اسم من تو بازی hadipro هست و معمولا تو سرورهایی که اسمش FFS هست میرم.شماره 08 و 09 و 06 بیشتر هستم.
معمولا شبا ساعت 10 و 11 به بعد هستم.
اسم من تو بازی hadipro هست و معمولا تو سرورهایی که اسمش FFS هست میرم.شماره 08 و 09 و 06 بیشتر هستم.
معمولا شبا ساعت 10 و 11 به بعد هستم.
همین پچی که گفتین
1.41 از آدرسی که اده بودید دانلود کردم
بازی رو هم از توی همین سایت سفارش دادم
لطفا کمک کنید
تعدادمون داره زیاد میشه.دیگه واقعا یه سرور ایرانی لازمه.خدایی خیلی بازیش حال میده مخصوصا اگه تعداد زیاد باشه.مثلا 5 به 5 یا بالاتر.من با جنگهای شهری و تن به تن بیشتر از هواپیما و تانک و اینا حال میکنم.
من به صاحب تاپیک پی ام زدم.
لامصب شاتل قبلا سرور برای این بازی داشت.ولی الان دیگه نیست.واقعا عجیبه همچین بازیه توپی سرور ایرانی نداره.
من تا چند وقت پيش مي خواستم با چندتا از دوستام يه سرور براي bf2 بسازيم كه اونا بدقولي كردن و نشد .حيف شد كلي ذوق كرديم
من معمولا تو Bravo بازی می کنم.بد نیست.البته الان انگشتم شکسته و نمیتونم بازی کنم.دعا کنین زود خوب بشم.بعد همه باهم بازی میکنیم.به نظر من این از کانتر قشنگ تره.شما چی؟
خب اصلا بد کاری کردی دانلودش کردی.من خودم بدون پچ بازی میکنم.همین پچی که گفتین
1.41 از آدرسی که اده بودید دانلود کردم
بازی رو هم از توی همین سایت سفارش دادم
لطفا کمک کنید
آقا من وقتی ip رو وارد می کنم میگه کانکشنم رو چک کنم و وصل نمیشه.نوشته شده توسط Alireza_yu667 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می تونید سرعت اینترنت تون رو بگید؟ من با 256 مشکلی ندارم. ولی پسرخالم با128 مشکل داشت.
من ip چندتا سرور که cd key نمی خواد رو برای 1.4 معرفی می کنم:
85.121.66.2
64.34.181.14
220.178.249.45
220.166.20.88
هر کدام از این ip هارو وارد کنید داخل سرور می شید. البته این ها چینی و روسی هستند.
پاتوق من و برادرم اولی است. چون پانک باستر نداره بدون هیچ مشکلی فکر کنم می تونید وارد شید.
اگر توسط پانک باستر کیک می شید احتمالا به دلیل پینگ بالا تون هست. البته پیشنهاد می کنم زیاد به اون پینگ ها توجه نکنید. من وقتی پینگ یه سرور 900 بود وارد می شدم ولی تو بازی پینگم همون 200 بود. البته سرور ها هم متفاوته. تو بعضی سرورها با پینگ 300 تقریبا دیگه نمی شه بازی کرد( سرور اولی) ولی تو بعضی ها با پینگ 500 هم مشکلی نداشتم.
اسم من تو این بازی AMItheWise هست. شما هم اگر تونستید بدون مشکل تو این سرور ها بازی کنید خوشحال می شم تو یه Squad در کنار هم بجنگیم!
از صاحب این تاپیک هم خواهش می کنم دوباره سرورشون رو راه بندازن!
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
سلام
سلام
البته این سرورها برای 1.4 هستش. فکر کنم برای همین هست.
امیدوارم زودتر خوب بشید. (یه need medic بدید medic بیاد خوبتون کنه!)
شما هم یه شب بذار دانلود بشه. با هم بازی کنیم. جاتون خالی دیشب تا ساعت 2 داشتیم با یکی از برادران چینی dog fight می کردیم. به جنگیدن هواپیما ها dog fight می گن چون باید برای اینکه پشت هم قرار بگیرند هی دور هم مثل سگ بچرخند. البته من بهتر از اون با هواپیما پرواز می کردم ولی کار اون با هلی کوپتر معرکه بود. من که خیلی تو هلی کوپتر ادعا داشتم پیش اون باید بوق قطار می زدم ولی به جاش سر هواپیما تلافی کردم! فقط من و اون تو سرور بودیم برای همین خیلی حال داد. آخراش هم دو نفر دیگه آمدند و چهار تایی داشتیم با هواپیما دنبال هم می کردیم. خیلی حال داد.
اگر می تونید توی سایت های دیگه هم تاپیک بزنید و این بازی رو معرفی کنید. من می خوام توی یک سایت این کار رو بکنم.
هرچه زودتر صاحب تاپیک هم بیاد و سرور رو راه بندازه.
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
ای بابا خیلی ناراحت شدم.حالا کی خوب میشه انگشتت؟
انشاالله زودتر خوب بشه و با هم بازی کنیم.
دقیقا باهات موافقم که از کانتر قشنگ تره.کانتر دیگه خیلی خز شده...
شاید برای اینه که پچ رو نگرفتی.
پچ رو بگیر نصب کن ما همه با پچ بازی میکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)