تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 26 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 252

نام تاپيک: مایکل جکسون درگذشت.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها چرا انقدر زشت شده بود؟عکسهای این آخری هاش واقعا ناراحت می کرد منو..

داره خودمونی میشه splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ROA

پيش فرض

علاوه بر موسيقي، به كار تجارت نيز اشتغال داشت و پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوء‌استفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود
    واقعا از دست اين ايرانيا مايكل جكسون تو گور هم راحت نيست... آخه تابناك يا هر رسانه ي در پيت ديگري كيلو چنده كه بياد در مورد مايكل چيزي بنويسه؟! من اصلا اين نوع رسانه ها را آدم هم حساب نميكنم.
    اونا فقط بلدن برن درمورد اسراييل بنويسن كه تو نقشه نيست، يا اينكه آمريكا دشمن بشريت هست...
    چه چيزايي آدم ميشنوه!

بی خود شایعه سازی نکنید ... هنوز سایت رسمی مایکل هیچ چیزی رو تصویب نکرده و الان خیلی از سایت ها دارن شایعه سازی می کنن ...
    ممنون، راست ميگين.

3. این کاربر از splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

بچه ها چرا انقدر زشت شده بود؟عکسهای این آخری هاش واقعا ناراحت می کرد منو..
    بیچاره در اوج بود که این بلا ها پشت سر هم براش پیش اومد ... هزاران هزار شایعه و ... بیماری پوستی و 12 سال دوری از عرصه موسیقی ... همه پیر میشن و کم کم از اون نقطه اوجشون دور میشن ... این همچنان داشت بالا میرفت ... هر سال محبوب تر و معروف تر میشد ... ولی نمی دونم چی شد که این بلا ها سرش اومد ، من اون موقع خیلی کوچیک بودم ، واقعا بی همتا بود ، در زمینه موسیقی هیچ کس رو به اندازه اون نمی دیدم ، یک غول واقعی در موسیقی بود ...

5. 2 کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سم که نبوده
    گفتن ماده مخدر بوده که باعث ایست قلبی میشده
    این دکتره هم که نیست بدجوری مشکوک میزنه
    اما خب به مرگ طبیعی نمرده
    خدا بیامرزتش
    KING OF POP

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مثل اين كه دكترشو گرفتن
    پليس 3 ساعت باهاش صحبت كرده
    گويا گفتن مضنون نيست
    من دقيق خبر ندارم اگر كسي خبري داره بگه

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض آخرین شب زندگی مایکل جکسون به خوشی گذشت

آخرین شب زندگی مایکل جکسون به خوشی گذشت

امروز (شنبه) در حالی که میلیون ها تن از هواداران مایکل جکسون از روسیه تا مکزیک به سوگ او نشسته اند و ستاره او در پیاده روی بلوار هالیوود گلباران شده است، کامیون های باربری در آخرین خانه مسکونی جکسون در لس آنجلس، در حال انتقال اثاثیه او به مکان نامعلومی هستند.

مایکل جکسون که روز پنج شنبه ۲۵ ژوئن در لس آنجلس درگذشت، شب آخر زندگی خود را روی صحنه، جایی که بیش از هر جای دیگر دوست می داشت گذراند. سلطان موسیقی پاپ در آخرین شب حیات خود چهارشنبه شب گذشته به مرکز استیپل سنتر لس آنجلس رفت تا به تمرین نهایی کنسرتی که هواداران او بی صبرانه انتظار آن را می کشیدند بپردازد.

مایکل جکسون، ده ها رقصنده ، نوازندگان ارکستر او، طراحان رقص، طراح لباس و وسائل صحنه و کارگردان های هنری کنسرتی که هرگز اجرا نشد؛ قرار بود تا اوائل هفته آینده به شهر لندن در انگلستان پرواز کنند تا روی صحنه بزرگ «آرینای ۰۲» این شهر یک بار دیگر یک تمرین کلی انجام دهند. اما در حدود نیم روز پنج شنبه جکسون دچار ایست قلبی شد.

کسانی که در محل تمرین در مرکز استیپل حضور داشتند، مایکل جکسون را سرحال و پرشور توصیف می کنند و می گویند مایکل از پیشروی کارها انرژی تازه ای یافته بود و هیچگونه نشانی از آنچه روز بعد بر او واقع شد در ظاهر او نمایان نبود.

کارگردان کنسرت، کنی اورتگا، طراح رقص و کارگردان سینما که تازه ترین فیلم او به نام «موزیکال دبیرستان» و دو شوی تئاتری موزیکال او، «هانا مونتانا» و «دیرتی دنسینگ» از موفقیت زیادی برخوردار است چهار ماه قبل هنگامی که به گروه جکسون پیوست آن را «بزرگ ترین افتخار زندگی هنری» خود خواند که بتواند با مایکل جکسون این نابغه موسیقی جهان همکاری کند.

اورتگا می گوید در طول چهار ماه گذشته، مایکل با خوشحالی فراوان در تمام مراحل کار این کنسرت مشارکت داشت و مطابق معمول ۱۵۰ درصد از وجود خود را در آن گذاشته بود: «چهارشنبه شب، مایکل چند دقیقه ای در کنار من ایستاد و ما هر دو به صحنه که حالا کار آن تکمیل شده بود نگاه کردیم و من شعف و شادی او را حس کردم که از اینکه به مراحل تکمیل کار تا این حد نزدیک شده اند تا چه حد به خود می بالد. او واقعا خوشحال بود و بی صبرانه در انتظار اجرای این برنامه های تازه بود.»
    اورتگا به خبرنگاران گفت که او در حین کار هیچ گونه نشانه ای از این مسئله که مایکل جکسون از دارو و یا داروهایی استفاده می کرده، ندیده است و فکر نمی کند که جکسون با ورزش چند ساعت در روز به خود آسیبی رسانده باشد: «مایکل هر روز می رقصید، نرمش می کرد و با طراح رقص ما تراویس پین ساعت های متوالی تمرین می کرد. او لاغر اما در شرایط عالی بدنی بود. به خصوص هنگامی که قرار بود روی صحنه برود همیشه وزنش کم می شد و به دلیل همین تمرین ها بدنش در وضعیت بهتری قرار می گرفت. »

اورتگا در ادامه این سخنان می گوید مایکل جکسون به اندازه کافی وقت استراحت داشت: «مایکل هر روز به محل تمرین می آمد و بعد از چند ساعت کار با رقاصان، طراحان، خوانندگان گروه کر، اعضای ارکستر و طراحان صحنه؛ به خانه باز می گشت و به استراحت می پرداخت. او مراقب سلامتی خود بود و در عین حال می کوشید تا در تمام مراحل مختلف تهیه برنامه شرکت داشته باشد.»

رندی فیلیپس، مدیر شرکتی که کار تهیه کنسرت مایکل جکسون را به عهده داشت و بیش از ۲۰ میلیون دلار برای آن سرمایه گذاری کرده بود یکی دیگر از کسانی است که چهارشنبه شب در مرکز استیپل حضور داشت: «این آخرین تمرین واقعا شگفت انگیز بود. مایکل به بهترین نحو برنامه خود را اجرا کرد به طوری که مو بر اندام انسان راست می ماند. »

فیلیپس گفت: «من واقعا افتخار می کنم که توانستم در این آخرین جلسه حضور مایکل جکسون بر روی صحنه شاهد آن باشم. شاهد اعتماد به نفس کم نظیری که از خود نشان داد و غرور و افتخاری که هنگام اجرای تازه ترین ابتکارات هنری در او موج می زد. این خاطره ای است که من برای همیشه در روح و قلب خود ازمایکل جکسون خواهم داشت. خاطره ای ابدی و فراموش نشدنی.»

کن اهلریچ که ده ها برنامه تلویزیونی از مایکل جکسون در طول دوران زندگی حرفه ای او تهیه کرده است چهارشنبه شب به استیپل سنتر رفته بود تا درباره امکان پخش ماهواره ای یکی از کنسرت های تازه مایکل جکسون با او صحبت کند: «او از من به گرمی استقبال کرد و خیلی شاد و سرحال به نظر می آمد و دائم با همه شوخی می کرد. پس از گفتگو مایکل از من دعوت کرد که بمانم و تمرین آخر را روی صحنه تماشا کنم.»

اهلریچ می گوید: « هرچند این صحنه ها هنوز در دست تهیه بودند اما حضور مایکل چنان قدرتمند بود که مرا شگفت زده کرد. ناگهان احساس کردم این کریس براون، جاستین تیمبرلیک یا آشر نیست که من تماشا می کنم. این مایکل جکسون است، نابغه ای که در مدرن ترین شکل هنری که تا کنون از او دیده ام روی صحنه تجسمی دوباره پیدا کرده است.»

آلونزو، یک شعبده باز سیرک است که مایکل جکسون او را برای بخشی از کنسرت استخدام کرده بود. بخشی که او نیزه نورانی را به صورتی به روی صحنه پرتاب می کند که چرخی به دور بدن جکسون می زند، به میان جمعیت می رود از بالای سر آن ها یک بار دیگر به سوی مایکل جکسون پرواز کرده و در دست او قرار می گیرد: «مایکل ساعت ۶ بعداز ظهر به محل تمرین رسید اما تا ساعت ۹ شب تمرین خود را شروع نکرد. به نظر می رسید که صدایش کمی گرفته است. اما حالش بسیار خوب بود و خوشحال و سرحال به نظر می رسید. او چند آهنگ را پشت سرهم خواند بعد رفت تا به وسائلی که برای اجرای آهنگ «تریلر» انتخاب کرده بود نگاه کند. یک عنکبوت
    سیاه غول آسا! او در حال رقص و شوخی با اطرافیان بود و می خندید. اگر درد بدنی یا مسئله دیگری داشت به نظر هیچ یک از ما نرسید که اینچنین است. »

فرانک دیلیو، مدیر برنامه های مایکل جکسون هم می گوید: «او حال و روز خیلی خوشی داشت و اصلا به نظر نمی رسید که مسئله ای داشته باشد. مایکل حتی با چالش های اجرایی برنامه ها نیز با خوشبینی برخورد می کرد. او در انتظار بازگشتی بود که ابر ستاره بودن او را یک بار دیگر و به شکلی که همیشه در ذهن خود پرورانده بود ثابت کند و همه چیز می رفت تا او را به آن لحظه برساند.»

دیلیو می گوید: «او می خواست فرا نژادی و فرا فرهنگی بودن خود را به نمایش بگذارد، بخش عظیمی از بدهی های خود را پرداخت کند و به سه فرزند خود فرصتی بدهد تا بفهمند چرا میلیون ها هوادار پدرشان در سراسر دنیا او را به عنوان سلطان موسیقی پاپ جهان می شناسند.»

دیلیو می گوید: «آن شب او به من گفت که تا چه حد از اینکه همه چیز به خوبی پیش می رود خوشحال است.»

به نقل از صدای آمریکا
    Last edited by boy_kochak; 28-06-2009 at 22:55.

9. 6 کاربر از boy_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

من هنوز نتونستم باور کنم.....
    عشقم مایکل بود.....
    تو سفر بودم که داداشم زنگ زد و خبرشو داد :(
    تازه هفته دیگه تور لندنش بود :((
    به هر حال...همیشه در قلب منی....

11. 2 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

تماس تلفنی با 911 منتشر شد
    در ساعت 12:21 بعد از ظهر روز 5 شنبه 25 ژوئن، یکی از کارمندان مایکل از منزل او در لس آنجلس با مرکز فوریتهای 911 تماس گرفت. این تماس تلفنی بر روی اینترنت قرار گرفته و در اینجا قابل شنیدن است.

در این تماس گفته میشود که مایکل جکسون بیهوش است و نفس نمی کشد و پزشک وی سعی میکند او را به زندگی باز گرداند.

تماس گیرنده: آقا ما فورا به یک آمبولانس احتیاج داریم.
    تلفن چی: بسیار خوب، آدرس تان را بدهید.
    تماس گیرنده: کالیفرنیا، لس انجلس، خیابان کارول وود، 90077، شماره 100
    تلفن چی: بسیار خوب آقا، با چه شماره تلفنی تماس می گیرید؟
    تماس گیرنده: (...)
    تلفن چی: دقیقا چه اتفاقی افتاده است؟
    تماس گیرنده: آقای محترمی اینجا هست که به کمک احتیاج دارد و نفس نمی کشد. او نفس نمی کشد و ما احتیاج داریم که، ما داریم تلاش میکنیم که به او تنفس بدهیم اما او نفس نمی کشد.
    تلفن چی: بسیار خوب، بسیار خوب، چند سال دارد؟
    تماس گیرنده: 50 سال دارد آقا.
    تلفن چی: آیا او بیهوش است؟ او نفس نمی کشد؟
    تماس گیرنده: بله او نفس نمی کشد آقا.
    تلفن چی: بسیار خوب، و بیهوش هم هست؟
    تماس گیرنده: او بیهوش است آقا.
    تلفن چی: بسیار خوب، آیا او روی زمین است؟ او الان کجاست؟
    تماس گیرنده: او روی تخت است آقا. روی...
    تلفن چی: او را روی زمین بگذارید.
    تماس گیرنده: بسیار خوب
    تلفن چی: او را روی زمین بگذارید من در مورد انجام احیای قلبی شما را کمک میکنم
    تماس گیرنده: ما احتیاج داریم که...
    تلفن چی: ما در راهیم. ما در راهیم. من میخواهم هر کمکی که میشود از پشت تلفن به شما برسانم. ما در حال حاضر در راه هستیم. آیا کسی او را دیده است؟
    تماس گیرنده: بله، پزشک خصوصی او اینجا پیش اوست.
    تلفن چی: آها پس شما یک پزشک در آنجا دارید.
    تماس گیرنده: بله، اما او به هیچ چیزی واکنش نشان نمی دهد. نه او به احیای قلبی یا چیزی واکنش نشان نمیدهد.
    تلفن چی: بسیار خوب، ما در راه هستیم. اگر پزشک شما در حال دادن تنفس مصنوعی است، بیشتر از من می تواند در آنجا مفید باشد چون در صحنه حاضر است. آیا کسی دیده است که چه اتفاقی برای او افتاده است؟
    تماس گیرنده: نه، فقط پزشک آقا. پزشک تنها فردی است که حضور داشته.
    تلفن چی: پس پزشک دیده است که چه اتفاقی افتاده است؟
    تماس گیرنده: دکتر آیا شما دیدید که چه اتفاقی افتاده است؟ (نا مفهموم) او فقط، اگر شما لطفا بتوانید...
    تلفن چی: ما در راه هستیم. ما در راه هستیم. من فقط دارم جواب این سوالات را به پزشکانمان منتقل می کنم. آنها در راه هستند آقا.
    تماس گیرنده: متشکرم. او دارد تنفس مصنوعی میدهد. دارد روی سینه اش را فشار میدهد. اما او به هیچ چیزی واکنش نشان نمی دهد آقا. خواهش میکنم.
    تلفن چی: بسیار خوب، بسیار خوب، ما در راه هستیم. ما کمتر از یک مایل با شما فاصله داریم. ما به زودی در آنجا خواهیم بود.
    تماس گیرنده: متشکرم آقا. متشکرم.
    تلفن چی: بسیار خوب آقا. اگر به هر گونه کمکی احتیاج داشتید با ما تماس بگیرید.

نوار صوتی این تماس تلفنی توسط پلیس لس آنجلس در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

منبع: eMJey / LA Times / CNN

13. 10 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

15. این کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يك خانم ‍اپني در حال گريه كردن چند روز پس از مرگ مايكل
    طرفداران ‍اپني مايكل براي يادبود او جلوي يكي از پارك هاي توكيو جمع شده اند
    معلوم نيست چه خاطراتي با آهنگ هاي مايكل داشته

17. 2 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •