الان شما مسخره کردی یا درست حرف زدین !
اگر هم مسخره کردین , باید بگم که متن رو یه بار دیگه بخونید تا کامل متوجه بشین ! ممنون
--
--
الان شما مسخره کردی یا درست حرف زدین !
اگر هم مسخره کردین , باید بگم که متن رو یه بار دیگه بخونید تا کامل متوجه بشین ! ممنون
ببخشيد ؟؟؟نوشته شده توسط Soso
![]()
تو اين دوره زمونه نميشه از كسي تعريف كرد .
تا از يكي تعريف كني كاردش تو شيكمته .
بابا من گفتم دمت گرم . كه متوجه شدي .
اصلآ غلط كردم![]()
K؟
Last edited by *Masih*; 20-02-2006 at 22:26.
عزیزم داری ما رو سیاه میکنی ؟نوشته شده توسط Soso
![]()
باسلام
ترم سوم دانشگاه سر يكي از كلاسا استاد ميگفت اينا كه ميگين وقت نداريم درس بخونيم و بريم پروژه انجام بديم همه بهونس. يه خانم (فكر كنم گفت توي آمريكا) در حال گرفتن يازدهمين ليسانسشه. من هم كه درست متوجه نشده بودم سريع و بلافاصله گفتم چرا يازده و نيم؟ كه ديدم همه كلاس غش كردن...
بعدش كه متوجه حرف استاد و سوتي كه داده بودم افتادم خودم هم خندم گرفت و با خودم فكر كردم چه جور اين حرف از دهنم پريده...
خوش باشين هميشه و بخندين
انصافآ اگر بخوايد جايزه اي چيزي بديد اين سوتي رويا خانومه كه بايد جايزه بگيرهنوشته شده توسط رويا خانوم
من يكي كه مردم از خنده (از سوتياي مامانم دادن ايشون حيف كه سوتياي مامانم تركيه وگرنه تعريف ميكردم)
نيش نيش جان .... مسيح جان ...سوسو جان اين كارا چيه .... كاري ميكنيد كه همتون ناراخت ميشين ها .... ميگم سوسو خان مگه نفهميدي كه كار مسيح شوخي بود ..... كاري ميكنيد كه ديگه نه من و نه هيچ كس ديگه اي اينجا سوتي نده .. و رابطه ها بد بشه.... نكنيد اين كار رو خواهش ميكنم
یه سوتی دیگه !
من با دوستام قرار بود بریم بیرون ( جمله سازی رو کف کردین ؟)
خوب به هر حال ! من فکر کردم که دوباره میخوایم بریم فوتبال ! چون مکان قرار همان مکانی بود که همیشه اونجا فوتبال میزدیم !( یه پارکه) منم که وسایل رو بستم و آماده شدم !
قرار حدودا ساعت 5:30 بعد از ظهر بود اما من چون اون روز خسته بودم خوابم رفت و ساعت 6 با زنگ موبایلم بیدار شدم ! دوستام کلافه که چرا نمیای !!
منم سریع یه ماسین گرفتم و تا پارک رفتم ( کرایه ی یارو رو هم ندادم از بس عجله داشتم![]()
)
سریع پریدم توی پارک و رفتم طرف دوستام ! یهو خورد تو حالمآخه همه با لباس های بیرون و شیک اومده بودن و من با لباسه تیم فوتبال چلسی و شلوار ورزشی!!!
آروم رفتم جلو که کسی من رو نبینه ! بعد یکی از دوستام رو آروم صدا زدم و ازش ماجرا رو پرسیدم ! اونم که گیج شده بود از طرز لباس پوشیدن من, بهم با خنده گفت که اونروز روز تولد یکی از دوستان بوده و چون خونشون جا نداشته, تولد رو توی پارک گرفتن !!![]()
![]()
منم که گفتم برگردم خونه بهتره ! اومدم که برگردم, اون دوست نامردم داد و هوار راه انداخت که سروش هم اینجاست !!!
من بدبخت تا آخر روز شده بودم مسخره ی مردم ! ( تازه راننده هم اومده بود داخل پارک دنبالم و میخواست پولش رو بگیره ( چون حدود 100 درهم بود ) و اونم یه بار دیگه اومد و جلوی دوستانم منو ضایع کرد ! اصلا اون روز رو از یاد نمیبرم چون خیلی روز تلخی بود
![]()
![]()
اما برای بعضی ها هم خوب بود چون دلقک مراسم تولدشون خودش بدون هیچ دستمزدی اومده بود !!!
![]()
به هر صورت اون روز رو با 1000 تادردسر به آخر رسوندم و روز از نو- روزی از نو
)
Last edited by Soso; 21-02-2006 at 05:21.
کلاس اول دبیرستان
منم یه چیزی یادم اومد گفتم بد نیست بنویسیم.
بچه ها رو می بردن موزه و من و یکی دگه از بچه ها رضایتنامه نیاورده بودیم.
خلاصه
مدرسه به هم ریخته بود که اولا میخوان برن موزه...
زنگ ناهار که تموم شد گفتند اونهایی که رضایتنامه دارند وایسند و بقیه برند سر کلاس.
ما هم کلاسمون رو چون کلاس نداشتند گزاشته بودند طبقه ی آخر "یه سری پله میخورد میرفت پشت بوم".بخاطر همین هم که تک کلاس بودیم طبقه ی ما ناظم نداشت.
ما هم از فرصت استفاده کردیم و رفتیم تو راه پله ی پشت بوم که وقتش که شد بریم بیرون.
همه رفتن سر کلاس و ما از بالا دیدم که اتوبوسی که میخواستند برن موزه هم رفت.
خلاصه با کلی چک کردن دم در و راه پله ها وقتی دیدیم کسی نیست از در مدرسه رفتیم بیرون.
سر گوچه ی مدرسه بودیم که دیدم مدیر محترم مدرسه با پرایدش کنارمون توقف کرد...
خلاصه ما رو بگین چقد ضایع شدیم...
گفتیم آقا ما میخواستیم بریم رضایتنامه هامونو بیاریم و .... اون هم که با من خیلی لج بود اون روز ما رو تا ساعت 4 نگه داشت و گفت فردا با اولیاتون بیاین مدرسه وگرنه نمیارم برین سر کلاس.
فردا صبحش بدون اولیا رفتیم مدرسه یخورده گیر داد ولی به سلامتی رفتیم سر کلاس.
منم میخوام یکی از سوتی هایی که تو همین انجمن دادم رو بگم.
اوایل عضویت من در این انجمن بود.منم میخواستم اولین تاپیکم رو تو اینجا بزنم.موضوشم درخواست کرک برنامه winner tweak
بود.خب من متنو نوشتم ،رفتم که روی ارسال کلیک کنم ،دیدم پایین نوشته :اگر مایل به ایجاد نظرسنجی هستید....
منم چون اوایل عضویتم بود و قبلا هم در هیچ فرومی عضویت نداشتم،فکر میکردم که بحث نظرسنجی از موضوع تاپیک جداست
و این نظرسنجی رو گذاشتم:
به نظر شما علی دایی کی از فوتبال خداحافظی میکنه؟؟
*قبل از جام جهانی
*بعد از جام جهانی
*هیچوقت
واقعا چه شباهتی!!!!
البته بعد از چند ساعت یکی از مدیران(اقا میثم) نظرسنجی رو پاک کردن وتذکر لازم رو دادن.
عزيزم من كه هنوز نفهميدم چيكار كردم كه شما از دست من ناراحت شدي !نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)