تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه مساله‌ای تو زمینه کانکت شدن به اینترنت هست.
    من تو خونه مودم wifi دارم که با لپ‌تاپم به نت متصل می‌شم. با pro2 هم چند بار اولا شد ولی الان دیگه وصل نمی‌شه.
    یعنی وصل میشهاون بالا اون آیکون wifi هم می‌اد. خط ارتباطش هم ثابت می‌شه. کلیک می‌کنی هم هم شبکه رو شناخته هم روش تیک سبز زده، یعنی ظاهرا همه چیز درسته ولی وقتی یه صفحه نت رو می‌زنی یا مثلا می‌زنی آب و هوا رو آپدیت کنه ارور می ده.
    کسی می‌دونه از چیه؟
    (راستی با لپ‌تاپم که می‌خوام کانت شم، شبکه رو که می‌شناسه بعد باید دایل هم کنم به شبکم. اینجا هم یه همچین چیزی لازمه؟ نمی‌دونم منظورم رو خوب گفتم یا نه)

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یه مساله‌ای تو زمینه کانکت شدن به اینترنت هست.
    من تو خونه مودم wifi دارم که با لپ‌تاپم به نت متصل می‌شم. با pro2 هم چند بار اولا شد ولی الان دیگه وصل نمی‌شه.
    یعنی وصل میشهاون بالا اون آیکون wifi هم می‌اد. خط ارتباطش هم ثابت می‌شه. کلیک می‌کنی هم هم شبکه رو شناخته هم روش تیک سبز زده، یعنی ظاهرا همه چیز درسته ولی وقتی یه صفحه نت رو می‌زنی یا مثلا می‌زنی آب و هوا رو آپدیت کنه ارور می ده.
    کسی می‌دونه از چیه؟
    (راستی با لپ‌تاپم که می‌خوام کانت شم، شبکه رو که می‌شناسه بعد باید دایل هم کنم به شبکم. اینجا هم یه همچین چیزی لازمه؟ نمی‌دونم منظورم رو خوب گفتم یا نه)

سلام.

منکه به کل نفهمیدم چی فرمودید.یعنی داشتم میفهمیدم ولی اون قسمت آخر رو که گفتید دیگه کلا" نفهمیدم.یعنی همون قسمتهایی رو هم که فهمیده بودم نفهمیدم.
    نمیدونم فهمیدید که چطوری شد که نفهمیدم یا شما هم داشتی میفهمیدی ولی بسکه من فهمیدم نفهمیدم کردم نفهمیدی که بالاخره من فهمیدم یا نفهمیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

منکه به کل نفهمیدم چی فرمودید.یعنی داشتم میفهمیدم ولی اون قسمت آخر رو که گفتید دیگه کلا" نفهمیدم.یعنی همون قسمتهایی رو هم که فهمیده بودم نفهمیدم.
    نمیدونم فهمیدید که چطوری شد که نفهمیدم یا شما هم داشتی میفهمیدی ولی بسکه من فهمیدم نفهمیدم کردم نفهمیدی که بالاخره من فهمیدم یا نفهمیدم.
    حق داری. بذار واضح تر بگم

من wifi رو روشن می‌کنم، میگرده شبکه رو پیدا می‌کنه،‌تیک سبز هم می‌زنه یعنی کامل شبکه رو شناخته. ولی به اینترنت وصل نمی‌شه.

(اون چیزی هم که راجع به لپ‌تاپم گفتم این بود که رو لپ‌تاپم بعد از اینکه شبکه رو شناخت باید از طریق connect to به اینترنت وصل شد. تو گوشی هم بعد از شناختن شبکه باید یه همچین کاری کرد؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حق داری. بذار واضح تر بگم

من wifi رو روشن می‌کنم، میگرده شبکه رو پیدا می‌کنه،‌تیک سبز هم می‌زنه یعنی کامل شبکه رو شناخته. ولی به اینترنت وصل نمی‌شه.

(اون چیزی هم که راجع به لپ‌تاپم گفتم این بود که رو لپ‌تاپم بعد از اینکه شبکه رو شناخت باید از طریق connect to به اینترنت وصل شد. تو گوشی هم بعد از شناختن شبکه باید یه همچین کاری کرد؟)

سلام.

والا این خیلی عجیبه الان چیزی به ذهنم نمیسرسه فکر میکنم تا ببینم میتونم علتی براش پیدا کنم یا نه.ضمنا" در مورد لپتاپ هم که فرمودید من تا حالا اینجوریشو ندیدم یعنی وقتی کانکت میشه دیگه لازم نیست دوباره دایل کنی.شاید تنظیماتتون ایراد داره و کار رو دو برابر میکنه.
    راستی فایر والتون فعال نیست واسه کانکشن گوشیتون؟(منظورم اینه که فایر وال رو گوشی ندارید که از کانکت شدن بروزرتون جلوگیری کنه؟

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

والا این خیلی عجیبه الان چیزی به ذهنم نمیسرسه فکر میکنم تا ببینم میتونم علتی براش پیدا کنم یا نه.ضمنا" در مورد لپتاپ هم که فرمودید من تا حالا اینجوریشو ندیدم یعنی وقتی کانکت میشه دیگه لازم نیست دوباره دایل کنی.شاید تنظیماتتون ایراد داره و کار رو دو برابر میکنه.
    راستی فایر والتون فعال نیست واسه کانکشن گوشیتون؟(منظورم اینه که فایر وال رو گوشی ندارید که از کانکت شدن بروزرتون جلوگیری کنه؟
    ممنون. مشکل حل شد. ظاهرا ایراد از تنظیمات روتر بود. یکبار کل تنظیمات رو ریست کردم و تنظیمات روتر تو نت رو هم به حالت دیفالت درآوردم، خود دستگاه رو هم ریست فکتوری کردم. مشل حل شد. دوستان اگر کسی همچین مشکلی داشت، شاید اینجوری مشکل حل بشه.

راستی اون اسمایلی‌های توی my documents>UA contacts>Emoticon رو کسی فهمید برای چیه؟ تو مسیج‌ها میشه فعالشون کرد؟ اصلا برای کجا تعریف شدند؟

از ویندوز 6.5 آفیشال چه‌خبر؟ واسه ایران اومد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض به هم خوردن زمان‌ها

آقا امروز (7 مارچ) ما به یه مشکل جالب برخوردیم و اونم این که ساعت همه برنامه‌ها یک ساعت عقب اومده.
    یعنی مثلا کاری که توی calendar هر هفته روز شنبه ساعت 9 شروع می‌شده از این روز به بعد می‌شه 8!
    دقیقا تا قبل این روز همه چیز عادیه و بعد از این تاریخ همه زمانها یک ساعت عقب می‌اد

تو این تاریخ ظاهرا داره یه اتفاقی می‌افته تو زمان‌ها چون all day eventهاش هم دو روزه می‌شن. فکر کنم مربوط به DST (Day Lightsaving Time) و اینها باشه. کسی می‌دونه دقیقا چیه و چه‌جوری می‌شه غیر فعالش کرد؟

اضافه شد: توی outlook هم همین اتفاق افتاده. یعنی بعد از این تاریخ همه قرارها یک ساعت عقب اومده
    Last edited by phoenix333; 08-03-2010 at 11:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا امروز (7 مارچ) ما به یه مشکل جالب برخوردیم و اونم این که ساعت همه برنامه‌ها یک ساعت عقب اومده.
    یعنی مثلا کاری که توی calendar هر هفته روز شنبه ساعت 9 شروع می‌شده از این روز به بعد می‌شه 8!
    دقیقا تا قبل این روز همه چیز عادیه و بعد از این تاریخ همه زمانها یک ساعت عقب می‌اد

تو این تاریخ ظاهرا داره یه اتفاقی می‌افته تو زمان‌ها چون all day eventهاش هم دو روزه می‌شن. فکر کنم مربوط به DST (Day Lightsaving Time) و اینها باشه. کسی می‌دونه دقیقا چیه و چه‌جوری می‌شه غیر فعالش کرد؟

اضافه شد: توی outlook هم همین اتفاق افتاده. یعنی بعد از این تاریخ همه قرارها یک ساعت عقب اومده

سلام.

احتمالا" DST روی کامپیوترتون فعاله و موقع سینک کردن اختلال بوجود میاد اونو غیر فعال کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

9

سلام.

احتمالا" DST روی کامپیوترتون فعاله و موقع سینک کردن اختلال بوجود میاد اونو غیر فعال کنید.
    نه اون هم غیر فعاله ولی مشکل همچنان وجود داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه اون هم غیر فعاله ولی مشکل همچنان وجود داره.
    سلام.

جالبه مال منم همینطور شد منتها موقع آپدیت زمان پیغام داد.من درستش کردم (قبل از اینکه با کامپیوتر سینک کنم) بعد با کامپیوتر هم که سینک کردم همین مشکل بوجود اومد در صورتی که ساعت کامپیوتر هم درست بود !!!!

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

جالبه مال منم همینطور شد منتها موقع آپدیت زمان پیغام داد.من درستش کردم (قبل از اینکه با کامپیوتر سینک کنم) بعد با کامپیوتر هم که سینک کردم همین مشکل بوجود اومد در صورتی که ساعت کامپیوتر هم درست بود !!!!
    آقا ما هم دنبال راه حل می‌گردیم. شما هم بگرد. بقیه هم بگردند. خلاصه هر کی به نتیجه‌ای رسید همین‌جا برا همه بگه.

13. این کاربر از phoenix333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •