لطفا یه نفر سیو این بازیو بزاره(ترجیها مراحل بعد از مسابقه ماشین)![]()
لطفا یه نفر سیو این بازیو بزاره(ترجیها مراحل بعد از مسابقه ماشین)![]()
چرا منم مشکل سیو دارم .17 درصد که هیچی همون مرحله اول هم سیو نمیکنه
please help.......![]()
بازی را دو هفته ای هست که گرفتم (از یکی از کشورهای اروپاییه برام اوردن)
بازی زیبایی هستش با نو اوری های فراوان ولی اصلا و به هیچ وجه با GTA قابل مقایسه نیست
نقاط قوت بازی:
1-ترکیب جنگ جهانی با یک محیط باز.
2-داستان زیبا
3-گرافیک متوسط
4-طراحی ماشین ها متنوع
5-استفاده از هر نوع اسلحه
6-گیم پلی نسبتا خوب
7-فیزیک جذاب و بسیار گیرا بازی
8-آهنگهای بسیار زیبا
9-هوش مصنوعی خوب
10طراحی فوق العاده آسمان در مواقع بارانی و آفتابی و نیمه ابری
معایب بازی
1-طراحی فوق مسخره ی آب
2-خراب نشدن ماشینها
3-باگهای مکرر بازی و لود نشدن تکستچرها که البته ای ای در حال ترمیم این باگها با یک پچ هست.
4-خون در این بازی واقعا مسخره طراحی شده فکر کنم با پینت ساختنش
5-کمی مصنوعی بودن بخش روستایی
6-انفجار مسخره
البته همینها یادم اومده
نوآوری:سیگارکشیدن![]()
عزیز دل این که نوآوری نیست.Snake از متال گیر 1 تا حالا سیگار میکشه!تازه سیگار کشیدنش رو اعصاب و جونش هم تاثیر داره و فقط برای نمایش نیست!اصلا سیگار جزو آیتم های بازیه!
اقایون من ویندوزم سون هستش با کارت گرافیک ati 3870 یعنی همه مشکلات یکجا جمع شده . من بازی رو که میخوام انجام بدم بعده 20 ثانیه هنگ میکنه و باید ببندمش راه حلی پیدا نشد .
ببین اون چیزایی که ص 12 نوشتم بدردت می خوره؟!
دوستانی که روی ویندوز 7 با بازی مشکل دارند اگه میتونند ویندوز xp sp3 نصب کنند درست میشه، من همین کارو کردم واقعا جواب میده، الان نصف بازی رو رفتم
خوب عزیز دل برادرما هم تو xp sp3 نصبیدیم ولی بازی بعد از چند مرحله هر چی سیو می کنی دیگه لودش نمی کنه !
تو دی وی دی شما کرکش چه جوریا بود ؟ این عکی فایلهایی که تو پوشه کرک من بود که من همه رو ریختم تو پوشه اصلی بازی:
![]()
دوستان کسی بازی رو تموم کرده؟ درصد بازی که توی Stats هست درصد کل بازیه یا فقط ماموریت های اصلی؟ بازی چند تا Act هستش؟اگه سریع جواب بدین ممنون میشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)