خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویYahoo Answers و Answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد
من هم خیلی دنبال یه سایت جامع می گردم که بروز باشه و همچنین اخبار جدید رو بده ولی اونایی که خوبه به لطف مملکت بسته شده![]()
خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویYahoo Answers و Answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد
من هم خیلی دنبال یه سایت جامع می گردم که بروز باشه و همچنین اخبار جدید رو بده ولی اونایی که خوبه به لطف مملکت بسته شده![]()
دليل اين كه حرفای شان پال رو نميفهمی بيشتر بخاطر اينه كه كلمات رو با لهجه جاماييكايی بيان ميكنه... من خودم خيلی از شعراش رو هم كه نگاه ميكنم كلا حتی مفهوم كلی آهنگشم نمبفهمم چيه!در مورد این که گفتی با هیچ کس مشکلی نداره باهات موافقم. کلا بچه باحال و خنده روییه.
از سبکش هم خوشم میاد فقط بدیش اینه که خیلی تند حرف میزنه.
تعارف که نداریم من با این همه ادعام که میگم زبان بلدم زبان بلدم هیچی از حرفاشو نمیفهمم
راستی c. چند وقته به تاپیک ما سر نزدیاااا
بعدا مبگردم اگه لينك شالمشو پبدا كردم تو يه پيام خصوصی ميفرستم برات. البته تو يوتوب هم ويديوش هست ولی من خودم به دليل سرعت پايين اينترنت هنوزم نتونستم دانلودش كنم و ببينمش!اگه لینک بدی ممنون میشم....
توضيحش يه كم سخته، چون من خودم زياد متخصص نيستم تو اين زمينه!!!راستی! Freestyle چیه؟!
تقريبا يه حالتیه كه خواننده آهنگای مختلف خودشو روی يه ملودی بصورت در هماجرا ميكنه.
من نميتونم توضيح بدم... خودت بايد گوش بدی تا ببينی چيه!
ويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویyahoo answers و answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد
آره ... انقدر مطالبش زیاده که کسی بر اونا نظارت نمی کنه و فکر کنم هر کسی بتونه تغییرشون بدهويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!![]()
اگه میخوای بگو برات آپلود کنم.
Pm بده.
دوستان! آهنگ amazing از Nifty رو کسی گوش داده؟ از سبکش خیلی خوشم اومده. میخوام بدونم چه سبکی از hip-hop هست.
Last edited by Mitamo; 02-05-2009 at 02:33.
واسه بودن که هست... ولی بیشتر سایت های چه شخصی و چه غیر شخصی شیلتر هستن!
اگه طلبه بودی و شیلتر شکن داشتی یه ندا بهم بده تو پ.خ بهت میدم
در مورد اون آهنگ چیزی نشنیدم ولی اگه چیزه خاصی بود میگم بهت
FreeStyle هم یعنی فی البداهه گویی ; - )
لینک رو هم پیدا کردم
گذاشتن لینک تو تاپیک خلاف قوانین هست
واست پ.خ میکنم
می گم اهنگ جدید Florida رو دیدین ؟ چیز باحالیه ... بیشتر R&B و hip hop هست ... باحاله ...
ميگم حالا كه بحث freestyle داغ شده كسی ميتونه چند تا اهنگ freestyle از امينم واسه من جور كنه؟!
قبلا يه تاپيك در اين مورد زده بودم و درخواستداده بودم ولی كسی توجهی نكرد!!
فکر نکنم به این سادگی ها پیدا شه
منم میخوام خوب:(
من که اینجور فهمیدم .... شاید هم اشتباه باشه!راستی! freestyle چیه؟!
خواننده ای که یکی از کاراشو بدون آهنگ ، مثلا" تو فضای آزاد اجرا کنه....
intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)