این فروشگاه کجاس؟؟؟ میشه دقیق بگین؟>؟وقت کمه بچه از دست میره ها
این فروشگاه کجاس؟؟؟ میشه دقیق بگین؟>؟وقت کمه بچه از دست میره ها
تو هم دنبال zombrex میگردی؟منم انقدر دنبالش گشتم که سرگیجه گرفتم
[![]()
Last edited by The Rover; 23-10-2010 at 18:36.
البته فروشگاه خیلی گرون میده نامرد...فکر کنم25000تا پیادت کنه!!!!البته فکر نکنم کسی تا این قسمتی که من رسیدم یعنی کیس3اینقدر پول تونسته باشه جمع کنه!!!تو هم دنبال zombrex میگردی؟منم انقدر دنبالش گشتم که سرگیجه گرفتم
کلا ازاون دسته بازی هائی که تاآخرش هزار تا مشکل سرراهت سبز میکنه...
البته این نظر من بود...
دمتون گرما اما اینقدر پول ندارم..از کجا میشه پیدا کرد؟؟ رو زمین افتاده؟؟ کجا هاست؟؟ بازم نشون بدین عالی میشه این بچه مرد
رو زمین هست . اما تا جمع کنی همشو به 3 دلار به زور می ررسه . اون زامبی ها هم که هی می یان و نمی زارن آدم کارشو بکنه .![]()
داداش منم پول واسه واکسن دختر ببا کم داشتم شما راه منو برو شمابرو تو مغازها صندوق مغازهارو بلند کن بکوب زمین هر صندوق 400 دلار میده من خودم جواب گرفتم
جدآ این صحنه هاش زیاده روی بوده تو داستان بازی...(هر قبرستونی میری کمه کم 100 تا زامبی هست)که چی بشه واقعآ!اون زامبی ها هم که هی می یان و نمی زارن آدم کارشو بکنه
به خاطر همین چیزاست که بچه بازیه
خداییش بازیش سرکاری و مزخرف نیست؟؟
یه راهی هم برای پول بدست آوردن هست که خیلی باهاله:
وسط فروشگاه یه جعبه ی شیشه ای هست که میری توش و از زیر پات یه فن روشن میشه و رو هوا کلی پول اینورو اونور میره که باید تند تند A وبزنی تا پول جمع کنی.این روش بهترین روش برای پول جمع کردنه زیاده![]()
ای ول کلی خندیدیم ...خداییش بازیش سرکاری و مزخرف نیست؟؟
یه راهی هم برای پول بدست آوردن هست که خیلی باهاله:
وسط فروشگاه یه جعبه ی شیشه ای هست که میری توش و از زیر پات یه فن روشن میشه و رو هوا کلی پول اینورو اونور میره که باید تند تند A وبزنی تا پول جمع کنی.این روش بهترین روش برای پول جمع کردنه زیاده(عین این بچه کوچولوها تو عروسی موقع پول جمع کردن
...)
ملت رو مسخره کردن بااین بازی درست کردنشون...همین مونده که بازی رو ول کنیم بریم صندوق مغازه هارو بزنیم
...
حالا شنیدم تو نسخه بعدی یا یه همچین چیزی زامبی ها بچشو میدزدن...شماهم باید تا ته بازی برید اونو پیدا کنید
...
البته نمیدونم نسخه بعدیشه یا نسخه موبایلش...
من که این نسخه رو بیخیال شدم فقط میرم تو بازی زامبی هارو تیکه تیکه میکنم...راستی با ماشین چمن زنی تا به حال زامبی کشتین؟؟؟!!! ...خیلی حال میده
...به معنای واقعی تیکه تیکشون میکنه...در ضمن با وسایلای مخلوط شده هم خیلی صفا میده زامبی کشی
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)