تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 1211 اولاول ... 511121314151617181925651155151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته خداییش توی بعضی از چهره ها مثل چهره ی کاکا کم کاری شده!!!!!!!!!!
    ولی گرافیک کلی 10 برابر ساکر هست!!!
    مثلا همین عکس مسی ببینید چه گرافیکه بدی داره؟؟؟؟؟؟
    اما فیفا خیلی خوب کار شده!!!!
    حالا این ها چند تا عکس هستند که اینطورین باز ما هم میتونیم چند تا عکس بدیم که باز از ساکر بهتر باشند!!!!
    در مجموع فیفا همیشه خیلی بهتر در مورد چهره ها کار کرده بوده چون که تیم هایه زیاد تری رو چهره بندی کرده!!!!! ( مثلا من توی بعضی باشگاه هایه گم نامم قیافه های اصلیه بازیکن رو هم میتونستم ببینم که روش کار شده بود!!!!!! )
    نه دوست من تو فیس ساکر حرف اول رو میرنه
    گرافیکش بیشتره اما در فیسها نه این طور نیست

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا باید قبول کرد از نظر طراحی لباسها و چهره Pes بهتر عملکرد حداقل سال گذشته!
    امسال هم که باید ببینیم!

3. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا باید قبول کرد از نظر طراحی لباسها و چهره pes بهتر عملکرد حداقل سال گذشته!
    امسال هم که باید ببینیم!
    نسبت به فيفا نكست يا كارنت؟ اگه منظورتون كارنت هست بله حق با شماست ولي در مورد نكست فيفا بهتر عمل كرده در هر دو زمينه البته فيس هاي بازيكنان معروف خيلي خوب شباهت داده شده ولي كلا فيس ها يه جور خاصي بودن توي pes بيشتر از اين كه شبيه گوشت و پوست باشن انگار جنسشون رسما از پلاستيك بود ولي توي عكسي كه براي 2010 منتشر شده مي بينيد چه قدر به جزئيالت صورت پرداخته؟ آدم كاملا تفاوت رو احساس مي كنه توي عكسي كه براي 2010 اومده واقعا اين جاي اميدواري هست اين پيشرفت واقعا قابل تحسين هست. البته فيس و اين طور چيها به اندازه گيم پلي اهميت ندارند pes در صورتي كه گيم پلي خودش رو بهبود بده واقعا در نمره نهايي ميتونه اميدوار باشه. نحوه آپديت شدن بازي هم بايد تغيير پيدا كنه و آپديت با دانلود يك پچ خاص امكان پذير باشه توي 2009 شاهد بوديم به خاطر تغيير چند كيلو بايتي مي بايستي فايل هاي 180 مگي رو دانلود كنيم روشي كه فيفا در آپديت كردن بازي اتخاذ كرده خيلي جالب هست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نسبت به فيفا نكست يا كارنت؟ اگه منظورتون كارنت هست بله حق با شماست ولي در مورد نكست فيفا بهتر عمل كرده در هر دو زمينه البته فيس هاي بازيكنان معروف خيلي خوب شباهت داده شده ولي كلا فيس ها يه جور خاصي بودن توي pes بيشتر از اين كه شبيه گوشت و پوست باشن انگار جنسشون رسما از پلاستيك بود ولي توي عكسي كه براي 2010 منتشر شده مي بينيد چه قدر به جزئيالت صورت پرداخته؟ آدم كاملا تفاوت رو احساس مي كنه توي عكسي كه براي 2010 اومده واقعا اين جاي اميدواري هست اين پيشرفت واقعا قابل تحسين هست. البته فيس و اين طور چيها به اندازه گيم پلي اهميت ندارند pes در صورتي كه گيم پلي خودش رو بهبود بده واقعا در نمره نهايي ميتونه اميدوار باشه. نحوه آپديت شدن بازي هم بايد تغيير پيدا كنه و آپديت با دانلود يك پچ خاص امكان پذير باشه توي 2009 شاهد بوديم به خاطر تغيير چند كيلو بايتي مي بايستي فايل هاي 180 مگي رو دانلود كنيم روشي كه فيفا در آپديت كردن بازي اتخاذ كرده خيلي جالب هست

مردود!
    با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود !

6. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مردود!
    با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود !
    خوب كدوم بهتر بود ؟ مسلما 2010 بهتر از 2009 هست. درسته؟ پس نميشه اين مسئله رو رد كرد

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مردود!
    با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود
    اون عکس هایی که شما گذاشتی دو تای اول که مال نسخه کارنت هستش!
    از استیل بازیکنا و کیفیت تصویر میشه اینو فهمید!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون عکس هایی که شما گذاشتی دو تای اول که مال نسخه کارنت هستش!
    از استیل بازیکنا و کیفیت تصویر میشه اینو فهمید!
    اره چون با فتوشاپ کیفیت رو آوردم پایین

......................................
    از دو عکس مسی زیر کدام یک دارای رنگ بندی بهتری و واقعی تری هستند ......؟؟؟؟!!

من هر دوتارو با سایز بزرگ دارم ......موندم کد.م یکی اصلیه !؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی این دو مال نسخه نکست فیفا هستش؟!
    من که هرطور فکر میکنم اصلا جور در نمیاد!
    شما اگه اسکیرن های نسخه نکست رو دیده باشی کاملا متوجه میشی که اینا مال نسخه نکست نیست!
    Last edited by Masoud King; 22-04-2009 at 12:29.

11. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دو تا عکس صد در صد مال نکست است ....
    ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
    ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
    درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
    امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
    در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
    این مقایسه ها همش مال دو نسخه ی نکست بود والبته نظر شخصیه من

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این دو تا عکس صد در صد مال نکست است ....
    ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
    ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
    درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
    امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
    در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
    این مقایسه ها همش مال دو نسخه ی نکست بود والبته نظر شخصیه من
    ر مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    میشه بگی این 3d که شما میگی یعنی چی؟

...............................................
    فیفا بازها تا چند روز آینده منتظر اخبار فیفا باشید !
    Last edited by google_boy07; 22-04-2009 at 13:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •