High Red!! دیگه چه صیغه ایه!!؟
بعدشم این رفیقمون تلویزیون خریده برا خونشون واسه لابراتوار نخریده که ازش رقم کنتراست میپرسی!
راستی id زاپاس داشتن تو این انجمن ممنوعه.![]()
High Red!! دیگه چه صیغه ایه!!؟
بعدشم این رفیقمون تلویزیون خریده برا خونشون واسه لابراتوار نخریده که ازش رقم کنتراست میپرسی!
راستی id زاپاس داشتن تو این انجمن ممنوعه.![]()
خب وقتی با منو تنظیماتش کار نکردین معلومه که میگین چه صیغه ایه ! فوق العاده تو تصویر نهایی تاثیر گزاره . رقم کنتراست هم منظورم رقم تنظیمی خودشون بود (بین صفر تا صد) نه مثلا رقم کنتراست استاتیکی تلویزیون که نیاز به لابراتوار داشته باشه !!
آیدی دیگه ای هم اینجا ندارم![]()
آره x10 تست کردم يعني خود به خود تست شد چون تو همشون پخش ميشد خوبه ولي به g10 با s10 نميرسه پلاسماي lg نميدونم ولي يه نمايندگي lg رفيتم که زياد خوشمون نيومد يعني اصلا خوشمون نيومد.
نميدونم شما از چه گارانتي ميخاي بخري ولي اوني که ما خريديم مال بانيان بود اومدن نصب کردن خيليم حساسيت داشتن کلا lcd و plasma ميگن نبايد خم بشه به خصوص lcd واسه نصبش کاره مهمي نکردن اگر درست بيارينش فک نکنم چيزيش بشه.
ما 1 تومن پيش داديم 4 تا 210 تومن کلا شد 1ميليونو هشصد و چهل البته اولين چکمونم مال 45 روز ديگس.خلاصه چونه زدنیه دیگه خود فروشنده میگفت بعد ماه رمضون بود نمیداد با این شرایط.معنی از 360 دیوونه شدم دستگاه بازیم بود.
نه من گذاشتم رو سینما برای فیلم دیدن برای xbox360 میزارم رو دینامیک شما اگه فکر میکنی حالتی داره که بهتره به منم بگو.کالیبرش کردین ؟ رقم هایی که برای کنتراست و High Red و ... رو بهش رسیدین اگه بگین ممنون میشم
مرسی
سلام خدمت همه دوستان. کسی میدونه v10 قراره تو چه سایزها با چه قیمتهایی بیاد؟
تنظیمات من ایناست :محتوای مخفی: .
سلام خدمت همه دوستان
من یک هفته ای هست که دنبال تلوزیون 40 اینچ هستم و نمایندگیهای سونی و سامسونگ و ال جی رو گشتم
ولی با پیشنهاد یکی از بچه ها سراغ پلاسماهای پاناسونیک تو نمایندگی شریعتی رفتم.این تلوزیون G10 رو هم
گذاشته بود کنار ال سی دی هاش و تلوزیون ایران رو پخش میکرد.تو تصاویر مشکی نسبت به ال سی دی ها تیره
بیشتری داشت ولی درخشندگی تصویرش در مقابل ال سی دی ها خیلی کم بود و تو ذوق میزد.یعنی تو یک صحنه
که اخبار کانال شش داشت فوتبال پخش میکرد واقعآ به نظرم تصویر ال سی دی ها درخشان و قشنگتر بود.
حالا نمیدونم با این آمارهایی که دوستان میدن من اشتباه میکنم یا واقعآ اینطوریه؟
یک سوالم داشتم چون قیمت این پلاسماها نسبت به ال سی دی ها مناسبتره اگر صبرکنیم مدل V10 بیاد فکر نمیکنید
مشکل مات بودن تصویر هم تو این مدل حل شده باشه
من تو جمهوری تصویر شبکه شیشو رو یه السیدی و پلاسما بقل هم دیدم اینجوری که شما دیدی اصلا نبود یه ذره السیدی براقتر بود ولی نه خیلی زیاد اینو نگا کن درخشش زیاد تصویرم خوب نیست جزئیاتو کم میکنه باعث میشه یه چیزارو نبینی به این دوتا گل خوب نگا کن ببین کدومش جزیاتش بیشتر معلومه.
تنظیمات من ایناست :جی دهی که تو ایران اومده وایت بالانس داره!!!!؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by Terry Bogard; 01-09-2009 at 15:00.
قیمتش مشخص نیست دوست عزیز ولی در سایزهای 50 و 65 عرضه میشه.
نمی دونم شما کنار چه مدل ال سی دی مقایسه کردین . احتمالا کنتراست و نور پنل g10 دیفالت بوده و در آخرین حد نبوده .باید کنترل رو می گرفتی رو 100 قرار می دادی هر دو رو انوقت درخشش واقعیش رو می دیدی. g10 از 90 درصد lcd led هایی که دیدم درخشش تصویرش بیشتر بود. (پلاسماها برای اینکه مصرف برق کمتری داشته باشند به طور دیفالت کنتراست و نور پنل در50 درصد هست )
از لحاظ درخشش تصویر lcd 37g از همین برند پاناسونیک از همه hdtv ها درخشش تصویرش بیشتر بعد از اون g10 pelasma حدود 10 15 درصدی به نظر میومد بیشتر باشه lcd g.
من g10 رو با خیلی از lcd led ها از لحاظ درخشش تصویر مقایسه کردم . از جمله led 6000 7000 lcd b650 550 , sony v400 w400 x350 در کل g10 از همه بیشتر بود درخشش تصویرش .
اینطور که من بین یوزرهای avforum که این مدل v10 رو خریدن می خوندم درخشش تصویر v10 از g10 بیشتره .به نظر میاد با lcd g از لحاظ درخشش تصویر در یک سطح باشند .
البته این درخشش تصویر فقط برای چند روز اول جذاب هست و مطمن باشید بعد از چند روزی خودت کم میکنیش وقتی ببینی فقط با یه صفحه براق و روشن رو به رویی و جزییات رو اصلان نمی تونی تشخیص بدی.نمیگم درخشش تصویر بده ولی در حد نرمالش . دیگه تا اون حد مثل lcd g کاملا بی مصرفه .
Last edited by Ami R 940; 02-09-2009 at 13:11.
تو نمایندگی که من رفتم G10 رو کنار ال سی دی های پاناسونیک گذاشته بود و من به قسمت تنظیمات کنتراست
و نور پنل وارد نشدم ولی وقتی مقایسه میکردم پلاسما از نظر درخشندگی تصویر پایین تر از ال سی دی ها بود و
به نظر من به عنوان یک بیننده این درخشندگی از جزئیات تصویر بصورت محسوس چیزی رو کم نکرده بود بلکه زیبایی
تصویر و احساس زنده بودن رو زیاد کرده بود. به هر حال شاید این سلیقه ای باشه و شایدم تنظیمات پلاسما نرمال و
تنظیمات ال سی دی بالا برده شده باشه.
من کلآ با چیزهایی که شنیده بودم و چیزهایی که تو این فروم خوندم انتظار بیشتری از این پلاسما داشتم.
حالا سوالم اینه که آیا سری جدید پلاسما که ظاهرآ V10 هست آیا تا یک ماه آینده وارد بازار ایران میشه و یا خیر و
آیا V10 که به خاورمیانه میاد ممکن هست سایز 40 و یا 42 هم داشته باشه و آیا مشکل درخشندگی کمتر نسبت ب
ه ال سی دی ها در این مدل کمتر شده یا خیر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)