پس اگه وقت ندارین بصورت کتابی شروع کنید.البته سایت هایی هم هستن در این مورد ولی من اطلاعی ندارم!![]()
پس اگه وقت ندارین بصورت کتابی شروع کنید.البته سایت هایی هم هستن در این مورد ولی من اطلاعی ندارم!![]()
یه جا درمورد روزتا اینو نوشتن به هر حال من باهاش راحتم
Rosetta Stone Language Learning Software نام مجموعه آموزشی فوق العاده ای از کمپانی Rosetta Stone امریکاست که قادر به آموزش اکثر زبان های دنیا با متد خاص و مدرن خود است. این نرم افزار با به وجود آوردن محیطی اشنا و زیبا به صورت چند رسانه ای و بهره گیری از شیوه های مدرن Audio-Lingual، Communicative و Task-Based Study برای آموزش زبان، نرم افزاری بسیار قدرتمند و مفیدی عرضه کرده که هم اکنون مورد تایید بسیاری از مراکز های علمی معتبر دنیا و همچنین مورد استفاده بسیاری از مدارس در ایالت متحده است.
این کمپانی پکیج های زبان مختلف و متعددی را همراه با نرم افزار منحصر به فرد خود در اختیار علاقمندان به زبان های مختلف دنیا قرار داده است تا با انتخاب هریک بتوانند زبان مورد نظر را به خوبی فراگیرند.
همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم برای شروع یه زبان میتونه مناسب باشه چون فقط موقعیت های خاصی رو با استفاده ازعکس به زبانهای مختلف (تصویر ها در زبان های مختلف یکسانند.) توصیف میکنه .
به نظرم اغراق هم شده تو تعریف بالا![]()
ببخشید خودت تا پایان سه لول یه زبان رو رفتی
چون خیلی هم سطح پایین نیست هر لول چهار فصل داره و فصل اول پایه ی زبان رو آموزش میده شاید چیزی که بهش میگی شروع زبان این باشه به هرحال ممنون![]()
با سلام
در حد متوسط زبان رو میدونم میخوام کامل یاد بگیرم ولی از کلاس رفتن و گرامر و اینجور چیزها خوشم نمیاد نظرتون در مورد english today چیه برای یادگیری خوبه و با دیدن و یادگیری این پکیج میشه در حدی انگلیسی یاد گرفت که مثلا بشه از یه فیلم کامل سر در اورد و فهمید که چی میگین حالا صحبت کردن رون نه ؟
ممنون میشم که در این مورد کمک کنید
بهترین ، منطقی ترین و سریعترین راه ، اقامت در محیطی ست که زبان مرسومش زبان مد نظر هستش ...![]()
پس بگو بریم جهانگردی دیگه...![]()
بله پکیج بسیار جالبیه....
اما اینکه صرفا با گوش کردن بتونین مکالمه را قوی کنید،میسر نمیشه.
حتما باید در یکسری کلاس های free discussion شرکت کنید،تا مرتبا بحث کنین.
این پکیج بیشتر به درد listening و تقویت گوش و ذهن میخوره.
ممنونم از شما همین که بدونم مثلا تو فیلم چی میگن کافیه حالا نتونم زیاد ردست مکالمه کنم مهم نیست اون بعدن میتونم روش کار کنم ایا با این پکیج میتونم کامل متوجه بشم طرف مقابل چی میگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)