با ورژن جدید مشکل نداره با نقشه جدید مشکل داره. من ورژن جدید رو نصب کردم با نقشه قدیمی همونی مپ آی دیش 2562 بود.
اسکرین شات از گوشیه خودم:
![]()
![]()
با ورژن جدید مشکل نداره با نقشه جدید مشکل داره. من ورژن جدید رو نصب کردم با نقشه قدیمی همونی مپ آی دیش 2562 بود.
اسکرین شات از گوشیه خودم:
![]()
![]()
Last edited by M@hdi-B; 17-07-2009 at 19:26.
سلام
آقا یونس مشکل از ورژن برنامه نیست. این که شما دادید رو هم امتحان کردم. تا قبل از ریختن نقشه ها همه چی مرتبه. اما نقشه ها رو که می ریزم، بهم می ریزه و اونجوری می شه.
آقا مهدی ممنون
نمی دونید چقدر فرق داره با نقشه جدیده؟ ضدحاله نقشه جدید رو ول کنی نقشه قدیمی بریزی... مشکلش نمی دونید از کجاست؟ بقیه دوستان هم با نقشه جدید مشکل دارند؟
Last edited by signinfo; 17-07-2009 at 19:33.
اینو یه تست بزن
مشکل دانلود که نداری؟؟ اگه مشکل داری بگو خودم برات یه جا آپ کنم چون اینو سرچ کردم.. مطمئن نیستم همون باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس این ورژن 50040 که Legand جان دادن رو کنسل کنم بره؟ (آخه با دیال آپ هستم و 9.6 MB دانلود شده)
فقط نسخه آخر نقشه ها کرجش کامله...! این فرقشه..! ولی ندیده بودم کسی مشکل داشته باشه..!
شاد باشی![]()
نه همون هم جواب میده.
ممنونم مهدی جان. این رو دانلود کردم اما مشکل اون جدیده که آقا یونس زحمتش رو کشیده بود رو حل کردم.
یک یا چند فایل از فایل های توی Garmin v2.3.1 maps.rar مشکل داره. حد اقل با گوشی من.
ایندفعه فقط فولدر Voice و فایل نقشه ( GMAPSUPP.IMG ) رو تو گوشی کپی کردم و دیگه خراب نشد. Navigation هم بخوبی کار می ده.
شما هم تست کنید ببینید جواب می ده؟
از شما ممنونم دوستان
راستی دوستانی که 5800 دارند مشکل هنگ ندارند با گارمین؟ من وقتی 2-3 دقیقه نقشه رو جابجا می کنم برنامه هنگ می کنه.
Last edited by signinfo; 17-07-2009 at 20:30.
من چون مشکل نشون ندادن Card ID داشتم، گذاشتم اون ورژن 50040 دانلود شد و نصبش هم کردم.
الان رجیسترش هم کردم.
حالا که رفتم تو نقشه، بالاش نوشته Searching For Satelite و پایینش هم No Map ...!
چطوری باید نقشه رو بیارم؟
من این فایل Garmin v2.3.1.rar رو دانلود کردم و فایل هاش هم تو فولدر Garmin کپی کردم...
دوباره سلام
برای بار اول، برای لود شدن نقشه ها نیاز دارید که حتما کانکت بشید به جی پی اس تا نقشه بیاد.
اگر اطرافتون بسته است، برید پشت بام یا یه فضای کاملا باز. بعد چند دقیقه صبر کنید ببینید به جی پی اس وصل می شه یا نه. اگر وصل بشه، نقشه شما هم لود می شه. اگر تو فضای باز هم وصل نشد، یه جا خوندم که ممکنه مشکل از فایل های SW.unl و GMAPSUPP.unl باشه. اونها رو دوباره با دقت درست کنید و تو مموری بریزید ببینید درست می شه یا نه.
ممنون
ممنون از توضیحاتتون...
الان که شبه؛ ولی فردا میرم پشت بوم ببینم چی میشه.... خبرشو میدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)