تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرشیا یا ال90 از نظر ظاهر قیمت موتور اتاق؟

راي دهنده
171. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرشیا؟

57 33.33%
  • ال؟90

114 66.67%
صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 159

نام تاپيک: مقایسه تندر فول و پارس معمولی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پژوی تولیدی سال 1989 رو آوردی با تندر مقایسش کردی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دانشجو رشته مهندسي خودرو در دانشگاه علم و صنعت تهران هستم.....
    من تا حالا دعواي بين دارندگان خودرو هاي پژوها و سمند و ريو رو با ال 90 ديدم كه به نظر من تا قبل از اومدن ال 90 بي سابقه بود.
    من خودم تا حالا 2 ماشين داشتم اولي 206 و حالا دارم ال 90 فول ....
    من از 14 تا از استادام در مورد خريد ال 90 يا ريو (دنده معمولي) يا سورن يا پارس پرسيدم كه نتايج بدين صورت بود..
    ال90 : 10 راي ريو:3 راي سورن : 1راي پارس: 0 راي
    كه اين آرا واسم خيلي جالب بود بطوري كه نزديك به 3 ماهه كه در مورد ال 90 تحقيق كردم و سر بودن اين ماشين رو از رقباي خودش به وضوح ديدم...
    اين خودرو از لحاظ موتوري 1600 سي سي 16 سوپاپ نسل جديد است كه علاوه بر شتاب بسيار عالي داراي قدرت خوبي است.
    از لحاظ ايمني داراي 2 كيسه هوا و داراي ترمز ABS و سيستم EBD كه كار تقسيم نيرو رو انجام مي ده و بهترين ترمز بين خودرو هاي زير 20 تومن داره.
    از لحاظ اتاق و جاداري صندوق عقبش 510 ليتر جاداره كه از سمند پژو ها و ريو بيشتره داخل اتاق مخصوصا در صندلي عقب بسيار جاداره
    از لحاظ هندلينگ جزو بهترينها در ايران است كه 54 درصد نيرو روي چرخ جلو و 46 درصد روي چرخ عقب است.
    راستي يك سخن از رييس رنو پارس آقاي كارگر نقل كنم : 98 درصد صاحبان ال 90 از اين ماشين راضي هستند.
    و در جاي ديگر مي گه : ما روي هر ال90 بيش از 1000 دلار ضرر مي دهيم كه نشان از قيمت مناسب اين خودرو داره...
    ودر آخر : هر كسي كه ماشين زير 20 تومن مي خواد بهترين گزينه ال 90 هست البته تا وقتي كه فيس ليفت ال 90 نيومده ...
    دليل دارم خوبشم دارم.......................................... ..........

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

با سلام خدمت دوستان
    من دانشجو رشته مهندسي خودرو در دانشگاه علم و صنعت تهران هستم.....
    من تا حالا دعواي بين دارندگان خودرو هاي پژوها و سمند و ريو رو با ال 90 ديدم كه به نظر من تا قبل از اومدن ال 90 بي سابقه بود.
    من خودم تا حالا 2 ماشين داشتم اولي 206 و حالا دارم ال 90 فول ....
    من از 14 تا از استادام در مورد خريد ال 90 يا ريو (دنده معمولي) يا سورن يا پارس پرسيدم كه نتايج بدين صورت بود..
    ال90 : 10 راي ريو:3 راي سورن : 1راي پارس: 0 راي
    كه اين آرا واسم خيلي جالب بود بطوري كه نزديك به 3 ماهه كه در مورد ال 90 تحقيق كردم و سر بودن اين ماشين رو از رقباي خودش به وضوح ديدم...
    اين خودرو از لحاظ موتوري 1600 سي سي 16 سوپاپ نسل جديد است كه علاوه بر شتاب بسيار عالي داراي قدرت خوبي است.
    از لحاظ ايمني داراي 2 كيسه هوا و داراي ترمز ABS و سيستم EBD كه كار تقسيم نيرو رو انجام مي ده و بهترين ترمز بين خودرو هاي زير 20 تومن داره.
    از لحاظ اتاق و جاداري صندوق عقبش 510 ليتر جاداره كه از سمند پژو ها و ريو بيشتره داخل اتاق مخصوصا در صندلي عقب بسيار جاداره
    از لحاظ هندلينگ جزو بهترينها در ايران است كه 54 درصد نيرو روي چرخ جلو و 46 درصد روي چرخ عقب است.
    راستي يك سخن از رييس رنو پارس آقاي كارگر نقل كنم : 98 درصد صاحبان ال 90 از اين ماشين راضي هستند.
    و در جاي ديگر مي گه : ما روي هر ال90 بيش از 1000 دلار ضرر مي دهيم كه نشان از قيمت مناسب اين خودرو داره...
    ودر آخر : هر كسي كه ماشين زير 20 تومن مي خواد بهترين گزينه ال 90 هست البته تا وقتي كه فيس ليفت ال 90 نيومده ...
    دليل دارم خوبشم دارم.......................................... ..........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از mahdikhashok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

من تازه به این تاپیک اومدم!
    تا الان فکر می کردم تندر ماشین جالبی نیست!
    ولی پست اول رو خوندم و نظر سنجی رو هم دیدم نظرم عوض شد!
    به نظر متن یک رینگ بندازی ماشین قشنگی میشه!
    رنگ مشکی و سفیدش بد نیست!
    پرشیا ABS هم نداره!
    ولی تندر فول خیلی امکانات داره!

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

اقامهدی درود برتو.اولا چنداشتباه املای داری که یکیش توازن نیرو نیستو تعادل وزنه.درضمن بهترین ماشین زیر20تومن نیست.این حرفت اصلا درست نیست.واصلا نصبت به ماشینای دیگه سر نیست شاید یربه یر باشه وبعضی مواقع عقبم هست.به عنوان کسی که 15ساله تو مجلات خودرو قلم زدم وهنوز به شما خدمت میکنم.این ماشین داری کیفیت خوبیه وایمنی ان میان خوب ومتوسطه.رنو خیلی ازکیفیتش زده تا اقتصادی تر تولیدبشه.البته بماندکه چقدم ایران خودرو اونو اقتصادی کرده.206هم ازنظرموتورهم ایمنی از این خودروسرتره.کاری به قدیمی بودنش ندارم.هرچیزه نوی که بهتر نیست؟درحال حاضر پارس موتورملی وسمندازنظرفنی وایمنی خیلی سرترن.حتی این دوخودروباموتور206هم خودروی سرتری هست.نمیخام ریزبشم تو فنی وایمنی ولی 206با 3سیستم ترمز ودیسکی بودن هر4چرخ و.....خیلی چیزای دیگه.تمام اینارو گفتم که توی داداشم بدونی اگه ال90خریدی مبارکت باشه.ولی فکرکردی اگه یه دیونه پیدابشه وبزنه بتو میخای چکارکنی داداشی؟میدونی داداش گلم بدنه این ماشین2پوسته واگه تصادف کنی باید عوضش کنی؟میدونی رنگش مخصوصه وتازه بعدصافکاری باید توفکر رنگش بری که هرکسی نمیتونه رنگش کنه ورنگشم هرجای گیر نمیاد؟من خودم3هفتس دنبال ماشینم ولی بجان برادرم وقتی تو بازارم نمیدونم چی بگیرم..ازبس بی کیفیت وپول زورمیگیرن از ادم.بهرحال اگه سوالی داشتی من درخدمتت هستم داداش گلم.تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شادباشه..بدرود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقامهدی درود برتو.اولا چنداشتباه املای داری که یکیش توازن نیرو نیستو تعادل وزنه.درضمن بهترین ماشین زیر20تومن نیست.این حرفت اصلا درست نیست.واصلا نصبت به ماشینای دیگه سر نیست شاید یربه یر باشه وبعضی مواقع عقبم هست.به عنوان کسی که 15ساله تو مجلات خودرو قلم زدم وهنوز به شما خدمت میکنم.این ماشین داری کیفیت خوبیه وایمنی ان میان خوب ومتوسطه.رنو خیلی ازکیفیتش زده تا اقتصادی تر تولیدبشه.البته بماندکه چقدم ایران خودرو اونو اقتصادی کرده.206هم ازنظرموتورهم ایمنی از این خودروسرتره.کاری به قدیمی بودنش ندارم.هرچیزه نوی که بهتر نیست؟درحال حاضر پارس موتورملی وسمندازنظرفنی وایمنی خیلی سرترن.حتی این دوخودروباموتور206هم خودروی سرتری هست.نمیخام ریزبشم تو فنی وایمنی ولی 206با 3سیستم ترمز ودیسکی بودن هر4چرخ و.....خیلی چیزای دیگه.تمام اینارو گفتم که توی داداشم بدونی اگه ال90خریدی مبارکت باشه.ولی فکرکردی اگه یه دیونه پیدابشه وبزنه بتو میخای چکارکنی داداشی؟میدونی داداش گلم بدنه این ماشین2پوسته واگه تصادف کنی باید عوضش کنی؟میدونی رنگش مخصوصه وتازه بعدصافکاری باید توفکر رنگش بری که هرکسی نمیتونه رنگش کنه ورنگشم هرجای گیر نمیاد؟من خودم3هفتس دنبال ماشینم ولی بجان برادرم وقتی تو بازارم نمیدونم چی بگیرم..ازبس بی کیفیت وپول زورمیگیرن از ادم.بهرحال اگه سوالی داشتی من درخدمتت هستم داداش گلم.تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شادباشه..بدرود
    دوست من 206 از نظر ایمنی مقداری از لوگان سرتره.206 4 ستاره داره و لوگان 3 ستاره
    در مورد موتور و قدرت هم بهتره بگیم برابرن.
    206 تیپ 5 دارای 108 اسب بخار و گشتاور 142 نیوتن
    و لوگان هم دارای 105 اسب بخار و 148 نیوتون
    پس از لحاظ موتوری باهم برابرند.
    از لحاظ کیفی هم باید متوجه شده باشین که با 206 تقریبا برابره و البته کیفیتش از sd بهتره.
    همچنین شتابش هم نسبت به اس دی بهتره.
    همچنین شما که 15 ساله داری تو مجلات خودرو داری خدمت میکنی متوجه نشدی که همین سمند ایران خودرو با کمربند پیش کشنده و 2 ایربگ به زور دو ستاره رو گرفته؟؟؟
    حالا 405 و پرشیا بماند که ...
    همچنین یه مقاله روسی بود در مورد مقایسه ترمز 206 4 چرخ دیسکی و ال نود.لوگان تو تست ها بهتر عمل کرده بود.
    به علت ترمز دیسکی ضعیف عقب 206 که با ترمز کاسه ای برابری میکنه.
    اون ضعف هم به خاطر سطح مقطع خیلی کمه دیسک عقب 206 هست.
    همچنین در مورد 2 لایه بودن بدنه بگم که این مورد جز تکنولوژی های روز دنیاست پس بهتره اون رو یه عیب به حساب نیارید.
    در مورد رنگش هم بگم بله چون جز باکیفیترین رنگ های داخله کشوره اگه تصادف کنی در اوردن مثل اولش خیلی سخته ولی بازم کیفیت خوب اشکال محسوب نمیشه.
    دوست من خواهشا مردم رو تحریک به خرید خودرو های بی کیفیتی همچون پارس و 405 نکنین.
    دیگه کیفیت افتضاح 405 و پرشیا به همه ثابت شده.حالا اینا بیان موتور tu5 بندازن توش.مگه همه چیز موتوره؟؟
    کیفیت / ایمنی /راحتی / و ... غیره مهم نیستند.
    بهتره یه سر بزنید به نمایندگی های ایران خودرو بزنید تا ببینید کدوم خودرو ها بیشتر واسه تعمیر میان.
    اینا همین ال نود خیلی به ضررشونه .چون قیمت تمام شدش از پرشیا و 405 خیلی بیشتره.ولی خوب میبینید پرشیا رو از ال نود هم گرونتر میفروشند.
    Last edited by HOOSEIN 105; 09-11-2011 at 19:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیز هیچوقت 206 رو با ال90 مقایسه نکنین . هر دوتاشو تو یه زمان برونی حالیت میشه ماشین ، ایمنی بودن، شتاب ، قدرت ، جاداری و ... کودوم سرتره .پژو 206 یا ال 90 ، شما فکر کن قیمتش چند بود الان شده چند! پس این ماشین کشش این رو داره که از همه سرتره.در مورد موتورش که زیر 20 تومن فوق العاده هستش.در مورد هدلیگش که آخرشه دیگه چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من خودم پرشیا دارم شتابش 0 تا 100 هم 11.8 اگه باور نداری تو سایت ایران خودرو هم نوشته قسمت مشخصات فنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکم تحقیق کن بعد بنویس 12.9

و 16 سوپاپش هم 11. من خودم 200 تا رو رفتم 2 سال پیش و تازه تواگه یخوای یه چیزو حساب کنی مثلا استیل ماشین» ال90 دربرابرش صفره حتی در داخل که داخل ال90 و درهاش مثه سایپا141 میمونه
    و همینطور پشتش بله درسته گه ایربگ داره و یه سری چیزای دیگه و موتور شاید بهتر ولی بازم مثه پرشیا نمیشه.اگه میشد قیمتش بیشتر از پرشیا بود به قول شما با این همه امکاناتش

پرشیا یه ماشین لشیه میدونی لش یعنی چی؟ 2 سال رو فرمه بعد 2 سال دیگه مثل سمند همه جاش خود به خود میریزه.گرچه لوگان از نظر قیافه عقبتر از پرشا هست ولی اگه بهش برسی یه ماشین تکی میشه.پرشیا نمیتونه بیشتر از 190 تا بره . تو چه جوری روندیش؟ پرشیا از نظر هندلینگش خیلی عقبه . تو سایت ایران خودرو همیشه پرشیا هست واسه ثبت نام فوری ولی واسه لوگان باید منتظر باشی.ضمنا الان بازار 18 تومن به بالا میره.یک سالی طول نکشید که خیابان های ایران پر شد. در ضمن شتاب پرشیا خیلی عقبتر از اونیه که ایران خودرو زده تو سایتش.یه چیزه تابلوست.
    Last edited by HESAMEM; 21-03-2012 at 21:55.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اين تابيك به هيچ جا نميرسه آقا فني ال ٩٠ قيافه پرشيا گرچه پرشيا تعداد و سالهاي توليدش زياده. نرمي رانندگي و زير پا باز هم ال ٩٠

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    این تاپیک به هیچ نتیجه ای نمیرسه.
    ما هممون عادت داریم از چیزی که داریم با تعصب دفاع کنیم, هر دو این خودرو ها ماشین های خوبی هستند
    یکی ممکنه از قیافه اون یکی خوشش نیاد ازش بد بگه ,یکی هم ممکنه بگه اون یکی قدیمیه از اون بد بگه.
    عین این شرایط توی تاپیک تیبا هم پیش اومد که فقط باعث توهینهای یکسری افراد شد.
    توی بحث ها منصف باشید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه JavidKhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خدایی زیر 20 تومن هیچی را با فولکس گلم عوض نمیکنم... غیر از خشک بودنش هیچ عیبی روش نمیشه گذاشت...

12. 2 کاربر از JavidKhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •