بله ، البته اینهایی هم که گفتید همه نکته منفی هستن و کاملاً قبول دارم.
دیگه کسایی که پستای منو می خونن فهمیدن که من روی برند خاصی تعصب ندارم و همیشه مشخصات گوشیها رو چک می کنم و اونی رو که بیشتر خوشم بیاد و چشممو بگیره می خرم و مارکش هم همین که معتبر باشه برام کافیه.
مثلاً خودم کاربر Mac هستم ، خیلی هم به سیستم عامل مک بخاطر سرعت و امکانات و گرافیک بالاش علاقه دارم ، در مورد آیفون هم از اینهاش خوشم اومد و خیلی کارایی و امکانات و صفحش برام جالب بود ، اما یکی به دلیل همین مشکلاتی که شما گفتی نظرمو برگردوند و رفتم سراغ ویندوز موبایل ، دلیل دیگشم ارائه شدن آیفون با قیمت فوق العاده کاذب در ایران بود ، وگرنه اگه این مشکلات رو نداشت بدون شک انتخاب من توی گوشی هم مک بود... الان هم اگه ویندوز سرعت و صفحش رو بهتر نکنه بدون شک گوشی بعدی من ویندوز موبایل نخواهد بود و یا سمت مک خواهم رفت یا سیمبین تاچ ، یعنی به احتما زیاد یا Iduo یا Omnia HD البته هنوز مشخصات کامل Iduo بیرون نیومده که بشه تصمیم گیری کرد ، اما امکانات امنیا اچ دی که خیلی چشمم رو گرفت ، خصوصاً استفادش از بروزر سافاری که بروزر محبوب منه... البته زمان معرفی هم مهمه ، چون من توی این زمینه زیاد صبر ندارم
امیدوارم زودتر مشخصات کامل و زمان قطعی ارائه به بازار Iduo بیاد که خیلی منتظرم...