به نظر من nfs باید از همون most wanted دیگه این سری بازی رو تعطیل می کرد. اونجوری خیلی سنگینتر بود. به این شماره هم هیچ امیدی نمیره. گول عکسا رو نخورید
به نظر من nfs باید از همون most wanted دیگه این سری بازی رو تعطیل می کرد. اونجوری خیلی سنگینتر بود. به این شماره هم هیچ امیدی نمیره. گول عکسا رو نخورید
بله من هم با سوژه جديد موافقم اين كه شخصيت داستان يه كاراي بكنه حالا نمي گم به گستردگي GTA باشه ولي حداقل از اين يكنواختي در بياد و امكاناتي مثل سوار شدن يا پياده شدن از ماشين رو بده. مي تونه واقعا از سوژه هاي فيلم هايي مثله ترانسپورتر يا مسابقه مرگ هم استفاده كنه
منم با این حرف موافقم که چرا هر سال یه شماره میده بیرون و هر سال هم بدترش میکنه. 2 3 سال روی یه بازی کار کنه و یه بازی درست و حسابی منتشر کنه
من نمیدونم مسابقات زیر زمینی که موفق بود و همه ازش راضی بودن چرا برداشت
Last edited by wildhunter; 06-05-2009 at 16:32.
یک بار دیگه میگم به احتمال خیلی خیلی زیاد این بازی GT/Street Racing هست یعنی به احتماله بالایی هم توی شهره و مسابقات خیابانی و هم توی پیست!!!!
البته من که شخصا دیگه بعد از نسخه ی Most Wanted این NFS رو نگرفتم اما یک روز دوستم بهم Pro Street رو داد تازه فهمیدم که این EA چه گند کاری ای کرده با این نسخه!!
تریلر رو دیدم بالاخره !!
این EA تریلر هاشو خیلی خوب ادیت میکنه آدم کف میکنه !
خیلی قشنگ زد به نظرم
گرافیک خوب
گیم پلی خوب
فیزیک خوب
نظرم رو جذب کرد
یکی از دلایلی که این نسخه می تونه بهتر از قبلی ها باشه اینه که تیم سازنده دارن بیش از 2 سال رو بازی کار میکنن که همین می تونه باعث بالا بودن کیفیت بازی باشه
باید صبر کرد و دید
اين بازي تو پيسته؟؟؟ اگه باشه كه به درد نميخوره!!
هم توی پیست مسابقه برگزار میشه . هم توی خیابان که فکر کنم خیابان ها هم حالت پیست داشته باشن
کلا به این نسخه هم امیدی نیست....یعنی من امیدی ندارم
ea خیلی وقته که گند زده
3 تا عکس جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هنوز معلوم نيست كه حداقل سيستم و سيستم پيشنهادي براي اين بازي چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)