تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

كسي ميتونه در مورد جي استيك اين گوشي دو گوشي توضيح بده؟؟؟؟؟؟؟

هر دوي اين دو گوشي از اپتيكل موس استفاده ميكنند يعني مثل اون قسمت جلوي لپ تاپ كه با لمس و حركت دست روش موس رو حركت ميده تو اين دو گوشي هم ميتونين با لمس و حركت دادن دست تو منو هاي گوشي بچرخين البته اكسپريا علاوه بر اين يه جوي استيك سنتي هم داره تا دوستاني كه اونو ترجيه ميدن از اون استفاده كنن يا اگه يه جاهايي اين بهتر بود ازش استفاده كنن
    تو امنيا شما از اين اپتيكال موس ميتونين برا حركت دادن يه موس هم كه به صورت استاندارد رو گوشي هست و ميشه فعال يا غير فعالش كرد استفاده كنين البته تو اكسپريا هم مي تونين اين موس رو با نرم افزار داشته باشين ولي به نظر من ( توجه داشته باشين به نظر من) با توجه به لمسي بودن گوشي فكر نمي كنم اين موس خيلي به درد بخوره البته شايد نرم افزارايي باشه كه اونجا كاربرد خوبي داشته باشه

2. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dorna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید بچه ها کسی از صفحه نمایش این دوتا عکس داره کنار هم .....

چون توی کلوپ X1 چند تا بچه ها عکس گذاشته بودند مقایسه بین X1 , N95 ipod فکر کنم که اصلا داد میزد X1 از همشون سرتره و تصویرش خیلی زنده تر بود ( با اینکه N95 و 16 میلیون رنگ و اون یکی 65 هزار رنگ)
    حالا میخواستم ببینم کسی عکس بین ال سی دی این دو نوع گوش نداره ؟! یه مقایسه انجام بشه
    چون من چند جا شنیدم از نظر زنده بودن رنگ و شادابی رنگ ها بین امنیا و N95 - همه میگفتند n95 بهتره

اگر کسی عکس مستندی داره خواهشن بزاره که ببینیم چه جوریه

Last edited by dorna; 23-02-2009 at 20:20.

4. این کاربر از dorna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این عکس رو ninja3000sh از همین فروم گرفته پس مطمئن باشید عکسا الکی نیست...
    اینم آدرسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه امنیا و n95 باید از علی آقا تو این آدرس کمک بخواهید فکر کنم 2 تا گوشی دم دستش باشه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپاس

6. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما که رفیق علی آقا هستی لا اقل میشناسیش ازش این درخواست رو بکنید لطفا

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

این هفته دیگه امنیا ارزون نشد؟

داره خودمونی میشه radian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید بچه ها کسی از صفحه نمایش این دوتا عکس داره کنار هم .....

چون توی کلوپ X1 چند تا بچه ها عکس گذاشته بودند مقایسه بین X1 , N95 ipod فکر کنم که اصلا داد میزد X1 از همشون سرتره و تصویرش خیلی زنده تر بود ( با اینکه N95 و 16 میلیون رنگ و اون یکی 65 هزار رنگ)
    حالا میخواستم ببینم کسی عکس بین ال سی دی این دو نوع گوش نداره ؟! یه مقایسه انجام بشه
    چون من چند جا شنیدم از نظر زنده بودن رنگ و شادابی رنگ ها بین امنیا و N95 - همه میگفتند n95 بهتره

اگر کسی عکس مستندی داره خواهشن بزاره که ببینیم چه جوریه

این عکسا هیچ کدوم معتیر نیستن دوست عزیز .

اولین چیزی که وقتی عکسی رو دیدن باید بهش توجه کنین ، نماد گیرنده یا عرضه کننده ی عکس هست .

اون نماد برای خوشگلی نیست ! بلکه برای نمایوندن درجه ی اعتبار عکسه ! ...

مثلا شما به محض اینکه آرم GSMARENA رو در کنار یک عکس میبینین ! خوب یک نفس عمیق میکشید که

عکس حقیقت رو داره نشون میده و بعد میرین سر اصل مطلب که حالا چی رو داره نشون میده .

در این عکس کاملا مشخصه که Brightness آیفون کم شده یا زاویه دید Xperia مستقیم هست . وگر نه دیگه همه میدونن که کیفیت LCD ، آیفون

( با اینکه من اصلا ازش خوشم نمیاد ) بالاتر از I900 . HD . Xperia . Diamond and SO ON هستش .

پ.ن : این هم نمونه یک عکس اصولی هستش ( البته فقط برای نمونه میزام ، گوشی PRO2 هست که قاعدتا از نظر تکنولوژی LCD از گوشیهای کنونی سعی شده بهتر باشه )

Last edited by radian; 24-02-2009 at 12:35.

10. این کاربر از radian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

تبریک میگم . یکی از بهترین وصمیمی ترین دوستام الان عضو پی سی ورلد شد. اینم آیدیش Amin.M.1986 اسمشم امین هست مثل خودم. ببخشید نباید اینجا پست میدادم ولی خیلی خوشحال شدم آخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد صفحه امنیا و N95 باید بگم که بخاطر تفاوت زیاد اندازه صفحات نمیشه مقایسه درستی بینشون انجام داد ، اما نمی دونم چرا تصاویر توی N95 مقداری مرده به نظر میان ، گرچه از نظر آماری N95 از همه پاکت پیسیا باید صفحش بهتر باشه ، اما زمانی که نور صفحات یکی بود ، نمی شد گفت N95 بهتره ، این مشاهدات منه البته ، اما توی نمایش فیلم که امنیا خیلی بهتر بود ، اما شاید بخاطر بزرگتر بودن صفحه بود که جزئیات بیشتری از فیلم رو نشون می داد.
    اما در مورد آیفون باید بگم که به نظر من بهترین صفحه رو توی دنیا داره و هیچ گوشی بهش نمی رسه و به شکل مشخصی از امنیا و اکسپریا صفحش بهتره و کیفیت صفحش نظر آدمو جلب می کنه، البته دو گوشی جدید از سامسونگ (Omnia HD) و سونی اریکسون (Iduo) معرفی شدن که بعید نیست صفحه آیفون در مقابلشون کم بیاره ، چون بخاطر استفاده از سیمبین بجای ویندوز موبایل از صفحه 16میلیون رنگ استفاده کردن و اندازه صفحات هم در همون حده البته مال سامسونگ بزرگتره (3.7) . نمی دونم Iduo از صفحه خازنی استفاده کرده یا نه اما امنیا HD استفاده کرده.
    اما تا اونا نیان فعلاً به نظر من آیفون توی صفحه بی رقیبه. توی پستهای قبلیم دلیلشو توضیح دادم که چرا یه گوشی ویندوز موبایل نمی تونه کیفیت صفحه بالاتری نسبت به آیفون داشته باشه.

13. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب radian من که گفتم اون آیفون نیست فکر کنم آی پاد هستش که معروف توی فیلم دیدن و نشان دادن عکس یک مقدار تیره میکنه....
    در ضمن نینجا هم فکر نکنم از روی غرض عکس گرفته باشه اینجور که خودش میگفت برایت همه رو روی 100 گذاشته و عکس گرفته...

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد صفحه امنیا و n95 باید بگم که بخاطر تفاوت زیاد اندازه صفحات نمیشه مقایسه درستی بینشون انجام داد ، اما نمی دونم چرا تصاویر توی n95 مقداری مرده به نظر میان ، گرچه از نظر آماری n95 از همه پاکت پیسیا باید صفحش بهتر باشه ، اما زمانی که نور صفحات یکی بود ، نمی شد گفت n95 بهتره ، این مشاهدات منه البته ، اما توی نمایش فیلم که امنیا خیلی بهتر بود ، اما شاید بخاطر بزرگتر بودن صفحه بود که جزئیات بیشتری از فیلم رو نشون می داد.
    اما در مورد آیفون باید بگم که به نظر من بهترین صفحه رو توی دنیا داره و هیچ گوشی بهش نمی رسه و به شکل مشخصی از امنیا و اکسپریا صفحش بهتره و کیفیت صفحش نظر آدمو جلب می کنه، البته دو گوشی جدید از سامسونگ (omnia hd) و سونی اریکسون (iduo) معرفی شدن که بعید نیست صفحه آیفون در مقابلشون کم بیاره ، چون بخاطر استفاده از سیمبین بجای ویندوز موبایل از صفحه 16میلیون رنگ استفاده کردن و اندازه صفحات هم در همون حده البته مال سامسونگ بزرگتره (3.7) . نمی دونم iduo از صفحه خازنی استفاده کرده یا نه اما امنیا hd استفاده کرده.
    اما تا اونا نیان فعلاً به نظر من آیفون توی صفحه بی رقیبه. توی پستهای قبلیم دلیلشو توضیح دادم که چرا یه گوشی ویندوز موبایل نمی تونه کیفیت صفحه بالاتری نسبت به آیفون داشته باشه.
    خیلی ممنون دوست عزیز قبلا هم از پست های شما استفاده کردم و کارتون درسته
    اما منظور من مقایسه بین آیفون و امنیا نبود منظور مقایسه بین امنیا و اکسپریا بود اگه کسی عکس مستندی داره لطفاً بزاره که یه مقایسه بکنیم

16. این کاربر از dorna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •