تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 161

نام تاپيک: معرفي و مقايسه دوربين هاي فيلم برداري حرفه اي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این قیمت که تو سایت هست در صورت خارج کردن دوربین از کشور کم میشه.یعنی مالیاتی که بابت این دوربین در استرالیا دادی در فرودگاه بهت برمی گردونن و اگه اشتباه نکنم حدود 3 تا 3.300 میشه.
    یا علی
    من دقیقا متوجه نمی شم چطور ممکنه آخه، این دوربین توی سایت نوشته 3600$ یعنی حدود 4.5 میلیون تومن، حالا تو می گی توی فرودگاه ایران به من 1 تومن پس می دن؟ مگه چنین چیزی ممکنه؟ به این توجه کن که گمرک ایران 20 درصد گمرکی برای دوربین دیجیتال می گیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من دقیقا متوجه نمی شم چطور ممکنه آخه، این دوربین توی سایت نوشته 3600$ یعنی حدود 4.5 میلیون تومن، حالا تو می گی توی فرودگاه ایران به من 1 تومن پس می دن؟ مگه چنین چیزی ممکنه؟ به این توجه کن که گمرک ایران 20 درصد گمرکی برای دوربین دیجیتال می گیره.
    احتمالا منظور ایشون اینه که در فرودگاه مبدا ( نه فرودگاه ایران ) هزینه مالیاتی رو که پرداخت کردید، با ارائه فاکتور خرید می توانید پس بگیرید . به این مالیات VAT می گن . اگر دقت کنید در بسیاری از سایت ها وقتی می خواهید خریدی بکنید در کنار مبلغ نوشته :Inc vat . یعنی هزینه مالیات هم به قیمت فروش اضافه می شود و شما که به عنوان توریست به اون کشور رفته اید می توانید در هنگام خروج از اون کشور، مالیاتی که در هنگام خرید پرداخت کردید رو پس بگیرید. چون اون مالیات شامل شما که توریست هستید نمی شود و فقط برای ساکنان مقیم اون کشور هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

تو محدوده چهار تا پنج تومن چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
    دوربین Sony Z7 چطوره ؟؟؟بهتر از اون در این رنج چه دوربینیه ؟
    من خودم زیاد با سونی موافق نیستم
    فعالیتمون تو زمینه ساخت تیزر و آگهی و ضبط سمینارهاست رو ویدئوها افکت میره.
    تو این زمینه کاری شاید نخواد تا z7 پنج تومنی هزینه کرد و JVC GY-HM100 یا canon XF100 کافی باشه ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوست و استاد عزیزم بهرنگ جان . من حدس میزدم که دسترسی به نت نداشته باشی. خدا روشکر که سلامتی و بس .من الان لاهیجانم عزیز اگه شمالی دوست داشتم ببینمت .شمارمو که داری ؟

5. این کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو محدوده 4 تا 5 میلیون برای کارای تیزر میشه رو af100 پاناسونیک یا hvx204 پاناسونیک حساب خوبی باز کرد .
    چون که من خودم hvx204 رو یکی از کارگردانای عربی کانالهای mbc تو کویت بهم پیشنهاد داد . میگفت برا تیزر الان داریم با این دوربین کار میکنیم البته یکی از دوربیناشون . این دوربین از z7 خیلی بهتره رنگش 4.4.2 هستش و 1440 *1080 رو با بالاترین رزولیشن بهت میده .تازه نوار هم میخوره برا dv البته .اما af100 یه دوربین فوق العاده که لنزای دوربین عکاسی هم بهشون میخوره یعنی کولاک . و فول اچ دی هم هستش .بازرگانی افروز توی میدان انقلاب هم میاره برات .سرچ کن شمارشو بهت میده .امیدوارم کمکت کرده باشم .

7. 3 کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در محدوده 2 الی 3 ملیونچه دوربینی برای ساخت فیلم کوتاه داستانی پیشنهاد می کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز 3 میلیون میتونی nex vg10 sony بگیری که قابلیت تعویز لنز هم داره البته هندیکم هستش ولی با لنزای حرفه ای میتونی تله فیلم یا مستند هم کار کنی . اگه تو یو تیوپ سرچش کنید بهتر میشناسیش . دوربین های دیگه هم هستن که فعلا تو ایران نیومده . بازم اگه به چیزی برخوردم میزارم .

10. 2 کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من دوربین پاناسونیک hvx204 رو 3 ماه پیش خریدم که فوق العاده حرفه ای و با کیفیت هستش . مشخصات رو گذاشتم دوربین در حد نو و زیر 20 فیلم باهاش گرفتم . متاسفانه فقط و فقط بدلیل نیاز فوری به پول و اینکه وام هم گیرم نیومده قصد فروش رو کردم . این دوربین جزو دوربینای سینمایی محسوب میشه و برا هر کاری چه مزیک ویدیو چه فیلم بلند چه کوتاه و مجالس پرکاربرد هستش . اونی که حرفه ای باشه میفهمه چی میگم . لذا دوستانی که طالب این دوربین هستن می تونن با همراه من 09169710737 تماس بگیرند . قیمت روزش هم میتونن اگه الان موجود باشه 6500 اینا فکر کنم باشه .قیمتای دوربینا هم که داره هی میکشه بالا . ولی من زیر قیمت عرفش میدم . امیدوارم بهرنگ جان همیشه سربلند باشی .

12. 2 کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض 5D canon برای فیلمبرداری بهتر است یا sony Z7E or canon XLH1

با سلام خدمت اساتید
    اولا باید از پست های بسیار خوب همه به خصوص behrang-shadow تشکر کنم بسیار آموزنده بود.
    من عکاس حیات وحش هستم (الان یه 550d) دارم با تله 300 ،گاهی هم با دوربینم فیلم می گیرم که full hd میگیره.
    مدتی هست که می خوام بحث فیلمبردای حیات وحش رو جدی ادامه بدم
    به نظرتون بین دوربین عکاسی و camcorder برم سمت کدوم؟ کیفیت و زوم برام خیلی اهمیت داره تا 10 تومان هم هزینه می کنم!

خودم بین 5D کانن با یه 100-400 و یه اکستندر2x که فول فریم هستش (تا تله 800 رو داشته باشم)

و دوربین هایی مثل xlh1 کانن یا z7 سونی که قابلیت تعویض لنز دارن گیر کردم!!!!!!!!
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

14. این کاربر از sam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    اولا باید از پست های بسیار خوب همه به خصوص behrang-shadow تشکر کنم بسیار آموزنده بود.
    من عکاس حیات وحش هستم (الان یه 550d) دارم با تله 300 ،گاهی هم با دوربینم فیلم می گیرم که full hd میگیره.
    مدتی هست که می خوام بحث فیلمبردای حیات وحش رو جدی ادامه بدم
    به نظرتون بین دوربین عکاسی و camcorder برم سمت کدوم؟ کیفیت و زوم برام خیلی اهمیت داره تا 10 تومان هم هزینه می کنم!

خودم بین 5D کانن با یه 100-400 و یه اکستندر2x که فول فریم هستش (تا تله 800 رو داشته باشم)

و دوربین هایی مثل xlh1 کانن یا z7 سونی که قابلیت تعویض لنز دارن گیر کردم!!!!!!!!
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز، با تشکر از محبتت.
    برا فیلمبرداری از حیات وحش نکاتی که به نظرم میرسه اینجوریه:
    کیفیت slr های کانن از xlh1 , z7 بهتره (به شخصه از z7 خیلی خوشم نمیاد، کیفیتی برابر z5 داره و فقط امکان تعویض لنز براش هست) و قابل مقایسه نیست، همینطور تصویر برداری با 60 فریم بر ثانیه به ثبت آثار خوب بسیار کمک میکنه( با قابلیت ایجاد slow motion با کیفیت و ضبط درست حرکات سریع) دوربین های حرفه ای فیلم برداری قابل رقابت با این کیفیت بسیار گران تر در میان. در slrها فعلا فقط مشکل فوکاس در فیلم برداری مطرح هستش که یا باید با فوکاس دستی اینکار رو انجام بدید یا از quick focus استفاده کنید، همچنین نیاز دارید تا یک مانیتور 10 اینچ (یا 7) حرفه ای هم به دوربین اضافه کنید (برای فوکاس درست و راحت) همچنین به سه پایه مستحکمی هم نیاز دارید (ویدئویی) که قابلیت حرکت نرم و روان رو داشته باشه.
    دوربین های عکاسی جدید سونی هم به بازار اومدن که با استفاده از آینه نیمه شفاف بجای آینه عادی قابلیت فوکاس ممتد رو دارن که با خرید اون معادلات لنزهات بهم میخوره!
    Last edited by behrang_shadow; 21-11-2011 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •