تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 228

نام تاپيک: Lost Planet 2

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کسی کدهای slot machine برای pc رو نداره؟

داره خودمونی میشه nima_7121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
    اما اونم cd-key ميخواد.
    راهی نيست بشه کاری کرد؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

لطف میکنید از سیو بازی اینجا آپلود بزارید ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه مشکل خیلی زیبا! و عجیب پیدا کردم، بعد از 15 دقیقه بازی کامپیوتر خاموش میشه !!!!!!!!!!!!!
    شما هم همچین مشکلی دارید ؟ مشکل از کرکه ؟!!

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من یه مشکل خیلی زیبا! و عجیب پیدا کردم، بعد از 15 دقیقه بازی کامپیوتر خاموش میشه !!!!!!!!!!!!!

اگه کامپیوتر خاموش میشه نمفمم ! یعنی از ویروس میتونه باشه . ولی اگه ریست میشه : دمای سی پی یو یا کارت گرافیک بالا میره . کارت گرافیک یا سی پی یوت رو اور کلاک نکردی ؟
    بعضی بازیها به دلیل ناسازگار بودن با یکی از قطعه ها زیاد ازش کار میکشن و دمای اون قطعه زیادی میره بالا . تنظیمات گرافیکی رو ببر پایین ببین مشکلت حل میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگه کامپیوتر خاموش میشه نمفمم ! یعنی از ویروس میتونه باشه . ولی اگه ریست میشه : دمای سی پی یو یا کارت گرافیک بالا میره . کارت گرافیک یا سی پی یوت رو اور کلاک نکردی ؟
    بعضی بازیها به دلیل ناسازگار بودن با یکی از قطعه ها زیاد ازش کار میکشن و دمای اون قطعه زیادی میره بالا . تنظیمات گرافیکی رو ببر پایین ببین مشکلت حل میشه ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
    اما اونم cd-key ميخواد.
    راهی نيست بشه کاری کرد؟
    دوست عزیز واسه منم همین مشکل بود...اول فکر می کردم سیو نمیکنه(البته من اکانت آفلاین داشتم)ولی قابل توجه شما اینکه حتمآ باید یک مرحله را به طور کامل تمام کنید و در صوردت داشتن اکانت آفلاین بازی شما سیو میشه...

توجه:یک قسمتی هست قبل از اینکه شما start game رو بزنید که نشان دهنده مرحله و فصل از بازی هست که کاملآ مشخص می کنه شما در چه مرحله ای هستید

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون، نه از ویروس هم نیست، چون توی ویندوز که نرماله و توی بقیه بازی ها درسته فقط Lost Planet 2 اینجوریه...
    درمورد سی پی یو گرافیک هم مشکلی نیست کامل بازی رو میکشند فشاری هم که میارند فشاری هست که طییعتا باید بیارن بنده بازی های خیلی سنگین تر هم اجرا کردم مشکلی نبوده... راهنمایی دیگه ؟ مطمئنید مشکل از کرک نیست ؟! چون تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه

ویرایش : سی پی رو توی سینکش زیاد خاک گرفته چون جدیدا تمیزش نکردم، شاید به خاطر این باشه، فردا درستش می کنم اگر هنوز مشکل بود اعلام می کنم.
    Last edited by xero.1992; 24-10-2010 at 21:36.

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بازیش اصلا نه سر داره نه ته! نمیشه تحمل کردش.انگار چند تا بچه تازه کار نشستن دور هم این بازی رو ساختن.اصلا از capcom انتظار همچین بازی غیر قابل بازی کردنی رو نداشتم.یه نمونه گندی که زدن توی حرکت شخصیت هست.فقط به نحوه چرخیدن شخصیت به چهار سمت قشنگ دقت کنید تا متوجه بشید چه فاجعه ای درست کردن.
    کسایی که به بازی به خاطر گرافیکش نمره دادن باید بدونن که بازی ای که قشنگ ترین گرافیک رو هم داشته باشه اما قابل بازی کردن نباشه مفت نمیارزه.
    بازی خوب بازی ای هست که بتونه توی یه محیط قشنگ یه گیم پلی خوب با داستان خوبی رو ارائه کنه.وگرنه اگه هدف فقط دیدن مناظر و گرافیک باشه خب میشه به جای بازی کردن رفت عکس مناظر و گل و گیاه دانلود کرد و از دیدنشون بیشتر لذت برد!
    خیلی از بازی های به یاد موندنی گرافیک درست حسابی نداشتن اما هیچ وقت از ذهن ما پاک نشدن و نمیشن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

Xero.1992 جان کاری به اینکه سیستمتون میکشه یا نه نیست . بعضی بازیا با بعضی سخت افزارا مشکل دارن . شما دمای سی پی یوتو چک کن . تنظیماتو ببر پایین ببین بازم مشکل داری یانه . راستی نگفتی ریست میشه یا خاموش ؟ اگه ریست میشه 90 درصد از همون بالا رفتن دماست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •