كسي نيست به سوال من جواب بده
كسي نيست به سوال من جواب بده
لطفا كسي هم به سوال من در مورد طوطي سبزم كه پرهاشو مي كنه كمكم كنه
شايد چون سرگرم نيست پرهاشو ميكنه.يه زنگوله اي چيزي براش بذار تا سرگرم بشه و به فكر كندن پرهاش نيوفته.
در كل بايد مشغول نگهش داري
با تشكر از راهنمايي شما ددوست عزيز اگه ميتوميد كمي هم در مورد بازي يادگرفتن و صحبت كردن هم كمكم كنيد .
صبح ها طوطي من سر ساعت 7 جيغ ميزنه البته اين كارو چند بار كرده و من به سراغش رفتم حالا براي ترك اين عادت اگه وقتي جيغ زد طرفش نرم ايندفعه اين مريضيش كه بدنشو هي نوك ميزنه بدتر نميشه البته در مورد اين مشكل آخرش هم اگه باز كسي ميتونه بهم اطلاعات بده با تشكر
اخه ميدوني چيه سوسو جان طوطي اصلا ربطي به پيسي نداره اينجا اسمش پي سي ورده نه طوطي ورد بعد هم كدوم پست من مسخره بوده؟ والا من كاربر انجمن موبايلم و فكر كنم بهترين انجمن سايت باشه اين تاپيكها يكم براي سايت افت داره مثل اون تاپيك ماه پيش كه درباره فروش قبر بود
انجمن متفرقه![]()
با سلام من یه طوطی سبز دارم از دستم غذا میخوره ولی تا میگیرمش گاز میگیره چه کار کنم تا گاز نگیره بیاد روی دستم بشینه![]()
کس بود جواب من رو بده
همه پرنده ها صبحا سر و صدا ميكنن. اگر اذيتتون ميكنه صبحها ميتونيد يه جاي تاريك بذاريدش . يا يه پارچه نازكي رو قفسش بكشيد. در كل نميتونيد تركش بديد.
در مورد حرف زدنش هم ميتونيد دائم يه كلمه رو بهش بگيد(مثلا اسم خودتون) بعد كه ياد گرفت كلمه ديگه اي رو يادش بديد.
فكر نكنم خيلي محكم گاز بگيره . ولي خوب بايد عادت كنه و بفهمه كه كاريش نداري . كم كم بگيرش بهتر ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)