تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 133 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

یکی از دلایلی که باعث شد 5850 بگیرم و از دیال آپ به ADSL هجرت کنم همین بازی بود

فقط امیدوارم کرک بشه مولتیش

وگرنه اگه مثل MW2 بازی دربیاره مجبوریم اوریج بگیریم نـــــــــــــــــــــه

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیدی به کرک برای مولتی‌پلیر نداشته باش، الان دیگه بازی پیدا نمیشه که بشه با کرک یا هرچیزی مولتی بازی کرد روی PC حداقل نمیشه ولی روی 360 احتمالاً مشکلی نداره اگر بن‌نباشی.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تاریخ ریلیز xbox با pc فرقی میکنه ؟ به نظرتون برا کدوم بخرمش.
    برا pc فکر کنم بهتر باشه چون گرافیک بالا بازیش میکنی نه.
    برای pc بخر چون از حیث کنترل راحت توصیه میکنم. نه گرافیک.

ولی سازندگانش قول 100 درصد دادن که این مشکل وجود نخواهد داشت و مثل Cod مشکلی پیش نمیاد.
    البته ما پستامون با Guts عزیز با هم شد....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازی بسیار زیبایی باید باشه
    همین که بیاد سریع اورجینالش رو می خرم
    فن کیتش رو دانلود کردم ، دو تا تریلر توش بود ، همچین رفتیم فضا ...
    فکر کنم بتونه کال آف رو از لحاظ مولتی بذاره تو جیبش
    بله كه مولتي cod رو ميزاره تو جيبش!اساس سري بتلفيلد مولتي پلير بوده.
    ps3 باز ها هم كه فعلا MAG رو دارن بايد گفت اميد واريم MAG رو بزاره تو جيبش!

داره خودمونی میشه mirtalasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی میدونه که این بازی قابلیت لن داره یا نه.یا مثل MW2باید همیشه آنلاین بود تا بشه بازی کرد؟

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

الان بازی اومده

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

هفت روز و 15 ساعت و 43 دقیقه دیگه میاد ...
    با زمان این پست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هفت روز و 15 ساعت و 43 دقیقه دیگه میاد ...
    با زمان این پست
    خوب این بازی هم طبق معمول چند روز قبل از تاریخ ریلیز برای xbox 360 لیک شد !!! الان لینکاش تو سایت های torrent و warez هست !
    قابل توجه کمپانی های تولید بازی !
    Last edited by vegas; 24-02-2010 at 20:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

قابل اعتماد هست دانلود کنیم ؟؟؟
    ( نه اسپیدم پایینه بخرم بیتره )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

چند روز پیش جشنی در قالب مسابقه برای Battlefield : Bad Company 2 برگزار شد . مشاهیر زیادی از بازیکن های NFL تا بازیگران مشهور تلوزیونی در آن شرکت کرده بودند . اما از همه مهمتر کسانی بودند که اطلاعاتی راجع به بازی و روند آن داشته باشند . به همین دلیل به سراغ آقای Patric Bach ( از سمت راست ، نفر دوم ) ، تهیه کننده ارشد بازی رفتیم تا احساس او را راجع به شرکت در جشن بازی که آن را ساخته است جویا بشیم . همچنین از او سوالاتی راجع به بازی بپرسیم .

با ما همراه باشید .

به عنوان کسی که در ساخت بازی های رایانه ای مشغول هستید ، نظرتون راجع به برگزاری چنین جشن ها و رخداد ها چیست ؟

فکر می کنم تجربه جالبی باشه . وقتی به مصرف کنندگان را در دید وسیع تر ، جالب تر از آن در هنگام تجربه بازی که ساختید میبینید ، می توانید تصمیمات درستی نسبت به آنچه انجام داده اید بگیرید . بعضی از بازیکن ها آماتور و معمولی هستند ، بعضی دیگر حرفه ای هستند . وقتی از یک زاویه دید آنها را در کنار هم میبینید واقعا جالب و قابل توجه است .

این بازی ها بسیار محبوب هستند . واضح است که شماره اول بازی نیز بسیار محبوب بود و EA پشتوانه خوبی برای شماره دوم به دست آورد . شما از چه چیزهایی برای به دست آوردن مخاطب و محبوبیت بیشتر استفاده کردید ؟

من فکر می کنم هر چیزی که در بازی پیاده می شود تجلی افکار ماست ، تجلی افکار تیم داخلی که بازی را خلق می کند . البته شما باید به این نکته هم فکر کنید که هر کسی چگونه این بازی را انجام خواهد داد . ما فقط خواهان این نیستیم که عده ای خاصی بتوانند بازی های ما را تجربه کنند . می می خواهیم بازی بسازیم که همه و همه بتوانند از انجام آن لذت ببرند . بازی که عمق و طول عمر بالایی داشته باشد تا بتواند تا مدت ها ماندگار بماند . من می خواهم دوست دختر من ، دوستان من قادر باشند بازی را انجام دهند تا من هم بتوانم با آنها بازی کنم . ( با خنده )

یکی از داستان ها و حرف و حدیث هایی که در این باره رد و بدل می شود وجود بازی با نام Modern Warfare است . شما به مدت زمان عرضه بازی نزدیک شده اید ، راجع به روبرو شدن و رقابت به بازی به خوبی Modern Warfare چه نظری دارید ؟

ما احترام زیادی برای رقیبان و همکاران خود در دبگر شرکت ها و استدیو ها قائل هستیم . من فکر می کنم چیزی که Battlefield ارائه می کند و برای آن ایستاده است ، در بازی دیگری وجود ندارد . ما وسایل نقلیه را دارا هستیم ، ما انفجارها را داریم و در مرتبه ای بالاتر پیاده نظام ها را داریم که هسته اکثر بازی ها را تشکیل می دهند . نکته مهم و قابل توجه میراث و پیشینه ای است که در نام Battlefield وجود دارد . گاهی اوقات ما از خود می پرسیم که شما در حال کپی کردن دیگران هستید یا در حال تقلید کردن و یا حتی می خواهید دقیقا مانند آنها باشید ! و جواب بسیار ساده است ، نه ! ما در صدد این هستیم تا بهترین نسخه Battlefield تا کنون را بسازیم و به هوادان تقدیم کنیم . این هدف و مقصد ماست .

شما پیشتر اعلام کردید که در روز اول عرضه بازی DLC خواهید داشت . برنامه های دیگر شما درباره DLC چیست ؟

بازی با یک فروشگاه داخلی همراه است که در Main Menu بازی قرار دارد . پس شما می توانید از آن به عنوان یک تقویم استفاده کنید ، تقویمی که برنامه DLC ها را به شما نشان خواهد داد . ما می خواهیم شبکه برای همه باشد تا بتوانند با یکدیگر بازی کنند پس نقشه ها برای همه در دسترس خواهد بود . ما می خواهیم مطمئن شویم که مشتریان خود را حمایت می کنیم ، همچنین بازی را برای اینکه تا مدت ها سرگرم کننده و سرپا باشد .

امشب مود اختصاصی Gamestop اجرا شد . آیا مودهای دیگری نیز وجود دارند که به صورت DLC به بازی اضافه شوند ؟

ما برنامه های متععدی در این باره و کلا راجع به DLC ها داریم که متاسفانه در حال حاضر نمی توانم راجع به آنها صحبت کنم . بازی به وسیله فروشگاهی که درون آن وجود دارد مرتب به روز خواهد شد . ما می خواهیم به ندای مشتریان و کاربران خود جواب دهیم و صدای خواسته های آنها را بشنویم .

سه هفته تا روز عرضه بازی باقیست . آیا آماده هستید ؟

بله ، ما برای شروع آماده ایم و تمام کارها را انجام داده ایم .

بسیار عالی . امیدوارم روز عرضه بازی موفق باشید .
    بازی سنتر

11. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •