط مدل 5730 کم نمیاره و همه بازی ها رو جواب میده. (روی بالاترین حد) که این مدل فقط روی asus g73jh نصب میباشد.
فقط مدل 5730 کم نمیاره و همه بازی ها رو جواب میده. (روی بالاترین حد) که این مدل فقط روی asus g73jh نصب میباشد.
خرید وسترو 1520 ریختن پول تو ....ATI Mobility Radeon HD 4570
» NVIDIA GeForce 9300M GS
اختلاف بین این دوتا اونقدر هست که ارزششو داشته باشه به جای وسترو 1520 برم Studio 1557 بگیرم تفاوت قیمتشون 200 تومنه !!
من در حد یه کار نیمه حرفه ای فوتو شاپ و بعضی از بازیا لازم دارم !!
بله اختلاف کارتهاشون همچنین کانفیگ قویه 1557 این ارزش رو داره
موفق باشی
بچه ها به نظرتون من dell 1558 بخرم یا sony vaio f11 dgx ؟؟ آخه گرافیک و باطری 1558 بیشتره.
گرافیک 1558 = 4570 hd
گرافیک sony = nvidia 310m
کدومو بخرم؟
1558
310m سری gf هستش و ضعیفه
دوست عزیز 5470 درستشه!گرافیک 1558 = 4570 hd![]()
سلام
دوستان دیشب با نرم افزار 3dmark 06 کارت گرافیک Hp dv6 2300 که کارت gt 320 و رم 8 گیگ داره رو تستوندم.
نتایج دلسرد کننده بود. کلی غصه خوردم.
برای رزولیشن 1366 و با فعال بودن antialising روی 8 AA و انتخاب همه تیک های تست ها نتایج به قرار زیر بود :
با تنظیمات پیشفرض نرم افزار نتایج زیر حاصل شد:
![]()
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در امضا f116 رو نوشتید میخواستم بدونم این بهتره یا ایسوز 61
لطفا راهنماییم کنید، چون بدجوری بین این 2 مدل گیر کردم و هرکسی فقط میگه این خوبه یا اون خوبه بدون اینکه به لحاظ فنی بحث کنه
بیشتر برای کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی میخوام
با سپاس
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همه دوستان
در امضا f116 رو نوشتید میخواستم بدونم این بهتره یا ایسوز 61
لطفا راهنماییم کنید، چون بدجوری بین این 2 مدل گیر کردم و هرکسی فقط میگه این خوبه یا اون خوبه بدون اینکه به لحاظ فنی بحث کنه
بیشتر برای کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی میخوام
با سپاس
کارت گرافیک ۵۷۳۰ که رو n71jq هست چطوره؟ واسه گیم رو های جوابگو هست؟
آره عالیه. مگه از این کارت گرافیک بهتر هم داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)