تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 40 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 399

نام تاپيک: .:راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ (با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با ورژن جدید مشکل نداره با نقشه جدید مشکل داره. من ورژن جدید رو نصب کردم با نقشه قدیمی همونی مپ آی دیش 2562 بود.

اسکرین شات از گوشیه خودم:

Last edited by M@hdi-B; 17-07-2009 at 19:26.

2. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان نسخه های دیگه رو تست کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد بشاید
    سلام
    آقا یونس مشکل از ورژن برنامه نیست. این که شما دادید رو هم امتحان کردم. تا قبل از ریختن نقشه ها همه چی مرتبه. اما نقشه ها رو که می ریزم، بهم می ریزه و اونجوری می شه.

آقا مهدی ممنون
    نمی دونید چقدر فرق داره با نقشه جدیده؟ ضدحاله نقشه جدید رو ول کنی نقشه قدیمی بریزی... مشکلش نمی دونید از کجاست؟ بقیه دوستان هم با نقشه جدید مشکل دارند؟
    Last edited by signinfo; 17-07-2009 at 19:33.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    آقا یونس مشکل از ورژن برنامه نیست. این که شما دادید رو هم امتحان کردم. تا قبل از ریختن نقشه ها همه چی مرتبه. اما نقشه ها رو که می ریزم، بهم می ریزه و اونجوری می شه.

آقا مهدی ممنون
    نمی دونید چقدر فرق داره با نقشه جدیده؟ ضدحاله نقشه جدید رو ول کنی نقشه قدیمی بریزی... مشکلش نمی دونید از کجاست؟ بقیه دوستان هم با نقشه جدید مشکل دارند؟
    اینو یه تست بزن

کد:
    مشکل دانلود که نداری؟؟ اگه مشکل داری بگو خودم برات یه جا آپ کنم چون اینو سرچ کردم.. مطمئن نیستم همون باشه.

5. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس این ورژن 50040 که Legand جان دادن رو کنسل کنم بره؟ (آخه با دیال آپ هستم و 9.6 MB دانلود شده)

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام

آقا مهدی ممنون
    فقط نسخه آخر نقشه ها کرجش کامله...! این فرقشه..! ولی ندیده بودم کسی مشکل داشته باشه..!
    شاد باشی

8. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس این ورژن 50040 که Legand جان دادن رو کنسل کنم بره؟ (آخه با دیال آپ هستم و 9.6 MB دانلود شده)
    نه همون هم جواب میده.

10. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینو یه تست بزن

کد:
    ممنونم مهدی جان. این رو دانلود کردم اما مشکل اون جدیده که آقا یونس زحمتش رو کشیده بود رو حل کردم.

یک یا چند فایل از فایل های توی Garmin v2.3.1 maps.rar مشکل داره. حد اقل با گوشی من.
    ایندفعه فقط فولدر Voice و فایل نقشه ( GMAPSUPP.IMG ) رو تو گوشی کپی کردم و دیگه خراب نشد. Navigation هم بخوبی کار می ده.
    شما هم تست کنید ببینید جواب می ده؟

از شما ممنونم دوستان

راستی دوستانی که 5800 دارند مشکل هنگ ندارند با گارمین؟ من وقتی 2-3 دقیقه نقشه رو جابجا می کنم برنامه هنگ می کنه.
    Last edited by signinfo; 17-07-2009 at 20:30.

12. 3 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چون مشکل نشون ندادن Card ID داشتم، گذاشتم اون ورژن 50040 دانلود شد و نصبش هم کردم.
    الان رجیسترش هم کردم.

حالا که رفتم تو نقشه، بالاش نوشته Searching For Satelite و پایینش هم No Map ...!
    چطوری باید نقشه رو بیارم؟

من این فایل Garmin v2.3.1.rar رو دانلود کردم و فایل هاش هم تو فولدر Garmin کپی کردم...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من چون مشکل نشون ندادن Card ID داشتم، گذاشتم اون ورژن 50040 دانلود شد و نصبش هم کردم.
    الان رجیسترش هم کردم.

حالا که رفتم تو نقشه، بالاش نوشته Searching For Satelite و پایینش هم No Map ...!
    چطوری باید نقشه رو بیارم؟

من این فایل Garmin v2.3.1.rar رو دانلود کردم و فایل هاش هم تو فولدر Garmin کپی کردم...
    دوباره سلام
    برای بار اول، برای لود شدن نقشه ها نیاز دارید که حتما کانکت بشید به جی پی اس تا نقشه بیاد.
    اگر اطرافتون بسته است، برید پشت بام یا یه فضای کاملا باز. بعد چند دقیقه صبر کنید ببینید به جی پی اس وصل می شه یا نه. اگر وصل بشه، نقشه شما هم لود می شه. اگر تو فضای باز هم وصل نشد، یه جا خوندم که ممکنه مشکل از فایل های SW.unl و GMAPSUPP.unl باشه. اونها رو دوباره با دقت درست کنید و تو مموری بریزید ببینید درست می شه یا نه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره سلام
    برای بار اول، برای لود شدن نقشه ها نیاز دارید که حتما کانکت بشید به جی پی اس تا نقشه بیاد.
    اگر اطرافتون بسته است، برید پشت بام یا یه فضای کاملا باز. بعد چند دقیقه صبر کنید ببینید به جی پی اس وصل می شه یا نه. اگر وصل بشه، نقشه شما هم لود می شه. اگر تو فضای باز هم وصل نشد، یه جا خوندم که ممکنه مشکل از فایل های SW.unl و GMAPSUPP.unl باشه. اونها رو دوباره با دقت درست کنید و تو مموری بریزید ببینید درست می شه یا نه.

ممنون
    ممنون از توضیحاتتون...

الان که شبه؛ ولی فردا میرم پشت بوم ببینم چی میشه.... خبرشو میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •