من هرکاری بگی کردم - میدونم با خوردن یا نخوردن یه ماده غذایی خوب نمیشم - خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا
من هرکاری بگی کردم - میدونم با خوردن یا نخوردن یه ماده غذایی خوب نمیشم - خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا
اول بگم که این مطالب فقط حدس و نظر شخصی منه و تضمینی برای درست بودنشون نیست و من خودم این مشکل رو نداشتم تا حالا.
-به نظر من و بر اساس تحقیقاتی که انجام دادم این مشکل هم مثل بسیاری از مشکلات دیگه ریشه در تغذیه ی غلط داره.
در ضمن این مشکل بیشتر احتمال داره که علامت مشکلی دیگر در بدن باشه تا خودش بیماری باشه.
به نظرم به جای تلاش برای رفع علائم با قرص و شربت و... بهتره ببینید اصلا این مشکل چرا به وجود میاد تا بتونید بر طرفش کنید.
باید بگم که خیلی از بیمار ها بیماری هایی مثل :سرطان دیابت میگرن و... رو با خام گیاه خواری کاملا درمان کردند یا بهبود بخشیدند. بنا بر این ممکنه این مشکل هم با این روش بر طرف بشه. پس بهتون پیشنهاد می کنم به تاپیک هایی که درباره ی خام گیاه خواری زدم سر بزنید یا اگه سوالی داشتید ازم بپرسید.
بنده شخصا چندین سال خام گیاه خواری کردم و نتایج بسیار عالیش رو هم دیدم، در اون شکی نیست، ولی نکته اینجاست که وقتی دیدم این سر و صدا ها شروع شدند، ترسیدم و گفتم نکنه که از رژیم سختم باشه. خلاصه تقریبا هر کاری رو امتحان کردم که درمون بشم ولی نشد. تا جایی که بزرگترین ضربه روحی به من زمانی خورد که رژیم بسیار دوست داشتنی خام گیاه خواری رو کنار گذاشتم. میخام بگم که به احتمال زیاد با خام گیاه خواری درمون نمیشه. الانم بعد از اینکه خوب شدم، دوباره برگشتم به رژیم عزیز خام گیاه خواری. من خودم نمونه کسانی هستم که چون هم پدرم دیابت داره و هم مادرم، به طور ارثی دیابت دارم ولی با رژیم خام گیاه خواری و بدون مصرف هر نوع دارویی قندم از 85 بالاتر نمیره.
با این قسمت که میگید "به جای تلاش برای رفع علائم با قرص و شربت و... بهتره ببینید اصلا این مشکل چرا به وجود میاد تا بتونید بر طرفش کنید " کاملا موافق هستم و امیدوارم که دوستان هم راه حل های اصولی و دراز مدت و ریشه ای رو بیان کنند و نه راه حلی های زود گذر و موقتی.
این صدا ها انقدر اذیت کننده هستن که بنده هم حتی بعد از خوب شدن، هر چند وقت یبار این فروم های مربوطه رو چک میکنم چون دوست دارم بدونم بطور 100 درصد علتش چی بوده.
هنوز به نظرم بهترین "فرضیه" (به معنی کلمه فرضیه توجه کنید) اینه که یه طوری میکرو ارگانیزم ها وارد روده میشن و صدا ها رو ایجاد میکنن (به نظر من از طریق عفونت های دهانی). خیلی دوست دارم علت ریشه ای و اصلی کشف بشه یا همین علتی که بهش رسیدم تایید بشه.
شما قرص رانیتیدین رو امتحان کردید؟
نیم ساعت قبل از غذا
بنده شدیدا مشکل پیدا کرده بود معدم
از خوردن زیاد کله پاچه + حلوا و ...
2-3 مصرف این قرص حالم رو کاملا خوب کرد
پس از بهبود هم یک هفته مصرف کنید که برنگرده
من شنیده بودم رانیتیدین واسه درد معده هست - ولی امتحان میکنم اینو - من که اب از سرم گذشته - هر کی هرچی بگه امتحان میکنم - اصلا بگو برو شیشه بکش .
روزی 3 بار قبل از غذا مصرف کنم رانیتیدین رو ؟
دوستان این مطلب رو هم بخونید شاید کمک کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمیده حسینیپسرم 25 سال دارد. از بیماری isb (سندرم روده تحریک پذیر) رنج می برد . ضمنا مدت 3 ماه از lactal و cilidiniium و domperidon hexal و colofac و sertrabiol 100( تجویز شده توسط متخصص گوارش ) و همچنین مدت 2 ماه از minirin ( تجویز شده توسط روانپزشک) و apo- doxepin 10mg متخصص مجاری ادرار جهت پر ادراری استفاده می نماید . ایشان از آنجا که بهبودی کافی حاصل نشده ، همچنان درمنزل بوده و از کارهای روزانه اش بازمانده است. آیا با گیاه پخته خواری امید بهبود هست؟ از زحمات شما کمال امتنان را دارم.
خانم حمیده ی عزیزمتاسفم که به نظر میرسد فرزند جوان شما به آزمایشگاهی برای تجویز و امتحان داروهای مختلف تبدیل شده است.سندرم روده ی تحریک پذیر علاوه بر حساسیت پذیری روده ها به نظر میرسد که به مسایل عاطفی – روانی نیز وابسته است.بنابراین برای ایجاد تعادل و سلامتی در فرزند شما و بهبود این بیماری لازم است که ایشان علاوه بر پیش گرفتن یک رژیم غذایی سالم به سایر جنبه های زندگی و حالات روحی – روانی نیز توجه نموده روشی سالم در همه موارد زندگی خویش پیش گیرند.بهترین رژیم غذاییبرای سندرم روده ی تحریک پذیر حرکت قدم به قدم بسوی خام گیاهخواری آنهم عمدتا با مصرف میوه های رسیده و شیرین برای کاهش التهاب و آرامش بخشیدن به روده ها می باشد.با این روش که باید تحت نظارت یک فرد آگاه صورت گیرد پس از کاهش التهابات روده می تواند آهسته آهسته غذاهای دیگر بجز میوه ها را به رژیم غذایی ایشان اضافه نمود .اولین قدم این است که ایشان داروهای خود را تدریجا( درظرف دو سه هفته ) کنار بگذارند. چرا که عوارض جانبی این داروها خود ایجاد کننده ی اختلالاتی در هضم و جذب و عملکرد درست دستگاه گوارش می باشند.داروهایی که توسط متخصص گوارش تجویز شده را میتوانید در عرض یک هفته و داروهای روانپزشک را در عرض دو تا سه هفته قطع کنید .باید توجه داشته باشید که در ابتدا و تا زمانیکه بدن ایشان به حالت تعادل رسیده و عادت به این داروها را از دست دهد علایم "بیماری" در فرزند شما شدت خواهد یافت . این مسئله نباید شما را مایوس کرده و یا بترساند. این علایم پس از دو سه هفته بهبود خواهند یافت .بهترین درمان سندرم روده ی تحریک پذیر تغییر رژیم غذایی به رژیم گیاهخواری سالم ، ورزش و فعالیت بدنی هر روزه ، خواب و استراحت فراوان ، استفاده از نور آفتاب بطور روزمره و حل وفصل مسایل روحی – روانی می باشد.اگر فرزند شما خواهان کنار گذاشتن داروها و پیشه کردن زندگی سالم می باشند ، میتوانید با من از طریق ایمیل تماس بگیرید تا راهنمائیشان کنم . آدرس ایمیل مرا می توانید از طریق تماس با دست اندرکاران وگابوک بدست آورید.لازم است با فرزند شما از نزدیک صحبت کرده اطلاعات بیشتری از حالات جسمی و روانی ایشان بدست آورم.ولی به هر صورت لازم است که داروهای ایشان را چنانکه گفتم قطع کنید .
از وبلاگ دکتر زرین آذر بود. لینک منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدن برای تقویت و رفع مشکل احتیاج به زمان داره. متاسفانه این مشکل مثل سرماخوردگی نیست که 2 - 3 روزه خوب بشه.
در صورتیکه مایل به گرفتن رژیم گیاهی پیشنهادی دوستان هستید , توصیه میکنم از قرصهای مکمل آهن حتما استفاده کنید. کمبود آهن در بدن خود باعث تشدید این مشکل میشه.
توصیه آخر من :
یکی از زمانهایی که من پرهیز غذایی کمی میکنم و حالم بهتر از دیگر روزهای ساله, ماه رمضان است. گرفتن روزه تاثیر خیلی خوبی روی حال من داشته و این مساله را هر سال دارم تجربه میکنم. اگر واقعا هیچکدام از راههای پیشنهادی برات نتیجه بخش نبوده , وعده های غذاییتو مثل یک فرد روزه دار کن ! صبح زود یک وعده کامل و هنگام غروب یک وعده غذا. در این بین هم سعی کن حتی المقدور لب به هیچ چیز نزنی. بعد از یک هفته اثرشو کم کم متوجه میشی.
هیچوقت هم امیدتو نسبت به لطف خدا از دست نده.
مرسی . من کلا کم غذا هستم ولی مرسی که کمک کردی فعلا که امیدمو از دست ندادم .
با سلام و التماس دعا!
عزیزان من سال هاست (شاید نزدیک 7 سال) که از یه مشکل گوارشی رنج میبرم، و اون اینه که داخل شکمم همیشه درگیری و نزاع وجود داره!
البته چیزی که تا سال ها خیلی اذیتــم میکرد این بود که شکمم صدا میداد و قار و قور میکرد ولی الان دیگه خدا رو شکر حل شده.
اول سابقه ی این بیماری و مسائلی که حدس میزنم به مشکلم مربوط باشه رو توضیح میدم. به هر حال شاید بتونه کمک کنه.
اول از همه این که وقتی خیلی کوچیک بودم (در حد 3 - 4 ماه ) به شدت اسهال گرفتم) دلیلش رو نمیدونم )، که البته این بیماری رو به سختی پشت سر گذاشتم.
وقتی هم مدرسه میرفتم اصلا (به هیچ وجه) دستشویی نمیرفتم!(یعنی شاید هر روزی برای 6 -7 ساعت(
البته سوء تفاهم نشه؛ هیچ وقت کار به جاهای حساس نکشید!
الان مشکل اصلیم اینه که شکمم مدام نفخ میکنه و باد خارج میکنه
حدود 6 سال پیش مجبور شدم ناز طبیبان رو بکشم و کلی آزمایش دادم که هیچی ازش در نیومد. پیش هر دکتری میرفتم چند تا قرص ضد نفخ تجویز میکرد؛ که معمولا بعد از یه مدت مصرف، خسته می شدم و میذاشتم کنار.
دو بار هم پیش دکتر دندان پزشک رفتم که البته به جز چند ترمیم جزئی ظاهرا مشکلی پیدا نکرد.
چند ماه پیش به خاطر مسائل دیگه (غیر پزشکی) به روانشناس مراجعه کردم. بعد از گرفتن یک تست چند صد سؤالی ( در حد کنکور! ) رفتم نتیجه ی تست رو پرسیدم؛ اون طور که صحبت میکرد چند تا مشکل درآورده بود. بعضی ها روحی، شخصیتی بودن که فعلا ربطی نداره ( درست یادم هم نمیاد چی بودن (.
اما یکیش این بود که گفت برای بیماری و مشکلات روانتنی مستعد میباشی.( اصطلاحش باز یادم نیست(
در نهایت به روان پزشک ارجاء داد و روانپزشک هم دو تا قرص برام تجویز کرد: ترانکوپین و سیتالوپرام 20.
اول 4/1 و بعد نصف قرص مصرف میکردم. بعد از دو هفته هم شد یه قرص کامل.
اوایل مصرف داروها کاملا احساس میکردم که از نظر فکری آرامش زیادی دارم. بعدها البته تأثیرش به نظرم کمتر شد. اما هنوز ترجیح میدم که مصرفشون کنم.
این بود انشای من در مورد یک معضل لاینحل.
الان دوباره تصمیم دارم درمان پزشکی رو اگه بشه شروع کنم ولی حقیقتش به این دکترها اصلا اعتماد ندارم.
سری قبل که کلی پیگیری کردم ولی اصلا جواب نداد.
Last edited by hamed29; 18-11-2012 at 16:54.
حقیقتش دکتری که این قرص رو به من معرفی کرد پزشک واقعا خوبیه
اگه مشهد بودید معرفی میکردم
من دل پیچه بسیار شدید + تولید زیاد گاز و .... رو داشتم
بله 3 بار در روز نیم ساعت قبل از هر غذا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)