کنار در فقط سطل اب هست!!!باید اونا رو بردارم ببرم از رودخونه پر کنم بریزم رو اتش؟؟؟؟اره؟؟؟اینجوریه؟؟؟
اخه این کار رو کردم ولی نشد؟؟؟؟
کنار در فقط سطل اب هست!!!باید اونا رو بردارم ببرم از رودخونه پر کنم بریزم رو اتش؟؟؟؟اره؟؟؟اینجوریه؟؟؟
اخه این کار رو کردم ولی نشد؟؟؟؟
آره ببر بنداز رودخونه و دوباره برش دار بريز رو آتيش ، چند بار كه اينكارو بكني آتيش خاموش ميشه
در ضمن اعتماد به نفس داشته باش!
تو اون مرحله ای که مدالیون میخواد...لید رو از پسره گرفتم...سنگ رو هم پیدا کردم...اما نمیتونم تکون بدم.
تو یه صحنه یه صلیب و یه سنگ رو نشون میده...اما هر چی گشتم راهی واسه رسیدن به اونجا پیدا نکردم...جریان چیه؟؟؟
برو پيش سنگ بعد بچرخ به سمت كليسا ( فكر كنم كليسا بود! ) ميبيني كه سمت چپش سنگ هست بايد از اونا استفاده كني تا برسي به سقف از اونجا هم ميري به سمب صليب و بعدش هم با استفاده از طناب و يه درخت ميپري اونور و جلوتر هم بايد يه سنگ گرد ديگه رو هل بدي تا بيوفته روي اون سنگ پاييني و راه باز بشه .
هر جا رو نفهميدي بگو بيشتر توضيح بدم ...
آقا من فکر میکنم دیگه آخرهای بازی هستم
الان موقع دول با او یارو خپله که ریش بور داره است
اما نمیدونم چرا نمی تونم بکشمش وقتی موقع تیراندازی میشه تیره من انگاری به زمین میخوره و اون منو میکشه گاهش تا میام دوباره هدف رو بیارم که تیر رو دوم بزنم (چون خیلی ها رو با تیر دوم کشتم) سری می زنه منو کسی میتونه کمک کنه ؟
خوب باید سریع بزنیش.تنها راهش اینه.رفته رفته قویتر میشن.
توی اون مرحله ای که بیلی میخواد اب رو بریزه تا دختره و مرده رو نجات بده...اب رو چه جوری باید بریزم؟؟؟فکر کنم اخراشه...
يه نردبون هست كه قبلا هم با ري رفتي و با توپ در رو باز كردي ، بايد از نردبون بري و منطقه رو دور بزني تا برسي كنار تانكر اونجا يه سازه اي هست كه بايد طنابت رو به آخرش وصل كني و خودتو بزني به تانكر آب بعد آب ميريزه داخل چاله و اونا نجات پيدا ميكنن .
بالاخره تموم شد اما حیف شد عجب بازی بود
کاشکی طولانی تر بود
به جرات میگم این یکی از یهترین بازیهایی بود که در عمرم انجام داده بودم
راستی بچه کسی شماره 1 رو داره دلم میخواد اونم بازی کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)