سلام
من نمی دونم سیو این بازی کجا ذخیره میشه , اگر شما می دانید بگویید تا آنها را برایتان جایی آپلود کنم .
بازی رو چند روز پیش تمام کرده ام .
موفق باشید![]()
سلام
من نمی دونم سیو این بازی کجا ذخیره میشه , اگر شما می دانید بگویید تا آنها را برایتان جایی آپلود کنم .
بازی رو چند روز پیش تمام کرده ام .
موفق باشید![]()
سیو بازی اینجا ذخیره میشه :
Vista\ seven
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\AliensVsPredator
XP
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\AliensVsPredator
سلام بچه ها
من توی مرحله ی گیر کردم
با انسان ها فکر کنم مرحله 3 باشه که به اون الینس ها می رسی به ملکشون و باید بکشیش و خونش روی صفحه زاحر می شه من رفتم جلوش و یکم آتیشش زدم کمی از خونش کم شد ولی از در رو دیوار الینس می ریزه باید چی کار کنم
ای خدا خیرت بده
من چند روزه معطل همین هستم
البته من رفتم دیدم سیوهاش هم مثل آدمیزاد نیست!!!
بچه ها بازیو با xp بزنید روی 7 کار نمیکنه به این راحتیا منم مشکل دارم تو بعضی دموها صدا بده یا اصلا صدا ندارم ولی بدون مشکل اجرا میشه.
سلام دوستان،من با aliens هستم،ولی وقتی میری ملکه رو آزاد کنی،و مینوسه کامل شد،بازی not resending(یه چیزی تو این مایه ها)میده و هنگ میکنه!چیکار کنم؟(وینم ویستا هست)
سلام
من بازی رو تو ویندوز 7 و xp نصب کردم و خوب کار کرد.
یه مشکل بزرگی که دارم اینه که وقتی داخل اول بازی میشم، همه منوهای بازی خالی هستند و هیچ نوشته ای ندارند.
هنگام خروج از بازی که پایین ترین گزینه است در هنگام سوال کردن از من برای خروج، یک !!missing text نوشته میشود.
میدانید مشکل من چیه؟
دوستان فایل اجرایی بازی شامل دو فایل هست که یکیش دایرکت ایکس 11 نوشته. ولی زمانیکه اونو اجرا می کنم وارد بازی میشه . ولی همون اولش که نوشته های new game , ... رو داره هنگ میکنه . چه جوری با دایرکت ایکس 11 میشه بازی کرد. فکر کنم از نظر گرافیکی بهتر باشه.
کارت گرافیکم هم gtx260 هست.
»ن که این بازی رو بوسیدم گزاشتمش کنار طاقچه
منم گرافیکم 260 هست،اول رفت تو بازی بازی هم کردم بعد دیگه موقع لودیگ میپره بیرون
عزیز گرافیک شما دایریک 10 هست،برای بازی با 11 باید گرفیکتم ساپورت کنه 11 رو که متاسفانه مال شما نمیکنه!!!!
Aliens Vs. Predator (2010) Crackfix - NO CRASHES ON DX11 - SAVEGAMES - Game VER 1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)