والا کوکی هم که سپتامبر پارسال اومد تازه یه ماهه وارد کردن! اینو دیگه خدا میدونه!
والا کوکی هم که سپتامبر پارسال اومد تازه یه ماهه وارد کردن! اینو دیگه خدا میدونه!
منم خیلی وقته صبر کردم ، نمیدونم والا کی وارد میشه .
آره بدون قلم هست ، تاچش خازنیه پس اصلا با قلم دستکش و ... کار نمیکنه ، فقط با دست.
دالبیشم با هدفونه ، و با اون دالبی ای که برای فیلم ها هست فرق داره چون اون دالبی ای که برای مثلا فیلم ها می شناسیم ، باید از اول دالبی ضبط شده باشه ولی این روی هر آهنگی قابل پیاده کردنه. به نظر من در واقع الجی کلمه ی " دالبی " رو انتخاب کرده برای تبلیغات بیش تر چون که دالبی احتیاج به چند بلند گو داره و عملا از یک منبع معنا نداره ، (البته خلاف این حرف هم میشه گفت که اگه این صداهای سه بعدی مثل virtual barbershop رو شنیده باشی ، دیدی که اتفاقا فقط با هدفون کار میکنند ، یعنی نه اینکه با هدفون نشه ). اما به هر حال به نظر من روی کلمه ی دالبی خیلی تاکید نکن ، در واقع یه نوع تنظیمات صداست که بنا به گفته ی GSMArena وقتی فعال بشه واقعا روی کیفیت صدا تاثیر میذاره و چیز شنیدنی ای از آب در میاد . اسمش مهم نیست ، مهم اینه که یه قابلیت مثبته .
و البته دیدم که سامسونگ هم از یه همچین چیزی تو گوشی های جدیدش استفاده می کنه و اسم این قابلیتش رو گذاشته virtual 5.1 channel Dolby Surround ، مثلا روی آمنیا HD
ادیت : راستی اگه می خواین با دالبی بشنوین برین همون سایتو هدفون به کامپیوترتون وصل کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahab_f; 01-06-2009 at 12:01.
جسارتا دسامبر البته، یعنی دی ماه ، یعنی حدود 4-5 ماه بعد وارد شد
!
خواهش میکنم! خوب شد تصحیح کردید!جسارتا دسامبر البته، یعنی دی ماه ، یعنی حدود 4-5 ماه بعد وارد شد
!
دوستان گوشي هنوز نيومده؟
خبری نشد؟دوستان گوشي هنوز نيومده؟
تو کل دنیا الان افت قیمتش رو هم کرده ولی برا ما بیاد با قیمت فضایی میاد!
عجب ها؟؟؟!!!
سياه جون اينجا ايران هستشخبری نشد؟
تو کل دنیا الان افت قیمتش رو هم کرده ولی برا ما بیاد با قیمت فضایی میاد!
عجب ها؟؟؟!!!
ال جی KC910 renoir چطوره؟ منظورم نسبت به این گوشی و البته به طور کلی ؟
رنوار دوربینش بهتره، تو بقیه ی موارد فکر نکنم حرفی برای گفتن داشته باشه! از نظر ارتباط که مثل رنوار کامله (برنامه ی جی پی اس دیفالت داره تو خودش)، سخت افزارش قویتره و حافظه ی داخلیش 8 گیگه و تا 32 راحت ساپورت میکنه، صفحه لمسیه بهتری داره و با رزولوشن بالاتر، اینترفیس محشری داره، توی صدا که آرینا از سری M هستش و معلومه بهتره و....ال جی KC910 renoir چطوره؟ منظورم نسبت به این گوشی و البته به طور کلی ؟
متاسفانه بله!سياه جون اينجا ايران هستش
سیاه جون چیه؟! آدم یاده کولی ها میفته!!!
ممنون میشم بابک صدام کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)