تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 43 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 422

نام تاپيک: Dante's Inferno

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

ببخشید کیشون کنسول دار هارو زیر سوال بردن؟ اگه منو می گید؛ خودم فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم، چون اوشون (!) می گفتن ما ها از روی حسرت از بازی بد می گیم. در ضمن مگه ما به کسی فحش دادیم؟ گفتیم که هیچ کسی یا چیزی که باعث ناراحتی باشه نباید در این بازی باشه، حالا چه پیامبر چه بقیه. و اینکه مگه اینجا کسی یقه دیگری رو بخاطر بیان بیان آزاد نظرش میگیره؟ اگه اینجوریه دوستانی که از P30 رفتن حق داشتن. تازه، الان داره دست دوستانی که خیلی مظلوم بودن و می گفتن بحث رو تموم کنیم و ما حرص می خوریم داره رو میشه، ما که بیخیال شدیم، شمایید که چه قبلا چه حالا به بقیه می پرید، مگه اینجا چال میدونه که شاخ و شونه می کشید و قلدر بازی در میارید. شما که صاحب این تاپیگ نیستید، هستید؟ چرا وقتی ما تموم می کنیم شما دوباره همش می زنید؟ حالا بگید ما بحث انحرافی را میندازیم. جدیدا دوستان خیلی بحث رو کش میدن. باید یه مدت تاپیک قفل بشه و پستامونو پاک کنن تا کوتاه بیایم؟ لطفا یه ذره انصاف داشته باشید اگر من توهین کردم، ببخشید؛ ولی بقیه هم توهین کردن. من یه بار دیگه هم فقط به عنوان یه کاربر میگم: لطفا این بحث رو ادامه ندید تا ما هم ادامه ندیم!

2. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من همیشه در عجب بودم این افرادی که میان توی این فرومها مثل اینجا در چه گروه سنی هستن من فکر میکردم بیشتر دوستان در دوره دبیرستان هستن و من که مثلا سنم زیاده یکمی و دانشجو هستم همش نگران بودم من رو با این بچه ها چه کارست زشته، ولی کم کم به این نتیجه رسیدم اکثر دوستان مربوط به دوره راهنمایی و دبستان هستن و من بیکار واقعا دارم با کودکان توی این فرومها سرو کله میزنم، خوبه یه فروم هم برای بزرگتر ها بسازین در ضمن گروه سنی این بازی +18 هست لطفا بچه های عزیز در این تاپیک فعالیت نکنید. باید برای این تاپیک ها محدودیت سنی گذاشت بنظرم.

4. 6 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    صندلی کامپیوتر

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان من خواهش میکنم بیخیال شید
    آخه واسه چی از کاه کوه میسازید؟؟!
    الان 5 . 6 صفحه ست هی دارین سر هیچی جر و جدل میکنین
    milky way دیگه از شما که 1914 تا پست داری توقع نداشتم این حرفو بزنین!!
    اصلا حرف جالبی نزدین!
    خاطره های تلخی برام تازه شد...

Last edited by hdgt; 23-07-2009 at 07:03.

6. این کاربر از hdgt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای بابا!
    شما چرا اینقدر عجیب قریب حرف میزنین!
    خوب یکم فکر کنید!
    من گفتم PC gamer ها!
    اما نه شمایی که حتی به این تاپیک سرم نزدید!
    به اونایی که شلوغ کردند!
    به اونا گفتم!
    کلمه ی pc gamer ها اگه اینطوریه خیلی ها تویه این انجمن PC دارن! پس حتمی به اونا هم گفتم!
    یکم فکر کنید!
    در ضمن :
    منظور من شما نبود
    اتفاقا پست شما رو قبلا خوندم و کلمه "بعضی" رو دیدم و هیچ جا حرف شما رو نقل قول نکردم.
    منظور من یکی دیگه از دوستان بود
    در ضمن من به تاپیک سر نزدم؟؟؟
    آره البته درسته از اون موقعی که بحث انحرافی راه افتاد دیگه به تاپیک سر نزدم.
    میتونید پستهای قبلیم رو ببینید.
    من دیگه بیشتر از این بحث رو کش نمیدم و اگر هم کسی صحبتی داره با پ.خ بگه.
    ودیگه تو این تاپیک بحث غیر از بازی رو جواب نمیدم

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قبول دارم که اشتباه کردم تو تایپ ( کلمه برخی واقعا لازم بود)
    ببخشید
    خواهش می کنم این بچه بازی ها رو تموم کنیم من خودم رو هم شامل این جمله کردم باز هم میگم تاپیک یه همچین بازی داره به
    فنا میره
    من دیگه صحبتی درباره اتفاقات قبلی ندارم
    فقط هم منتظر اخبار بازی می مونم

9. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛
    با این اوصاف منم که بچه هستم. پس دیگه غلط می کنم که توی این تاپیک بیام. فقط مطالبو نگاه می کنم و به ذهن بسته بعضی ها می خندم. آقای milky way، اصلا از شما توقع نبود. منم که واقعا روزی هزار بار خودم رو لعن و نفرین میکنم که تو تاپیک این بازی کثیف و احمقانه اومدم. اینو هم از امروز میگم، چون ذهن منم داره مثل عزیزان دیگه بسته میشه. البته شما هم باید روزی هزار بار خدا رو نه EA رو شکر کنید که من از این تاپیک رفتم. در آخر هم از همه خیلی تشکر می کنم که ازم تشکر کردید وقتی مطلب گذاشتم و از همه هم بخاطر این که جو تاپیک رو وارد حواشی خیلی ناچیز مثل حضرت محمد و قرآن و حقوق بشر کردم. خیلی معذرت می خوام، امیدوارم که چون من کودک رفتم و مهد کودک هم بسته شد، تاپیکتون رونق بگیره و با بازی Anti-Christ تون لذت ببرید. خداحافظ.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اقای milky way اصلا از شما توقع نمیرفت که این بحث مسخره رو راه بندازید
    من هم بچه نیستم که بخوام از خودم دفاع کنم ولی بچه بودن به عقله نه به سن ( که از بعضی پستها میشه تشخیص داد )

12. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    صندلی کامپیوتر

پيش فرض

سلام مجدد به همه
    دیدم تاپیک بدجور ساکته گفتم یه حرکتی بکنم
    یک سایتی هست در مورد "دنیای دانته=Dante's World" که در واقع راهنمای کامل کتاب Divine Comedy یا همون کمدی الهی هست
    اگر به داستان و ماجراهای کتاب علاقه دارین ، حتما یه نگاه به این سایت بندازید
    سایت اومده عقاید دانته در مورد بهشت (Paradise) ، برزخ(Purgatory) و دوزخ(Inferno) و تمام قسمتهای اون البته همراه با Art Pic های زیبا توضیح داده ، که در نوع خودش جذابه.
    حالا اگر حال و حوصله ترجمه و اینور اونور رفتن ندارین بگین قسمتهای جالبش رو با توضیح بزارم
    آدرس سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گفتم شاید براتون جالب باشه
    در ضمن واسه این خودم نذاشتم که شاید خوشتون نیاد
    در غیر این صورت بگین براتون با توضیح بگذارم

14. 2 کاربر از hdgt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگه ترجمه کنی که خیلی عالی میشه
    دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    صندلی کامپیوتر

پيش فرض بریم سر داستان!

سلام مجدد
    خب اصلا ببینیم دانته کیه؟

توجه کنید که کاراکتر بازی چقدر به واقعیت شبیهه!!

دانته آلیگیری شاعر برجسته ایتالیا در سال 1265 و در شهر فلورانس و در یک خانواده متوسط متولد شد.مادرش رو در کودکی و پدرش در 18 سالگی از دست داد.
    در همان زمان با دختری به اسم بئاتریس (بئاتریچه به ایتالیایی)آشنا میشه و دیوانه وار عاشقش میشه.که شعر گفتن رو در واقع از همینجا شروع میکنه
    (دختر داخل بازی همین بئاتریسه هستش)

(وسطی بئاتریس هستش)

و در اکثر شعرهاش بئاتریس هم وجود داشته تا اینکه بئاتریس در در سال 1290 از دنیا میره.
    دانته یک سال عزادار بوده و بعدش میره سراغ عشقهای ناباب!البته فقط تا سال 1300!(همش ده سال)البته بعدها خونواده تشکیل میده که دیگه وارد جزئیات نمیشم!
    بعد ها هم وارد سیاست میشه.و در آخر به خاطر فساد مالی که داشته و فرار از مجازات،خانواده و دوستاش رو ترک میکنه.و درسال 1318 به شهر راونا پناه میبره.
    در سال 1321 در همون شهر تب شدیدی میگیره ودر همونجا از دنیا میره.
    درضمن کتاب کمدی الهی(Divine Comdey)مشهورترین اثر دانته ست.

دنیای دانته

اول جالبه بدونید که از نظر دانته زمین به دو قسمت تقسیم میشه
    نیمکره شمالی و نیمکره جنوبی

یک نقاشی از دوزخ

به عقیده دانته نیمکره شمالی کاملا خشک ، در حالی که نیمکره جنوبی مملو از آب!
    دانته دوزخ رو مثل یک مخروط تشبیه میکنه که طبقات دایره ای مانند داره و طبقه آخر میشه نوک مخروط که دقیقا روی مرکز زمین (هسته)قرار داره که قعر جهنمِ (طبقه نهم)
    و قاعده مثلث روی پوسته نیمکره شمالی قرار داره ، و محور اون به گفته دانته دقیقا زیر بیت المقدس قرار داره.
    حالا اگر امتداد نوک مخروط رو بگیریم و ادامه بدیم به جزیره ای در نیمکره جنوبی میرسیم که همون برزخ هست ، ودر این جزیره کوه بسیار بلندی قرار داره که نوک این کوه بهشت قرار داره.
    دانته میگه که وقتی بالای قله میرسیم میتونیم طبقه نهم آسمان رو که فلک الافلاک نام داره مشاهده کنیم.
    خب با توجه به این که بازی داخل جهنم اتفاق میفته ، اول طبقات دوزخ رو بررسی میکنیم (همراه با عکس)
    داستان از جنگل خشک و وحشتناکی به اسم جنگل تاریک (Dark Wood) شروع میشه که در واقع دانته ، شبح ویرژیل رو اونجا ملاقات میکنه

حالا ویرژیل کیه؟الان میگم خدمتتون

پوبلیوس ورژیلیوس مارو (publius vergilius maro) معروف به ویرژیل ، در واقع بزرگترین شاعر رم بوده که از سال 19 تا 70 قبل از میلاد زندگی زندگی میکرده
    ایشون از یک خانواده تقریبا متوسط در شهر مانتوا متولد میشه و در شهر بریندیزی از دنیا میره.بزرگترین اثر حماسی و افسانه ای ویرژیل به نام آنئید (Aeneid)
    هست که گفته شده در ده سال آخر زندگیش نوشته که نا تمام هم مانده.این کتاب برداشتی از کتاب ایلیاد و ادیسه (iliad & odeyssey) نوشته شاعر بزرگ یونانی هومر هست.
    جالبه بدونید کتاب با اینکه نا تمام مونده ولی اولین و بزرگتری شاهکار حماسیِ که بصورت منظوم در اومده ، وبسیاری از نویسنده ها این کتاب رو الگوی خودشون قرار دادند.
    دانته در واقع در کتابش ویرژیل رو راهنمای خودش خونده چون بسیار به اون علاقه داشته.این هم یه عکس از ویرژیل در حال شعر گفتن.

ادامه داستان!

Dark Wood

اینم یه Art Pic از Dark Wood

دانته در اون جنگل با یک گرگ و شیر بزرگ و وحشتناک روبرو میشه که مانع از رفتن اون به دوزخ میشن،اینجاست که شبح ویرژیل (به گفته دانته ویرژیل بهشتی بوده)
    میاد و اونارو دور میکنه و با هم به سمت دروازه دوزخ (Hell Gate)راهی میشن.

Hell Gate

یه Art pic از Hell Gate
    (اگر توجه کنید بالاش نوشته : "تمام امیدت را از دست بده ، سپس وارد شو" داخل کتاب هم ذکر شده)

البته دانته قبل از ورود به طبقه اول جا میزنه که ویرژیل میگه "من فرستاده بئاتریس هستم ، به سفارش مریم مقدس"که دانته دوباره جوگیر میشه!!

بسه دیگه خسته شدم بقیش واسه فردا.
    امیدوارم خوشتون اومده باشه (سری بعد طبقات جهنم و توضیح اوناست)
    Last edited by hdgt; 24-07-2009 at 08:27.

17. 14 کاربر از hdgt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •