بازار ایران، 380 تومان....قیمت این محصول ؟
از دوستان LG Fan میخواستم بدونم بین این مدل و LG GD900 و LG KM900 Arena کدوم رو بگیرم بهتره؟ لطفا با ذکر دلیل...
انتخاب من آرینا (KM900) هست، چون دوربین 5 اون کاره منو راه میندازه، جک 3.5 داره، حافظه ی 8 گیگ داره (اون دو تا 1.5 گیگ)، بدنه ی قوی تری داره....البته تو بازار ایران قیمت ویوتی 2 کمتره و انتخاب رو سختر میکنه.از دوستان LG Fan میخواستم بدونم بین این مدل و LG GD900 و LG KM900 Arena کدوم رو بگیرم بهتره؟ لطفا با ذکر دلیل...
با اجازه حاجی حسین
من ویوتی 2 رو انتاب میکنم
کریستال که بیشتر جلفه .. خیلی ظریفه .. به نظرم بیشتر به درد هدیه دادن به خانوم ها میخوره !
میمونه ویوتی2 و آرنا که :
حافظه 8 گیگ که واسه من یکی خیلی زیاده و من احساس میکنم دارم واسه این حافظه زیادی پول بیخودی میدم..همون
1.5 کارمو راه میندازه
دوربینش با اینکه ضعیفه ولی حداقل از آرنا بهتره
خیلی زیباتره (نظر شخصی)
تو ریویوی gsmarena از کیفیت و بلندی صداش تو هندزفری شگفت زده شده بودن .. و میگفتن در خیلی از موارد
از بهترین پلیر ها هم بهتره !! درصورتی که آرنا هم با این که طبق گفته یکی از بچه ها فوق العادس
ولی گفته بود هندزفری داخل پک زیاد درجه یک نیست ..
به نظر میرسه ویوتی 2 تو این زمینه بهتر باشه
به دلیل همین نداشتن 8 گیگ سرعتش بهتره (البته سرعت آرنا هم عالیه و هیچ مشکلی نداره !)
و از همه مهم تر ارزون تره !!!!
البته fm transfer آرنا هم مزیت خوبیه
از نظر شکل و ظاهر چطور؟ چون من ویوتی 2 رو دستم نگرفتم نمیدونم چطوریه ولی KM900 فوق العادست.
یه سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که نبود سیستم عامل گوشی رو خسته کننده نمیکنه؟ آخه آدم با 400 تومن میتونه گوشی های خوبی با سیستم عامل بگیره. البته ظاهر هم خیلی برام مهمه که ظاهر این گوشی ...
LG GD900 Crystal چطوره؟ من یه تریلر تبلیغاتی ازش دیدم خیلی با صفحه کلیدش حال کردم.
Last edited by Dark Prince; 05-12-2009 at 16:44.
نبود جک 5/3 مشکلی به وجود میاره؟
خواهش میکنم!با اجازه حاجی حسین![]()
![]()
خیلی نه، ولی خوبیش اینه که میشه هر هدستی بهش وصل کرد....البته فکر کنم ویوتی اسمارت مثل رنوار به جای جک، از یه آداپتور 3.5 استفاده میکنه....نبود جک 5/3 مشکلی به وجود میاره؟
یکی از دوستام یه گوشی میخواد از نظر امکانات در حد ارنا ولی با دوربین 8.
ایا این گوشی راضیش میکنه؟(البته اف ام ترنسفر براش مهم نیست)
راستی این گوشی صفحه کلید مجازی خوبی برای تایپ اس ام اس داره؟
متاسفانه دوربین 8 خوبی نداره، فیلمبرداریش خوبه ولی عکس برداریش در برابر 8 های دیگه (مثل رنوار) ضعیفتره....ولی اگه خیلی گیر نیست، خوبه.یکی از دوستام یه گوشی میخواد از نظر امکانات در حد ارنا ولی با دوربین 8.
ایا این گوشی راضیش میکنه؟(البته اف ام ترنسفر براش مهم نیست)
راستی این گوشی صفحه کلید مجازی خوبی برای تایپ اس ام اس داره؟
بقیه ی امکانات مثل آرینا هست به جز همون اف ترنس و...کیبورد مجازیش خیلی خوبه، چون من که با صفحه ی 3 اینچ و مقاومتی با شصتم راحت و سریع تایپ میکنم، خازنی دیگه بحثش جداست.....![]()
سی پی یو بکار رفته تو ویوتی 2 همون ماله ارنا هست؟(600)
راستی کسی از قیمت جهانی این گوشی خبر نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)