برای دیدن تست هر دو به ضورت فیس تو فیس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دیدن تست هر دو به ضورت فیس تو فیس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیتش خیلی خوبه ولی نه به اندازه 50.000 تومن پول اضافی دادن. و یک ایراد اساسی: Response time 5ms و دیگه اینکه مانیتور FullHD بدون HDMI بدرد عمه من میخوره. عده زیادی از کسانیکه 2261 رو انتخاب میکنن برای XBOX هستش که در حالت معمول با کابل HDMI وصل میشه البته تبدیلاتش به DVI و حتی D-SUB هم وجود داره ولی خرج اضافیه.
ضمنا توجه کردین چرا LG w2261v بجای 22 اینچ 21.5 اینچه؟! این رو خودتون بررسی کنین...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا خود دانین خدا عقل داده.
ضمنا من باهاش کار کردم از نظر کیفیت فیزیکی فرقی با 2261 نداره مثل همن.
Last edited by Masoud.Neshat; 15-05-2009 at 07:21.
عزیز دل مثل اینکه شما تو باغ نیستی من کی گفتم t220 به خدا من گغتم t220p
این t220p قابلیت هاش دو برابره t220 هستش به جون خودم
اول اینکه 30000 هزار نه 50000 دوما عقل سلیم میگه که ادم تا 50000 هزار پول اضافی خرج کنه ولی کیفیته بهتری بگیره عزیز دل این hdmi فقط یه خروجیه که به درد کنسول میخوره تازه اونم معجزه که نمی کنه
من این دو تا LCD خریدم و گزاشتم کنار هم تو بازی پرو که سرعتی هست خیلی تفاوت زیادی به جون خودم احساس نکردم تو پاس ها ی بلند تصویر یه مقدار تیره میشد
T220P چون 16به10 هستش و بعضی بازیا نمیتونن 16به10 رو ساپورت کنن تازه اونم بعضی بازیا مثلا تو همه این بازیایه جدید فقط تو ریدیک من چنین چیزیو دیدم ساپورت کنن در نتیجه تو T220P بالا و پایین تصویر سیاه میشه و بعضیا میگن اگه بخوایم تصویرو 16به9 کنیم که سیاهیا از بین بره با افت کیفیت مواجه میشم
قابل توجه کسانیکه این حرفو می زنن خود سازنده این مانیتور به فکر لین موضوع بوده و قابلیتی رو تو این LCD قرار داده که شما حتی می تونین تصویر 16به10 رو به 4به3 تبدیل کنین بدن افت کیفیت!!!!!
اینم از منبع که تما م حرفای منو ثابت میکنه مخصوصا اخریو
البته بله T220 چند مدل داره T220P T220HD T220MD ...
به هر حال شما دوست داری برو بخر مبارکت باشه. ما تو این فروم اطلاعاتمون رو با دلیل بیان کردیم خواننده ها خودشون قضاوت میکنن بنا به عقل و سلیقه شون. نه من حقوق بگیر مادیران و LG هستم شما هم فک نکنم کارمند سام سرویس باشی. به هرحال...
ضمنا این لینک که شما گذاشتین تمام اون مواردی که من گفتم رو تایید میکنه که! اون که من گذاشتم از سایت خارجکی سامسونگ بود این از سایت فارسیشه! همین. اینجام نوشته 5 میلی ثانیه زمان تصویر. شما قبول داشته باشی یا نه الان 2 میلی ثانیه مطلوبه. این رو بگم همین الان مانیتورهایی داریم که حتی تا 12 میلی ثانیه زمان پاسخدهی شون کنده ولی قیمتشون چند برابر اینهاست چون پنلشون از تیپ دیگه ایه و مخصوص کارهای چاپ و گرافیک هستن منظور اینکه اونا رو با این level مقایسه نکنین.
Last edited by Masoud.Neshat; 15-05-2009 at 12:14.
یه سوال دارم آیا وقتی از کامپیوتر استفاده نمیکنم مانیتور رو هم خاموش کنم یا نه نیازی نیست؟
چون وقتی به صورت معمولی خاموش میشه چراغ قرمزش چشمک میزنه
بعد یه چیز دیگه یکی از دوستانم گفت زمان عمر مفید این مانیتور خیلی کمه میشه یکم توضیح بدید
با سلام من سه روز پيش اين مونيتور رو (2261) از تبريز 248 تومن خريدم خوشبختانه پانلش هم ساخت AU بودكه توي ريويوهاي مختلف امتياز خوبي رو كسب كرده بود ضمنا با كابل DVI به كامپيوترم وصل كردم و رنگهاش همه طبيعي هستند و تنظيم ديگري لازم ندارد فقط روشنائي و كنتراستش رو كم كردم چون رو 100% بود و خيلي روشن بود.
سلام . منم امروز 2261خریدم
240 از پاساژ ایران طبقه دوم
پیکسل سوخته نداره پنل هم همین که خوبست
خیلی باحاله . من خیلی شک داشتم بین این و v22 اما مطمئن بودم که براق بودن صفحه v22 بدجوری اذیت میکنه
یه چراغ تو اتاق روشن شه فکر کنم بدجوری بشه . خلاصه من از انتخابم راضیم
خداوکیلی با قصد v22 رفتم برای خرید یه 2 ساعتی چرخ زدم همش نگا میکردم و مقایسه... براق بودن همونقدر که حسن میتونه باشه همونقدرم میتونه اذیت کنه
و یه نکته که V22 یه مانیتور LED نیست . در واقع اون هم LCD هست و فقط دورش LED داره که نور سفیدو بده (اینو اون کسی که نماینده ی مادیران بود میگفت ) میگفت اگه میخواست کاملا LED باشه خیلی گرونتر از این حرفا بود
اینو اون گفتا . من نمیدونم
سلام دوستان
دوستم كه ميخواد برام ي 2261 بياره قيمت بهم داده 270 تومن چرا به قيمتهاي بالا متفاوته
منکه تو مشهد با گارانتی مادیران یکساله خریدم 248 تومن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)