مرسی از توضیحاتت . آره این GPS بد درد سریه . یه توضیح اضافه هم در مورد نصب We-travel روی kc910 اینجا هست (البته کمه ) :
نشدم خودتو زیاد اذیت نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی از توضیحاتت . آره این GPS بد درد سریه . یه توضیح اضافه هم در مورد نصب We-travel روی kc910 اینجا هست (البته کمه ) :
نشدم خودتو زیاد اذیت نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
درود
فردا صبح کار رو تموم می کنم و می خرمش .
اما یک بار دیگر از تمامی دوستان عزیزم که مرا ( بعد از خواندن 1 سال ریویو گوشی ها ) در خرید رنوار راهنمایی کردند ، تشکر می کنم .
واقعا اینی که گفته می شه ، پشت هر چیزی یه حکمتی وجود داره ، راست راسته . از خدا ممنونم که بهترین رو بهم اعطا کرد .
بعد از خرید فردا می ریم مهمونی ، بعدش در خدمتت تمام عزیزان هستم .
سرزنده و پایدار باشید
به نظر من که از همه نظر عالیه فقط ظاهرش فوق العاده نیست ...
من که خیلی به این گوشی علاقمند شدم واقعا فوق العادس و حتما تا چند وقت دیگه که میخام موبایل بخرم
اگه گوشی بهتری نیاد 100% اینو میخرم
در مورد ظاهرش اگه منظورت خود گوشی هست که سلیقه ی خودتونه و من کاری ندارم. ولی در مورد اینترفیس تا از نزدیک نبینی متوجه زیباییش نمیشی.
حسین جان شما باهاش کار کردی؟ خیلی خوبه ؟
گوشی رو از نزدیک دیدی؟ منم فقط تو عکس ها دیده بودم ، اما از نزدیک که دیدم واقعا حال کردم ، عالیه ظاهرش
اینترفیسش رو البته تو ویدئوهای تو اینترنت دیدم ، باهاش کار نکردم.
Last edited by shahab_f; 26-03-2009 at 23:58.
میگم الان که داشتم نگاه می کردم دیدم از بین گوشی هایی که Coming soon هستند تعداد زیادیشون از نظر GPS وضعیتی مشابه رنوار دارند ، یعنی فقط جاوا هستند ، پس جای امیدی هست که بالاخره برنامه ی GPS اش راه بیافته .
تا به حال LG رنوار و سامسونگ پیکسون فقط این خصوصیت رو داشتند ، اما حالا نگاه کنین به لیست گوشی هایی که قراره بیان، GPS داخلی دارند و فقط جاوا هستند :
w995
5330Xpress
LG arena
6700 classic
Sony Ericsson C903
Samsung S5600
6260 slide
Samsung M7600 Beat DJ
Samsung T919 Behold
Samsung S7350 Ultra s
Sony Ericsson Z780
LG KS500
راستی هنوز پیگیر وضعیت GPS و نقشه و اینا هستم ، اون رفیقمون کجا رفت ؟وقتی نقشه رو تبدیل کردم آپ می کنم .
من ویوتی رو از نزدیک دیدم و باهاش کارکردم. واقعا زیبا بود. ویوتی و رنوار اینترفیس مشابهی دارند به همین خاطر میگم رنوار زیباست.گوشی رو از نزدیک دیدی؟ منم فقط تو عکس ها دیده بودم ، اما از نزدیک که دیدم واقعا حال کردم ، عالیه ظاهرش![]()
جدی ؟؟
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چون به نظرم تنها مشکلش بود
من فکر میکردم باتریش هم ضعیفه ولی با این اوصاف میبینم از رقبای سامسونگیش بهتره![]()
راستی مقداد جان تمام عکسایی تاحالا گذاشتی لینکشون خراب شده ...
خیلی دوست دارم چند تا عکس از رنوار ببینم (ترجیحا خودتون گرفته باشید .. قابل اطمینان تره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)