ببین دوست من ، شما خیلی سخت می گرید!
در ضمن برنامه ی iiDVD برای ساخت فیلم های دی وی دی هست نه برای Convert ، اگر بخوای Convert کنی خوب معلومه حداقل 1 ساعت طول می کشه!
ببین دوست من ، شما خیلی سخت می گرید!
در ضمن برنامه ی iiDVD برای ساخت فیلم های دی وی دی هست نه برای Convert ، اگر بخوای Convert کنی خوب معلومه حداقل 1 ساعت طول می کشه!
خوب با چه فرمتی اماده کنم برای رایت که دیگه کانورت نکنه؟در برنامه idvd
آره. برم نگاه کنم ببینم. راستی شما که snow leopard نصب کردین بوت کمپش که نسخه 3 شده تفاوتی کرده یا هنوز امتحانش نکردین؟
راستش رو بخوای هنوز وقت نکردم ، امتحانش کنم!!![]()
با سلام خدمت دوستان ،
من شدیدا به دو نرم افزار Parallels و VMware fusion نیاز دارم !! اگر کسی لینک داره لطف کنه بزاره!!
اگر هم سایتی یا فرومی رو برای دانلود نرم افزارهای مک می شناسید ، معرفی کنید!
با تشکر ،
M24
سلام
از سایت های رسمیش می تونید دانلود کنید.
parallels رو نمیدونم ولی VMware رو دارم. فکر کنم ازدانلودش کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توش یه سرچ کن حتما پیدا می کنی. خیلی سایت خوبیه ولی فیلتره![]()
دوست عزیز sib881 شما قرار بود یه چندتا سایت برای دانلود نرم افزارهای مک معرفی کنید؟ما منتظریما!
از دوستان کسی میتونه در مورد برنامه Logic Studio که مخصوص اپل هستش توضیح بده چی هست اصلا؟به نظر شما ارزش خریدن داره یا نه؟
ببخشد دیر شد. سایت های زیر خیلی مفیدند. من که هرچی می خوام توی اینها پیدا می کنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی دومی باید عضو بشین تا لینکاش و ... نشون داده بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( البته لینکای 3تاشون رپیدشیره ولی خوب تقریبا سه تاش رو هم چیز کاملی میشه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)