تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 47 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

راستی بالاخره کسی نمیدونه که کی نسخه سالم بازی میاد؟؟؟ ما هنوز منتظریم.

در ضمن من هر مغازه ای که رفتم، خبری از این بازی نبود. از کجا میشه تهیه کرد؟
    شما کدوم شهر هستی ؟؟؟
    تا الان باید همه جا اورده باشن چون گمون کنم نزدیک یک ماهه که توی ایران پخش شده !!!
    اگرم نیست خوب خداوند خرید اینترنتی را آفرید ....
    نسخه ها سالم هستن نسخه ی خراب نداریم فقط یک سری مشکلات کوچیک به اصطلاح bug داره که انشاالله با اومدن پچ حل میشه ...
    یه مشکل صدا هم داره که اونم با نصب یه پچ حل میشه !!!
    مشکل باز نبودن faction ها هم با یه فایل 10 مگی حل میشه !!
    خوب دیگه مشکلی هست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

اساتید محترم وقتی دارم dvd شماره 2 رو نصب میکنم این ارور رو میده !!! میشه بگید از چی هست ؟

مشکلم حل شد.
    Last edited by jivara; 06-04-2009 at 21:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اساتید محترم وقتی دارم DVD شماره 2 رو نصب میکنم این ارور رو میده !!! میشه بگید از چی هست ؟
    به نظر dvd شماره 2 تون مشکل داره نمیتونه فایلو کپی کنه !!!

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه چطور میشه انقلاب کرد و نوع حکومت خودت رو تغییر بدی از پادشاهی خسته شدم میخوام حکومت جمهوری بشه ؟؟؟ :d
    و در ضمن چطور میشه مستعمره بگیری ؟؟؟
    من با ایران دارم بازی میکنم و تمام مناطق امپراطوری عثمانی و قفقاز و شمال آفریقا رو دارم و با اسپانیا همسایه هستم ...
    دیفیکالتیم هم مدیوم بوده !!!
    و الان جزو قویترین کشور های map هستم .....

مطمئن نیستم... اما فکر کنم اگه مردم شهر اصلیت شورش کنن، بعد میتونی ازشون حمایت کنی و حکومت رو تغییر بدی

اگه جواب درستشو پیدا کردی بگو تا ما هم بدونیم

منم دارم با ایران بازی میکنم... 1 روزه شروع کردم... اما رفتن به ترن بعدی خیلی داره اعصابم رو خرد میکنه...ماله تو هم 2 دقیقه طول میکشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

مطمئن نیستم... اما فکر کنم اگه مردم شهر اصلیت شورش کنن، بعد میتونی ازشون حمایت کنی و حکومت رو تغییر بدی

اگه جواب درستشو پیدا کردی بگو تا ما هم بدونیم

منم دارم با ایران بازی میکنم... 1 روزه شروع کردم... اما رفتن به ترن بعدی خیلی داره اعصابم رو خرد میکنه...ماله تو هم 2 دقیقه طول میکشه؟
    سلام ...
    والا من قبل از اینکه بازی رو شروع بکنم یه گزینه ای به نام show cpu moves یه همچین چیزی رو قطع کردم که دیگه 2 دقیقه طول نکشه و حدودا 30 ثانیه طول میکشه چون احتمالا شما حرکات Faction های دیگه رو هم میبینید که انقدر طول میکشه ....
    نمی دونم وسط بازی میشه این گزینه رو غیر فعال کرد یا نه ....
    در رابطه با مستعمره اینجوری که فهمیدم فقط میشه کشور های ضعیف رو مستعمره کرد ...
    از دو طریق میشه این کارو کرد یکی اینکه با اون faction جنگ داشته باشی و انقدر ضعیفش کنی که بتونی با یه پیشنهاد become protection اونو مستعمره کنی یا اینکه به کشور ضعیف (منظور minor faction ) انقدر پول بدی که پیشنهاد become protection رو بپذیره !!!!
    حالا فایده ی این کارو نفهمیدم !!!
    یعنی باج و خراج بهت میدن ؟؟؟
    در مورد انقلاب هم والا 2 بار شورش کردن مردم همشون سرکوب شدن یکی تا از شورش ها خارج از مرزهای ایران بود ولی یکیشون توی افغانستان بود که اون افرادی که شورش کردن با عنوان افغانستان بودن یعنی پرچمشون همون پرچمی بود که توی custom battle به عنوان افغانستان هست اونا هم سرکوب شدن مسلما اگه پیروز میشدن کشور مستقل افغانستان تشکیل میشد !!!
    این قضیه انقلاب هم 100% باید در پایتخت صورت بگیره یعنی باید کاری بکنیم که مردم توی پایتخت شورش بکنن و پایتختو تسخیر بکنن که حالا یا حکومت مشروطه تشکیل بشه یا دموکراتیک مطلق در غیر این صورت هر جای دیگه شورش صورت بگیره فقط حکومت مستقل تشکیل میشه البته باید این رو هم در نظر گرفت که با تغییر حکومت عده ای از فرماندهان هم زیر بار مردم نمیرن و همچنان به پادشاهشون وفادارن و احتمالا شورش میکنن !!!
    خلاصه خیلی مملکت خر تو خر میشه عین انقلاب واقعی میمونه ......
    به علت اینکه نظم عمومی به هم میریزه 100% در مناطق اشغال شده مردم بیگانه هم از فرصت استفاده کرده و به دنبال تشکیل حکومت مستقل هستن !!
    امیدوارم درست حدس زده باشم ....
    Last edited by Paradise_human; 05-04-2009 at 11:15.

6. این کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

شما کدوم شهر هستی ؟؟؟
    تا الان باید همه جا اورده باشن چون گمون کنم نزدیک یک ماهه که توی ایران پخش شده !!!
    اگرم نیست خوب خداوند خرید اینترنتی را آفرید ....
    نسخه ها سالم هستن نسخه ی خراب نداریم فقط یک سری مشکلات کوچیک به اصطلاح bug داره که انشاالله با اومدن پچ حل میشه ...
    یه مشکل صدا هم داره که اونم با نصب یه پچ حل میشه !!!
    مشکل باز نبودن faction ها هم با یه فایل 10 مگی حل میشه !!
    خوب دیگه مشکلی هست ؟؟
    من تو تهرانم و همه جاهای طرف غرب تهران رو سر زدم ولی خبری از بازی نیست!!!! (حتی نمیدونند که اینی که من میگم بازیه یا نه ؟؟؟!!!!)

درضمن برای باز شدن Faction ها مگه نباید اون حکومت رو مثل Rome از بین ببری؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

من تو تهرانم و همه جاهای طرف غرب تهران رو سر زدم ولی خبری از بازی نیست!!!! (حتی نمیدونند که اینی که من میگم بازیه یا نه ؟؟؟!!!!)

درضمن برای باز شدن faction ها مگه نباید اون حکومت رو مثل rome از بین ببری؟؟؟
    نه دیگه اونجوری نیست .....

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا این مدرسه ها رو نمیشه ضرفیتشو زیاد کرد؟
    آخه من 5 تا جنتلمن دارم فقط دو مدرسه الان هست!!!!!!!!!!!
    از اینورم همش بهم حمله میشه مثل مور و مورچه هر Turn یک حمله میشه!!!!!!!!
    من فرانسه ام.
    کاتولیک هستش خیلی مسخره ی اون یارو رهبرمون مرد الان کاندیدای انتخاباته که باید ببینیم چی میشه
    چجوری با اینا صلح کنم؟
    بابا با یکیشون Deactive war یا یک همچین چیزی کردم اعصابش خرد شده اومده توی کشورم همینطور راه میره
    راستی ماموریت هم دارم نمیدونم باید چیکار کنم سخته!!!
    واقعا کشورم خرت و خر شده الان توی ماموریته نوشته اگه این کار رو بکنی ( دو تا کشور سرخپوست آمریکایی رو باید بگیرم ولی قوین! ) کل منطقه هایی که برای اون کشوره مال من میشه!
    بعد من میخواستم این یارو کاتولیکمو از آمریکا بیارم زدن بمبارانش کردن تو راه این دزدای دریایی
    الان فقط یک کاتولیک دارم!!
    و 2 تا Rake که یکیش توی آمریکایه!!!
    میگین توی این وضعیت چی کار کنم؟؟؟
    خونه چجوری بسازم؟
    منظورم اینکه کاری نمیشه کرد که یکدفعه یک زمین بگیری مثل دفعه ی قبلی که مدرسش کردم!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ...
    والا من قبل از اینکه بازی رو شروع بکنم یه گزینه ای به نام show cpu moves یه همچین چیزی رو قطع کردم که دیگه 2 دقیقه طول نکشه و حدودا 30 ثانیه طول میکشه چون احتمالا شما حرکات Faction های دیگه رو هم میبینید که انقدر طول میکشه ....
    نمی دونم وسط بازی میشه این گزینه رو غیر فعال کرد یا نه ....
    در رابطه با مستعمره اینجوری که فهمیدم فقط میشه کشور های ضعیف رو مستعمره کرد ...
    از دو طریق میشه این کارو کرد یکی اینکه با اون faction جنگ داشته باشی و انقدر ضعیفش کنی که بتونی با یه پیشنهاد become protection اونو مستعمره کنی یا اینکه به کشور ضعیف (منظور minor faction ) انقدر پول بدی که پیشنهاد become protection رو بپذیره !!!!
    حالا فایده ی این کارو نفهمیدم !!!
    یعنی باج و خراج بهت میدن ؟؟؟
    در مورد انقلاب هم والا 2 بار شورش کردن مردم همشون سرکوب شدن یکی تا از شورش ها خارج از مرزهای ایران بود ولی یکیشون توی افغانستان بود که اون افرادی که شورش کردن با عنوان افغانستان بودن یعنی پرچمشون همون پرچمی بود که توی custom battle به عنوان افغانستان هست اونا هم سرکوب شدن مسلما اگه پیروز میشدن کشور مستقل افغانستان تشکیل میشد !!!
    این قضیه انقلاب هم 100% باید در پایتخت صورت بگیره یعنی باید کاری بکنیم که مردم توی پایتخت شورش بکنن و پایتختو تسخیر بکنن که حالا یا حکومت مشروطه تشکیل بشه یا دموکراتیک مطلق در غیر این صورت هر جای دیگه شورش صورت بگیره فقط حکومت مستقل تشکیل میشه البته باید این رو هم در نظر گرفت که با تغییر حکومت عده ای از فرماندهان هم زیر بار مردم نمیرن و همچنان به پادشاهشون وفادارن و احتمالا شورش میکنن !!!
    خلاصه خیلی مملکت خر تو خر میشه عین انقلاب واقعی میمونه ......
    به علت اینکه نظم عمومی به هم میریزه 100% در مناطق اشغال شده مردم بیگانه هم از فرصت استفاده کرده و به دنبال تشکیل حکومت مستقل هستن !!
    امیدوارم درست حدس زده باشم ....
    توی پست قبلی گفتم... گزینه show cpu moves هم غیر فعاله... اما بیشتر از 2 دقیقه طول میشکه که خیلی رو اعصابمه

آره... منم ترکیه رو که گرفتم... مردمشون شورش کردن و یه ارتش کلفت هم تشکیل داده که خدار رو شکر اون اطراف منم ارتش کلفتی داشتم و با کشته های زیاد تونستم سرکوبشون کنم

در مورد انقلاب هم منم همینطور فکر میکنم... بعدا شاید یه امتحانی کردم ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا این مدرسه ها رو نمیشه ضرفیتشو زیاد کرد؟
    آخه من 5 تا جنتلمن دارم فقط دو مدرسه الان هست!!!!!!!!!!!
    از اینورم همش بهم حمله میشه مثل مور و مورچه هر Turn یک حمله میشه!!!!!!!!
    من فرانسه ام.
    کاتولیک هستش خیلی مسخره ی اون یارو رهبرمون مرد الان کاندیدای انتخاباته که باید ببینیم چی میشه
    چجوری با اینا صلح کنم؟
    بابا با یکیشون Deactive war یا یک همچین چیزی کردم اعصابش خرد شده اومده توی کشورم همینطور راه میره
    راستی ماموریت هم دارم نمیدونم باید چیکار کنم سخته!!!
    واقعا کشورم خرت و خر شده الان توی ماموریته نوشته اگه این کار رو بکنی ( دو تا کشور سرخپوست آمریکایی رو باید بگیرم ولی قوین! ) کل منطقه هایی که برای اون کشوره مال من میشه!
    بعد من میخواستم این یارو کاتولیکمو از آمریکا بیارم زدن بمبارانش کردن تو راه این دزدای دریایی
    الان فقط یک کاتولیک دارم!!
    و 2 تا Rake که یکیش توی آمریکایه!!!
    میگین توی این وضعیت چی کار کنم؟؟؟
    خونه چجوری بسازم؟
    منظورم اینکه کاری نمیشه کرد که یکدفعه یک زمین بگیری مثل دفعه ی قبلی که مدرسش کردم!

هر منطقه حداکثر 1 مدرسه میتونه داشته باشه... پی برای افزایش تعداد مدرسه ها تنها راهش کشور گشاییه

اینکه ارتش یه کشور دیگه توی زمین های تو راه میرن به خاطر military access هست... اگه نمیخواییش باید کنسلش کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •